Patetična sovražna obsedenost do Janše
moje mnenje, 10.01.2022 ob 09:39
zelo moreče, 10.01.2022 ob 09:37
joj, ta človeček :-(, 10.01.2022 ob 09:26
Jaz bi samo to, da ga ne bi bilo več. Dobro bi bilo, da ga nikoli ne bi bilo, a če je že moral biti, naj ga vsaj v bodoče ni. Toliko kot je pa ta človeček zla povzročil… 🙁
Tudi jaz si želim, da po aprilu ne bi bil več v politiki.
ampak žal bo, ker ima +-20% veliko volilno bazo, pa tudi če ošpičeni koli padajo.
Ne bo sestavil vlade, tudi če dobi največ glasov. Kdo bo šel z njim v vlado? Že po prejšnjih volitvah je ni mogel.
ljudje so fuknjeni, 10.01.2022 ob 07:23
A še komu drugemu najeda kako močno ljudje udrihajo čez Janšo? Karkoli naredi je narobe, samo pritoževanje. Velikokrat če ljudi vprašaš, zakaj so tako razburjeni nad Janšo, ne dobiš utemeljenega odgovora.
Čredni nagon. Brez pomisleka srkajo vsako besedo RTV greznice, ki Janšo šikanira. Ista patetika kot pri tistih, ki so obsedeni s Trumpom in redno pljuvajo po njem.
Get a life, folk
Seveda dobiš utemeljen razlog. Dobiš jih lahko premnogo. Samo moraš poslušat koga drugega, ne samo … Janšo. Aja, ne gre? Jah lej, potem res ni pomoči.
ok., ne bom začel v svojem stilu, kaj si mislim o jj, evo kulturen komentar… Avtor, si slišal za pregovor, kar sadiš, to žanješ…., pa malo šestej 1+1…
Torej moj odpor do tega človeka gre po vrst tako…
1 točka…. Bolana želja po oblasti…, človek ne more bit zdrav, če si stalno želi bit na oblasti, to ni normalno.
2 Bil je v zsms in komunist, ki je celo 2x šel peš v jajce, da se prikloni Titeju in bivši jugi… Recimo jst nikoli nisem bil nič od tega, nikoli nisem imel titota tako rad, da bi šel peš bilo kam za njega…., edino 1x sem tekel ob štafeti kot član športne ekipe, ker sem pač v O.Š. treniral ekipni šport. Zdej tip pljuva na veliko po vsemu kar ima bilo kakšno povezavo s prejšnjo državo, torej že misel, če nekdo napiše, da je v bivši državi bilo kaj ok, on napada, pač tako kot vsi njegovi verni, napada recimo recimo glasbenike, Magnifica..
3 Vojna za Slovenijo.., osamosvojitev…. igral se je z usodo ljudi in namerno izzazival, da bi prišlo do čim večjega spopada z čim večjim številom žrtev…, takrat sem videl da je čisti psiho.. Slveoniaj se bi osamosvojila slej kot prej brez iztreljenega metka.. Seveda zdaj on in njegovi verniki krepko pretiravajo in se samohvalijo brez mej…
Gremo dalje..
4 Volitve, jst recimo grem na volitve v trenerki, vedno pa pazim, da je to recimo skoraj nova trenirka Nike, to je moj image jebi ga…, moja soboda oblačenja… in zdej…, kaj se zgodi…. Pacienta moti, da ljudje hodijo na volitve v trenirki, jebo te…, ne moreš verjet, on začne poniževalno goriti o ljudeh, k iso tako oblečeni, noro, noro, noro.. imenuje ljudi trnirkarji in zombiji, da o prostitutkah ne govorimo.. itd. sm že predolg…
Ampak ni še konec, gremo dalje..
4… ups 5 že…. hah.. Ko je bila ena znan političarka isti letnik kot on, tudi v zsms isto kot on, ki je Pacient na strelišču, kjer bi mogla streljat i nje bila v ležečem položaju stopil z nogo na vrat in ji ukazal naj strelja v tarčo, oan ni hotela, ker je bila pacifistka, baje še dons… Lep dokaz, da je bil tip psiho še kot mladenič.. Jst recimo nikoli ne bi mogel nekomu stopit na vrat, ker se zavedam kako močno človeka ponižaš s to potezo…
gremo dalje..
6 Leta 2012 so bili protesti proti njemu in tudi leta 2020 ter 21 pa zgleda da bodo tudi 22… On ne jebe žive sile, te ljudi on imenuje kaviar socalisti, levuharji, komunajzarji… svinje… Človek, ajde, če si tak frajer pokaži se tem ljudem v živo… ok., vmes naj bodo robokopi in vodni topovi, ker nikoli se ne ve, kdaj se komu lahko odtrga in postane nasilen, tak človek, ki je nasilen naj dobi batine od robokopov, če je lev al desen, ko ga jebe…., nasilja ne podiram v nobenem pogledu, čeprav določenga človeka ne morem niti gledat niti poslušat…
7 Tip podpira potetovirane neonaciste, ki jih njegov hojs imenuje biserji…. 9000 zrelih ljudi, ki pa mirno protestirajo in jih hojs imenuje svinje pa seveda preko hojsa on isto imenuje.., nikoli ni čivknil na tvitu, da se distancira od tega naziva…
8 Ko sem bil še otrok, sem tu pa tam pogledal dnevnik in ko je napovedovalec rekel enemu politiku premier, je to bil vedno kulturen in skuliran človek…, ko temu človeku rečejo premier…, se te besede še televizija sramuje za njega… To je sramota za politiko in ta naziv….
9 Ta točka je pa najbolj pomembna… njegova stranka… Poznam ljudi, ki volijo njega in njegovo stranko. Imam jih v malem žepu, še iz bivše juge, rastel sem med njimi, to so ljudje, ki sovražijo, vemo pa dobro koga sovražijo. Paradoks je v tem, da jih v bistvu razumem… Juga je bila za njih ene vrste zapor…
10 Tipa gledamo že 32 let na politični sceni…., adijo pamet…
ker se mi ne da več pisat.. ostane še ena točka…
11 seveda, pa kdo je tem s(d)s ovcem kriv, da se se njihovim prednikom dogajale krivice po 2 s.v. Ljudje rojeni v 50, 60, 70, 80 .. letih sigurno ne, da nas že 30 let buzurirajo s tisto norijo….
uhhh… no, to več ne bo točka ampak zaključek… Bil sem kulturen ampak s stisnjenimi zobmi, fakrski občutek je to.., ko pišeš o temu človeku in tej pokvarjeni stranki, ker on in njegovi verniki ne poznajo kulture.. in bo totalna jeba, če na volitvah ne bo visoke udeležbe..
Nisem ga nikoli volil, nikoli podpiral. Se mi pa zdi neumno da tisti ki zagovarjamo cepljenje, testiranje in pct smo kao “sds janšisti” in “fašisti” in to pravijo samo ljudje ki ga že tako dolgo sovražijo da uporabljajo odpor do vsega povezanega z koronavirusom kot orodje odpora proti vladi in njemu. In to seveda pripomore k temu da imamo tako slabo situacijo
Jih ne maram, ker kradejo kot srake, obenem pa druge obtožujejo kraje. V bistvu, če podrobno spremljaš njihovo delovanje – zmeraj tistega, kar počnejo sami, obtožujejo druge. Kot otroci v peskovniku. Samo da so bistveno nevarnejši.
Že dejstvo, da so edina stranka v Sloveniji, ki ima vedno denar, da zasuje celotno Slovenijo s svojo propagando, pove dovolj. Stranka, ki deluje zakonito, ZA KAJ TAKEGA NIMA ŠANS!!! To je stranka, financirana iz tujine, s strani države, ki lahko kadarkoli postane naš okupator. Zapomnite si to.
Pa kaj vi mislite da vam bo ker drug politik zvezde z neba snel??
Mhm… Bo ja.
Pa kaj se sploh…?
Nimas vpliva.
Gledas da izvuces zivu i cjelu glavu. Gledas da ti je fino. Porrudis se da iz tega kar mas najvec in najboljs naredis in to je to. Pac gledas svoja posla. Po liniji najmanjsega odpora. Se ne oziras kaj se dogaja itd… Pac da cim manj oz da te ne oplazi…
Boli me. Jst mam tlele z šmornom dost pizdarije… Pa da se bom se z politiko al pa drugimi ukvarju… Itak.
Ne mores menjat nic.
Lahko pa menjas sebe. Bodi sprememba ki jo zelis videt v svetu. Doma. V druzbi. Kjerkoli.
Vesel oče, 10.01.2022 ob 09:45
Za vse našteto in še več so konkretni dokazi.
Dokazi so tudi, da je že pred leti JJ uradno po TV izjavil, da se bo politično upokojil, če se bo nekaj zgodilo.
In se je to zgodilo.
In on se še vedno ni upokojil.
Toliko o tem, kako drži besedo.
popay saj se zmišljuješ, 10.01.2022 ob 10:10
Popaj si malo zmišljuješ? Točka 5 ? To ne more biti res.
Jst ne pišem laži…, kaj bi imel od tega. Prebrano v prilogi dela konec 90 tih let ali začetku novega tisočletja, tega se ne spomnim, (sem iskal na guglu) več ampak opisa se pa zelo dobro spomnim in mi je prav ŽAL, zakaj ta političarka ni več aktivna v politiki, ker bi bilo to prvo vprašanje, ki ji ga bi postavil…..
Gremo samo po obljubah v temu mandatu, za nazaj se mi sploh ne da, ker bi lahko tukaj pisal do naslednjega vikenda.
Debirokratizacija- nič se ni zgodilo. Imamo ministra za digitalizacijo, ki naj bi proces debirokratizacije s tem močno pospešil ampak so predstavili samo neko e-naročanje za javno upravo, ki je seveda spektakularno propadlo takoj naslednji dan.
Prvi bomo premagali Covid- po predlanskem poziranju za skupno fotografijo in preletom avionov, ko je pacient slavnostno čivknil, da je bila korona premagana, je prišla jesen in z njo drugi val. Janša je na redni seji državnega zbora na očitke o prepoznem in slabem ukrepanju odgovoril takole: “Tudi ta val bo mimo, premagali ga bomo in takrat bomo primerjali, kdo je bil uspešen in kdo ni bil,” “Jaz zagotavljam, da bo tudi Slovenija po drugem valu med zmagovalci, torej med najboljšimi.”
Sledila je katastrofa- zapiranje v občine, policijska ura, zapiranje šol in raznih trgovin pa ne glede na to kakšen ukrep so sprejeli je vse skupaj trajalo pol leta umrlo je pa več tisoč ljudi… toliko o njegovem kriznem managerstvu. Ko se ga opomne na njegovo zgornje zagotovilo in obljube on vse zanika in vmes vtakne levičarje, danes beremo samo še o tem, da so oni “iz ozadja” organizirali proteste, nasprotovali cepivom,…
Da še malo skrajšam pa preidem kar na glavni pokazatelj kakšen psihopat je ta človek- sam sebi poslal metek in sliko svoje družine s tarčami na glavi, da je odvrnil pozornost od Vizjakove “lepljenke”. In preden kdo zajoka kako lahko to trdim- prvi, ki so to novico objavili sta bila Siol in Nova (seveda). Pri obeh je bilo jasno napisano, da sta Tonin in Janša dobila pošiljke na dom (članki so še danes objavljeni z enakimi trditvami), priložene so bile tudi fotografije ovojnic. Potem pa pride ven podatek, da se za te naše vrle politike pošta že tako posebej pregleduje, sicer pa imajo rentgen in take pošiljke izločijo. Na koncu je pricurljalo ven, da je pošta dejansko prestregla obe kuverti in nista bili dostavljeni na domači naslov. Po tem je sledila tišina in naenkrat ni bilo več pomembno.
Vesel oče, 10.01.2022 ob 09:19
Ah, to je posledica 35 letne propagande južnakov, ki jim je Janša prekrižal račune s tisto njihovo Jugoslavijo. Na isti rovaš gre tudi zaničevanje Slovenske vojske.
Slovenije, Slovencev in Slovenske vojske so se južnaki vedno bali, zato pa so nas ovirali v vsej zgodovini (razprodaja slovenske zemlje (Koroška, Primorska – vse diktirano in dogovorjeno z It. in A. s strani Srbije), ukinitev Slovenske vojske l. 1918 pa 1945 (pomor domobrancev in ostalih nasprotnikov Jugogovna….)), kraja Istre in ponovno Koroške, Primorske (plus Furlanije)….po l. 1991 se zaničevanje Slovenske vojske nadaljuje…..pa tudi Slovencev.
Žalostno, da jih toliko naseda jugo propagandi (Janković)!
In pri tem vztrajno pozabljaš, da je bil JJ bolestno orto zagrizeni komunist, ki je redno romal v Jajce in Kumrovec in pisal litanije… Za njega je bila KPJ premalo orto komunistična, zato je imel ideje o tlakovanju novih poti z orto marksizmom. Verjetno bi mu najbolj ustrezal stalinizem. Janšizem je derivat orto komunizma, ki bi ga rad razširil iz rumenomodre partije na celo državo.
“ne bo sestavil” in čeprav tudi po prejšnjih volitvah ni uspel sestaviti vlade, ga imamo danes vseeno na oblasti! Kako potem razlagaš to?
P.S. Malih gnilih riti, ki bodo z veseljem šle z njim v koalicijo in požrle svoje besede in obljube, ki so jih pred volitvami dale volivcem, gotovo tudi tokrat ne bo manjkalo.??
Janši je tokrat uspelo ponovno sestavit vlado na isti način kot prej. Ker so ostali tako razdrobljeni, slej ko prej pride do trenj in gre vse v franže, on pa rabi 2 – 3 prisklednike, ki so se pripravljeni odreči načelom, da so lahko zraven na oblasti. Ne ta vlada ne prejšnja ni dobila originalnega mandata.
Para Bellum, 10.01.2022 ob 10:49
“ne bo sestavil” in čeprav tudi po prejšnjih volitvah ni uspel sestaviti vlade, ga imamo danes vseeno na oblasti! Kako potem razlagaš to?
P.S. Malih gnilih riti, ki bodo z veseljem šle z njim v koalicijo in požrle svoje besede in obljube, ki so jih pred volitvami dale volivcem, gotovo tudi tokrat ne bo manjkalo.??
Saj levičarji tokrat niso v vladi.
Anonimno 5872, 10.01.2022 ob 10:05
Nisem ga nikoli volil, nikoli podpiral. Se mi pa zdi neumno da tisti ki zagovarjamo cepljenje, testiranje in pct smo kao “sds janšisti” in “fašisti” in to pravijo samo ljudje ki ga že tako dolgo sovražijo da uporabljajo odpor do vsega povezanega z koronavirusom kot orodje odpora proti vladi in njemu. In to seveda pripomore k temu da imamo tako slabo situacijo
Z vsem se strinjam, razen za 5. točko še nisem slišala. Dodala bi le še to, kako smrtno je bil užaljen, ko ni postal predsednik ZSMS, takrat se mi zdi, da je ta njegova paranoja in zloba ven udarila in se nadaljuje in nadaljuje…
Pa, če se spomnite, ko je bil proces proti četverici- že takrat se je govorilo, da edino Janša sodeluje z JNA v zaporu. Takrat nisem verjela, danes pa kar verjamem.
ja popay, imaš prav v zapisu…preprosto zato- ker ni čist, eko…pa si mislite kar hočete ,ljudi čutimo tudi na energetski ravni…jaz ga čutim kot umazanega, pritlehnega, ma ne da se mi naštevat pridevnikov…pri nas ne najdem nobenega z čisto energijo…ima jo misijonar Pedro Opeka…imel ivan Kramberger…recimo mati Tereza iz Kalkute mi ni delovala energijsko pozitivno ne glede na njena dejanja…
Tako na energijski ravni in iskreno čutijo mali otroci in živali…pa so enkrat pokazali fotko našega malim otrokom, bilo več fotk…kako so se nakremžili…tudi sta bila z ženo gostja pred prazniki v jutranji oddaji…občutki..kot- se mu podreja in želi ugoditi…da bo kralju ugodeno…nobene iskrene spontanosti vse predvideno vnaprej…zakamuflirana žalost…
Forum je zaprt za komentiranje.