Najdi forum

Ali obstaja kakšen boljši program kot je Passware Word Key? Neko starejšo wordovo datoteko sem zaklenila z geslom, pa mi s tem programom ne uspe.

mah word – kot word…

Ti naredi naslednje:

– v wordu odpri nov dokument
– izberi opcijo – Dodaj dokument (nekaj takega),

pa ti ga bo uvozil, tudi če je zaklenjena 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Tako enostavno? Kar ne morem verjeti 🙂
No, pa poskusimo: če vstavim v prazen wordov dokument datoteko (zaščiteno wordovo datoteko), hoče geslo. Če želim vstaviti objekt (Wordov dokument) – se pa nič ne zgodi oz. niti ne vpraša, kje ga imam.

Klemenxx, lahko malo podrobneje razložiš ‘opcijo – Dodaj dokument (nekaj takega)’?

si poizkusila:

Vstavljanje

datoteka

pa si izbereš zaklenjeno datoteko

Seveda sem, a hoče geslo – preden jo vstavi. Imam word 2003. Si imel v mislih kakšno starejšo verzijo?

Kaj pa programi za reševanje poškodovanih wordovih datotek, če bi jo nekako poškodovala?

Saj vem, le zezal si me Klemen! To pa res ni lepo od tebe.

Passware je kar OK programčič. Če ti ne uspe in stvar ni zaupna, mi jo lahko pošlješ po mailu pa bomo vidli kaj se da naredit

hmmm, hvala za ponujeno pomoč! Žal gre res za osebne podatke druge določene osebe (zdravstvene), zato ti datoteke ne morem poslati.

Katero verzijo Passware pa imaš? In v kateri verziji worda je datoteka narejena?

Verzija 6.5.918, datoteka pa je najbrž narejena v Wordu 2000 ali XP. Doslej se je kot uspešen izkazal edino programček Office Password Remover, dekripcija ene datoteke pa stane 30 evrov. Ta zaščito odstrani v hipu – brez iskanja gesla.

brigita – če bi napisala email naslov – bi bilo kaj lažje pomagati.

tako pa :)))

Kaj pa bi bilo drugače? Bi mi spet svetoval, kako naj zaščiteno datoteko uvozim v Word? Al pa poznaš kakšen trik, pa ga tukaj ne upaš napisat?!

Bomo pač riskiral tistih 33 evrov za Office Password Remover.

Brigita – še 1x preberi moje gornje sporočilce 🙂

pa napiši svoj email naslov – ti bo že kdo pomagal – še vedno je :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close