Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pasma psa ki je vam najljubša?

Pasma psa ki je vam najljubša?

Irski seter .

Škotski ovčar.

Zanimivo, da ga niti ne omenjate.

Meni pa se zdi, da se obena druga pasma ne more primerjati s to.

Odgovor na objavo uporabnika
h4rhn, 06.06.2025 ob 20:35

Dalmatinec, ker je lušen in nima dolge dlake.

Skoraj dnevno srečujem enega na Prulah. Tečen agresiven pes. Je lovska pasma in ni primerna za mesto. Niti za otroke! Je bilo že večkrat napisano, da je risanka 101 dalmatinec povsem napačno prikazala pasmo. Kot mladički so krasni, kot odrasli psi pa nočna mora, ker niso ravno pametni psi.

Angleški koker španjel.

Sem bil proti psom pa so me doma prepričali. Dobili smo rjavega labradorca. Naj vam povem, da je velik in težak, hkrati nežen in dobrodušen pes. Postal je moj najboljši prijatelj. Sem en tistih fotrov, ki niso marali psa, zdaj pa spiva skupaj. Ha ha.

Bernska planšarka. Umirjena, učljiva in izjemno zvesta. Včasih imam občutek, da me popolnoma razume… Srček na štirih tačkah. ❤️

Pure blood streeter.

Rdečkast Irski seter. S takšnim sem se kot mlad fant grev v postelji. Še vedno se spominjam kako so mi prsti drseli po njegovi mehki dlaki.

Ne dati pesa ŽENSKAM!

Moški s psi so normalni, ne rinejo svojih psov med ljudi in v vodo na plažah, ŽENSKE pa so ubrisane do amena. Ženske s temi svojimi cucki mi zaserjejo vsako poletje na jezerih. Sploh ne bi vedela, da obstajajo ubrisan cuckoljubice, če ni bi poletja pogosto preživljala na (večih) jezerih.

Pa tudi gozd mi zaserjejo. Pridejo te tam oblajat in bevskat, PAZI TO!, samo pesi od ŽENSK!, samo od žensk!

In večina s temi cucki so ŽENSKE. Pri njih ni “Sedi!”, “Mir!”, pri njih je, “Oooo, nisi nič pridna/priden, ooo, no dej’ bod’ pridna/priden.”

Kjerkoli je bemtenje nad temi pesi, so lastnik zgolj in samo ŽENSKE!

Ma mrš! Ženske s temi pesi ste ubrisane vse po vrsti. Da srečam moškega s psom, mi kar odleže, ker vem, da ta pes se bo OBNAŠAL!

pikimepiki

jaz to poiskušem dopovedat ljudem, brez uspeha.  m nse zdi da te starikule, lezbike, feminsitke, menijo da njihvi psi čitajo, slovar tujk in slovensko slovnico. da razumejo miljon besed.  kaj si pa naredil. ? kaj je to?  si bil poleden?   pes rabi in zeli preproste ukaze iod moškega.   sedi, mir, teči, glas, prostor, pazi, čuvaj.  to je to.  mislim, tudi jaz sem na koncu z živci, zaradi teh lezbač pofukanih z temi belimi kužeki.  ko vidiš kužeku na očeh. ko si misli, ubite me, sam ubite me. naje me neki povozi.  ubite me da se ej rešim.   in da boš vedela da nisva idva edina, ko sva to zalost opazila.  tudi kewin samuel je to opazil črnc.  on je tudi to opazil kak oso kužki žalostni.

men je užas ko vidim lezbiko, feminsitko druzboslovko, starikulu, cipreso z pesom. kr mine me.

samo to ti lahko rečem. iskreno sožalje, nič druzga.

.https://youtu.be/bCojKd1aW8U

Tibetanski terier. Kosmatinec, ki je rojen z blazino pod glavo. Na videz pes ni sposoben naredit 200 metrov, vendar je na vsakem hribu pred mano. Nima vonja, tiste nekaj izpadlo dlako pa je enostavno pobrati. Če hočeš lepega neostriženega  psa, je izčesavanja poddlake res veliko. Tudi za v hribe je obvezna oprema set krtač za psa.

King Charles Spanjel, če bi imela hišo pa labradorec oz zlati prinašalec.

Roti, Dobrman to je pasma za ženske (psa in psico) ) da jo branijta pred tipi kot sta anonimno 3469 in piki miki. Ko bi jima odgriznila tisto revščino od jajc bi bila čisto tiho.

Mushroom, 08.08.2025 ob 07:43

King Charles Spanjel, če bi imela hišo pa labradorec oz zlati prinašalec.

Imava podoben okus. ?  Edino pri labradorcih me zanima, ali so kakšne razlike glede na barvo. Za čokoladnega pravijo, da ima za malenkost krajšo življenjsko dobo.

.https://youtu.be/3rBkYKZ0yQc

.https://youtu.be/rEjs5R0rzuk?si=Bc4zSYt80ua0nf2J

Imela sem mešanko z jazbečarjem. Pobrana s ceste. Izbrala bi ponovno to pasmo ali malinosa. Samo ta pes je vir neusahljive energije.

Pajade, 06.06.2025 ob 08:14

oddih, 06.06.2025 ob 07:31

haskiji in malamuti – ker ne lajajo

Mogoče haskiji ne lajajo, tulijo pa ko zverine. Si sploh že videl/a kakšnega v akciji?

Naš je dejansko tudi tulil.minimalno. Je pa to posebna pasma, vzame ogromno časa in potrpljenja, midva sva bila mlada in malo nora, da sva si ga pred 22 leti umislila. Zelo poseben pes, ampak čudovit, otroke je čuval kot punčico svojega očesa. Bilo hudo hudo, ko smo se morali posloviti. Ampak tako je življenje, ni kaj …morda bi ga še imela enkrat, bomo videli kako bomo kaj z zdravjem, ko bova lezla.proti penziji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close