Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pašteto 10-mesečniku?

Pašteto 10-mesečniku?

Mislite da lahko?

jaz ne bi =)

kup enih konzervansov ….

Poglej do kdaj ima rok trajanja… se ti to zdi normalno za kolikor toliko “zdravo” hrano? Ni šans.

ja, če niste doma in res ni drugega, ampak jaz ne bi.

jaz tudi nebi, raje mu daj sam kruh.

Ne!!!
ker je surova in polna konzervansov.
Raje sam kruh.

in tudi preveč slana, z ojačevalci okusa

A TI PROVOCIRAŠ, A RESNO MISLIŠ?

ubogi otrok, ki ima tako mamo.

Jaz sem pri 4m pila kravje mleko,tam nekje pri 10m sem pa ziher jedla tudi pašteto,pač vso drugo hrano.Pa še zdaj živim.
Pa v šoli sem se normalno učila,naredila višjo šolo,nič kej presenetljivo nisem bila bolana..

Na tole pa ni vredno niti odgovoriti.
Potem pa morda kar nazaj v jame in jesti na pol pečeno divjačino, saj so oni tudi preživeli, dolgoročno gledano.

veš kaj, gre za to, da je danes preveč umetne hrane in zato ni dobro, da se že tako zgodaj začne s tem. otrok se navadi na umetne ojačevalce okusa in maščobe, preslano in presladko… in ne mara več “normalne” zdrave hrane, ki je bolj blaga. otrok se mora navadit na blago hrano, ne pa takoj hops po umetnih skutkah, hrenovkah, pašteti.

Tut s tem “junk” foodom bodo zrasli v velike in zdrave ljudi:P

Na tole pa ni vredno niti odgovoriti.
Potem pa morda kar nazaj v jame in jesti na pol pečeno divjačino, saj so oni tudi preživeli, dolgoročno gledano.[/quote]
Koliko pa ti misliš,da sem jaz stara??Čez 50 let?????Japajade,stara sem 22 let.Zrasla sem v čist normalno žensko,pa čeprav sem jedla pašteto.Najbrž je pa avtorica vprašanja najbrž mislila,da bi dojenčku dala samo malo paštete,ne pa da bi otroka napokala z njo.,Pa dejte no,ste tok pametne,da je za popi…..Predvidevam,da ste vse tipi topi mamice,ki preveč komplicirate,trape idealne.

Jooj :((( Pa saj ji vedno dajem samo zdravo hrano, nobenih hrenovk, mastnega mesa,… velik zelenjave, sadja, pa ker mi zadnje čase veliko hrane zavrača ker ji rastejo zobki, sem se mislila mal pregrešit, ker so paštete pač dobrega okusa, da mi vsaj malo poje.

Lej, če otrok ne more jest, pol pač ne more jest. Iz kakršnegakoli vzroka pač že. Največja neumnost, kar sem jo pri svojih otrocih naredila (glede hrane) je bila ta, da sem jim “samo zato, da bi vsaj kaj pojedli”, dala kaj bolj sladkega, mastnega, boljšega … in počasi so prišli “na okus” – po umetnem!!! Žal.

Bo že jedla, ko bo lačna, ne skrbi. pa tudi še noben otrok ni umrl, če 2 dni ni jedel po merilih mamic …

Če že vprašaš za mnenje – da. Moja oba otroka sta pašteto na kruhu jedla že prej. pa sta oba se živa in zdrava. :))

Pa kaj pol če mu da malce paštete, mislim ženske prismuknjene….saj itak potem vse nadomestijo v McDonaldsu….samo pojdite za vikende malo pogledat, kaka obilna kosila si tam privoščijo zlate mame z od dojenčkov navzgor do najstnikov…..

A to je pa vredu????

Kaj vse so nam dajali…od marelade vsak dan do paštet, do ne vem kakega mleka še…mislim….pa smo še tu.

POSLUŠAJ SEBE, OTROKU PONUDI, TRUDI SE MU PA DAJAT ČIMBOLJ ZDRAVO…Mogoče s pašteto počakaš do vsaj 1 leta…

Pa saj ne gre za to, da otrok ne bo “živ” in najbrž tudi “zdrav” (in naredil šole, kot beremo zgoraj). Ampak za to, da to ni optimalna hrana, saj se da dat kaj drugega.
Ta argument “saj sem jaz tudi, pa mi nič ni” – no, ne vem, no …
Raje ne naštevam primerov, kaj so vse včasih tudi, pa so preživeli (dude, namočene v šnops, itn.).

No, tega da se pa nekatere tukaj zmerjajo s trapami in prismuknjenimi – zeh, tega sploh ni za komentirat.

Aja, pa v resnici to ni odgovor avtorici prvega posta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close