Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Patentex oval

Patentex oval

Oj! Al je mogoče že katera slišala za novo kontracepcijsko sredstvo Patentex oval? Baje zgleda kot svečka in se vstavi v nožnico pred seksom. Zanima me, če ga katera uporablja, al pa če ve kakšni so učinki. Al je zanseljiv, al ne? Že vnaprej hvala.

To pa res ni novo. Svečka kot svečka, moti ene tolk kot olagumi, ko moraš pač zmotiti stvar in si nadeti, oz. vstaviti. Svečka deluje kot spermicid, pobija semenčice, vendar 100% zanesljivo to ni, lahko da je kakšna junaška semenka, ki se prebije mimo…Zato ga na j kljub temu izvleče, je možnost manjša, tiste, ki pa bodo ostale v predizlivu, pa bo svečka pokončala..

To je zadeva stara več kot 20 let. Zoprno pri njej pa je to, da je ob uporabi teh svečk vse spolzko in da ti potem še nekaj časa teče iz nožnice, tako da moraš uporabiti vložek.

Ja to je bilo moje prvo sredstvo za zaščito in moram reči da je grozno. Smri kot v laboratoriju in kljub rednemu umivanju vsaj dva dni ven teče, bljek je bilo.

Točn tko je kot pravta Dz in Maša! Bljek, en kratek čas sem to uporabljala, ko druga zarad zdrav.razlogov nism smela, pol pa hvalabogu nikoooool več!

Pri meni ni bilo tako grozno in moteče, no. Bolj grozna je bila tista Emko pena, ki se je včasih dobila, s posebnim aplikatorjem si si jo maoral not našpricat, tisto ti je pa res polzelo ven in pokvarilo vso veselje, nič nisi čutil, vse spolzko, BLJAK!

Labela, kje si pa kupila Patentex oval??????Povsod že iščem spermicide, pa jih nikjer ne najdem!!!!
Povej, prosim, kje si to dobila?

Najprej hvala za odgovore. Se opravičujem, sam sem zanč res prvič slišala prou za ta proizvod s tem imenom. Itak, da vem, da obstajajo razno razni spermicidi, sam prou za tega še nisem slišala. Ker sem do sedaj (3 leta) jemala kontracepcijske. Stara sem pa 20 let in me je začel rahlo skrbet kakšne posledice puščajo. Predvsem me skrbi neplodnost pa te fore. Sej vem, da naj ne bi povzročale neplodnosti, sam mam zadne cajte zmer mal slabo vest, ko jo vzamem (tablet namreč). No, kar se tiče Patentexa ste me dodobra prepričale, da je beda. Drgač pa nimam pojma, kje se kupi ta zadevščina. Po moje u lekarni. A ga tam nimajo?

Ne. neki cajta si kupoval svečke kr v Mullerju.
To za neplodnost s tableti ni res, darling, ženskam, ki ne morejo zanosit, jih predpišejo za par mesecev, ker pol ko jih nehaš jest, je največji ruker, največja in najhitrjša možnost, da zanosiš.!

V lekarni ne. Nič takega in podobnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close