Najdi forum

Pasulj

Včeraj sem kuhala pasulj pa se mi noče zgostiti. Poskusila sem že z moko pa s čebulo pa nič je še vedno kot juha. Povejte ali imate kakšno idejo kako naj ga zgostim. Hvala že vnaprej za odgovore

Dolly, del fižola odvzami, preostanek zmiksaj s paličnim mešalnikom. Jaz pri pasulju ne varčujem s fižolom, ga dam le cca. 1/4 manj kot pa je vode čez njega!!
Nekatere seveda delajo prežganje (olje, moko prepraži, dodaj mleto papriko in malce paradižnikove mezge, zalij z mrzlo vodo in pusti prevreti). Prežganje potem zlij v vroč pasulj in še malo pokuhaj.
Mi je pa vseeno boljši pasulj brez prežganja.
Morda bi ga lahko rešila s kakšno konzervo vloženega fižola, ki ga prevreš in zmiksaš s paličnjakom?!

Pasulj je ja bolj redek, da ne misliš slučajno na prebranac???

Ne pasulj sem kuhala. Zgleda sem dala premalo fižola, sem kupila konzervo kuhanega pa ga bo s paličnim mešalnikom zmiksala pa upam da bo bolj gost

ČE SI UPORABILA KUHANEGA JE PA TAK POJAV ČISTO NORMALEN. POSKUSI Z NAVADNIM, BO RAZLIKA O P A Z N A ! GARANTIRAM !

je pa ja napisala, da je KUHALA.
Prebranac se pa PEČE.

Pa brez zamere.
lp

Draga ena

Jaz pa nisem napisala KUHALA, ampak KUHANEGA ( IZ KONZERVE )!!!!
Ti nič ne zamerim, samo treba je prebrati kar piše.

Dolly napisal:

> Ne pasulj sem kuhala . Zgleda sem dala premalo fižola, sem
> kupila konzervo kuhanega pa ga bo s paličnim mešalnikom
> zmiksala pa upam da bo bolj gost
(POUDAREK NA PRVEM STAVKU)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close