pasja elektronika
Ştrela kak odgovor, ne vem kje bi se lotil.
Najprej, prvi odstavek o kmečkem fantu mi je tako všeč, da si ga bom kar kam copy in paste. (dasiravno v njem manjka kakšna prvina, kot naprimer
klobuk na glavi, butalski nasmešek in frajtonarica po radiu, pa kidanje gnoja in podobno ) ma se ne pritožujem, ker se ne smem, ker sem oženil mestno deklino.
Kar se pa tiče pasje modre krvi, je pa to itak še en izum ljudi.
Če bi pustili tem živalicam malo več “svobode”, kot jo ima naša psička, potem bi ostalo od pasem bolj malo, po moje.
Utemeljujem s tem, da smo imeli doma vedno obilo zabave, pri opazovanju poiskusov ljubezni med psi. Naša Pikica je bila majhna, a nadnjo so se spravili tudi veliki orjaki in če bi hoteli, da bi bilo kaj, bi ji morali prinesti stol, da bi šla nanj.
Tako je bilo pa vsega. “Jebanja v glavo”, ali čez hrbet, odspedaj, počez, kaj bi dal za kakšno sliko, ko ji je kak štupido ponujal svoj štap v stilu: “Suck my dick, baby !” in se nagonsko poganjal v ritmičnih vzorcih, ona pa odkorakala stran, brez da bi revež to opazil….
Sašo, ki kljub tehniki še zna pomolsti na roke.
Sašo , na roke ?!
Saj je res , da bi se človek moral imeti rad , ampak a se ti ne zdi , da nas je še vedno nekaj , ki bi te imele rade tudi čist tako , zastonj , nesebično tako rekoč ;)))
lisička ima rada kmečke fante , tudi če mal dišijo po hlevu , ker ima rada tudi konjičke , ampak frajtonarice jim pa ne dovoljuje
Frajer, med prvine vaškega dedca si pozabil
prišteti kuštravo glavo, in pa ….o ti moj ljubi bog,
vonj, vonj po preznojenosti in lepljivo majico na
mišičasti život! To je tista “prvinska pasma”,
verjemi ali ne, sem sama “podeželanka” in vem,
kaj ….. je tisto, kar te vrže ob tla!!!! Na “križ”!!!
V zvezi s parjenjem pa še eno kratko šalo, ko smo še pri parjenju pasemskih psičkov!
Pride Janezek domov, vidi ata na mami in vpraša, kaj dela, nakar dobi vesel in vzradoščen očetov odgovor, da mu dela bratca!
Pride Janezek naslednji dan domov, dobi mamo na ateju in vpraša, kaj pa danes delata, nakar dobi vzradoščen materin odgovor, da mu delata – sestrico, sestrico!
Pride Janezek tretji dan domov, dobi očeta, ki poskuša nekaj narediti “od zadaj”, nakar sam vzdradoščeno in veselo ter razigrano skače okoli in vpije: “Ja, atej, peseka bi rad, ja, peseka sem si želel!!!! Peseka!!!
Mariči
Ja in to čisto po pravilih.
Stolček na tri noge, golido med kolena, stopala skupaj, (vime je seveda temeljito umito), nato primeš sisek (sosc po Bistriško) pri vrhu, stisneš, ter usklajeno in hkrati srednje močno vlečeš dol, ter izmenično dodajaš – stisneš prste. Začneta palec in kazalec, nato ze počasi zapirajo v dlan še sredinec prstanec in mezinec. Leva, desna, leva desna……
In to še toplo in svežo dišečo tekočinco, najprej naliješ v posodico izmučenim, cel dan sexualno aktivnim mucam in psičkam, preden se zakopljejo globoko v seno in ležejo k počitku.
Vidiš, zato smatram, da je greh, da so živalce v hiši, med ploščicami, laminati, parketi in stenami.
Kar se pa tiče frajtonarice…….mogli bi…..samo, so trenutki, ko je nepogrešljiva oziroma, tudi z njo se da delati prave stvari ali pa “štalo”.
Ej , kako je pa tista reč z kravjim repom in tvojo glavo ?
Priznam pa , da sem se malo zamislila nad tvojo prstno tehniko 😉
Laminat in tepih gor je pa zakon , ker našega Magija tudi v najhujši zimi tako nič ne zebe ! Muce se pa tačas lepo mehko in toplo zvite stiskajo na naši postelji 🙂
lisička verjame , da je vse v tem , da pritiskaš na prave tipke
Ma klinc, sem prehitro kliknil VPIS, da bi povedal še o potrebni meri previdnosti, ker če ne pritiskaš na prave gumbe, kot praviš, potem kravica nič ne zamuka, kot v pravljici, ampak te z mokrim repom (iz česa je mokra gosta rjava snov na repu naj bralec presodi sam) opizdi po frisu.
Poleg kulturnega šoka, ki ga ob tem doživiš imaš še cel kup praktičnih vprašanj za rešit. Druga taka milost je, da se lastnica mleka ne strinja z eksploatiranjem njenih produktov v komecialne namene in hoče preprečiti, da bi ta produkt zašel v prehranjevalno verigo. Zato dvigne nožico (tisti, ki ste kdaj kupili celo zadnjo četrt boste že vedeli o kakšni kilaži govorim) ter ubrcne tisto golidico in Saškota, da se razletita naokoli po štali.
Poseben užitek je pa držati kravico nogo, medtem ko ji “spodrezujemo” parklje. Ma, pestmo stat…..
Sašo, ki spoštuje fotra, ker zadnje čase uporablja za molžnjo kar teličke.
No , po moje sva midva mal zašla s teme in ker kaže , da ne bova našla skupnega tira , bi bilo najbolj pametno , da se posluživa klasično-preizkušenega recepta za usklajevanje mnenj – t.j. skupni jezik doseže najlepše rezultate v horizontali , na primer in med drugim :)))
lisička predlaga horizontalno usklajevanje mnenj v kombinaciji s pritiskanjem pravih tipk , po predhodni degustaciji vsebine Saškotove sušilnice pršutkov in klobas
Ti, ti, horizontalka. :))))))
Se strinjam s to horizont teorijo ja, sicer pa, če mi jo že ponujaš, me sploh ne briga, če uskladiva mnenja al pa ne :))))
Kar se pa tiče pršutov in klobas, pa kdaj drugič.
Danes je vendar post, strela jasna.
Sašo, ki ima grozno rad bakala in bi se bolj kaznoval s svinjsko pečenko.
Ja , Saško pravi , da je treba danes cedit sline .
Sem pa sicer za to , da se dobrine delijo lepo demokratično in po potrebi – meni Saškota , sem ga prva zagrabla , tebi pa klobase :)))
Čeprav , če še enkrat premislim …..
…lisička gleda na uro , vidi , da se bliža poldne , tako , da trenutno bolj razmišlja v smeri klobas
Forum je zaprt za komentiranje.