Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem passat

passat

Imam passata in čas bo za menjavo gum. Bolj kot gledam teste, bolj sem v dvomih, kaj naj kupim. Kaj bi vi kupili na mojem mestu (lahko tudi kakšno drugo gumo predlagate)? Sicer se v glavnem odločam med Vredestein Sportrac 3, Bridgestone Escopia EP 150 ter Michelin Energy Saver. Prve dve sta bili na lanskem testu najboljši, čeprav sem na netu zasledil tudi nekaj kritik predvsem glede prve. Dimenzija gum je 195/ 65 15.

Torej, za katero bi se vi odločili? Cenovno so vse bolj ali manj v istem rangu.

vzel bi 16 col.
vzel bi izmed navedenih najugodnejše, saj so vse znamke ki jih omenjate z renomejem in jim kot povprečen šofer zaupam.

Dobro na mokri cesti, tiho in z majhno obrabo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Po tvojem mnenju je to? Michelin?

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20205%2016%20mar%201.gif

Idealne gume ni, so pa približki z določenimi prednostmi….izvolijo najnovejši test…

Če ne vozite veliko km , sta večja obraba, poraba goriva in glasnost zanemarljiva, se pravi je treba gledat druge prednosti-dobra na mokri in suhi cesti, itd…in obratno…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pametno razmišljaš, vendar pri povprečnih voznikih je najbolj simpl uzet srednji cenovni razred in da ima dobre ocene na mokri cesti, da ne bodo neumnostih delal.

New Report

Close