Partnerstvo in strah pred intimo
Buck, bi bila moja ljubica, da vidiva, koliko sredstev morava vložiti? :))[/quote]
Kaj je Matjažko, spet trnk pereš? :))) Pa daj no, saj punce so te že pogruntale.[/quote]
Ziher, da so? Ah, sra…, spet sem se uštel. Jaz sem pa ves čas mislil, da sem izviren, najboljši, enkraten in neponovljiv!? :))) Moram menjati fore, kaj za vrsto limanic priporočaš? 😀 Ne vem, kakšno lepilo naj zmešam, ker sestavine dodajam glede na starostne skupine, to so bile samo štih-probe? Naslednjič moram malo zvišati potenco koncetracije, ker zgleda, da so same +30-letnice, ki ovohavajo moj nevstik? 😀
Aja? Zakaj pa, saj nimam nič filmov za odrasle na svojem PC-ju? 😀
Jih imaš ti kaj, potem imaš nezdrave navade kot njen bivši, in če pride inšpekcija… :))[/quote]
matjazko, a ti pa kar vse prečekiraš?[/quote]
Ja, samo vprašaj, kaj te zanima o sebi in še ne veš? 😀
Naravni dar imam, to je prirojeno, da prečitam ženske. :))))
Kaj je Matjažko, spet trnk pereš? :))) Pa daj no, saj punce so te že pogruntale.[/quote]
Ziher, da so? Ah, sra…, spet sem se uštel. Jaz sem pa ves čas mislil, da sem izviren, najboljši, enkraten in neponovljiv!? :))) Moram menjati fore, kaj za vrsto limanic priporočaš? 😀 Ne vem, kakšno lepilo naj zmešam, ker sestavine dodajam glede na starostne skupine, to so bile samo štih-probe? Naslednjič moram malo zvišati potenco koncetracije, ker zgleda, da so same +30-letnice, ki ovohavajo moj nevstik? :D[/quote]
Ja kaj pa vem …Poskusi s “Corego”. Kolikor vidim so potem vsi srečni in nasmejani :))))
Ziher, da so? Ah, sra…, spet sem se uštel. Jaz sem pa ves čas mislil, da sem izviren, najboljši, enkraten in neponovljiv!? :))) Moram menjati fore, kaj za vrsto limanic priporočaš? 😀 Ne vem, kakšno lepilo naj zmešam, ker sestavine dodajam glede na starostne skupine, to so bile samo štih-probe? Naslednjič moram malo zvišati potenco koncetracije, ker zgleda, da so same +30-letnice, ki ovohavajo moj nevstik? :D[/quote]
Ja kaj pa vem …Poskusi s “Corego”. Kolikor vidim so potem vsi srečni in nasmejani :))))[/quote]
Margo, danes si pa neke slabe volje, dveh največjih osvajalcev si se lotila s pikrim sarkazmom, prvo Dater, zdaj pa jaz. :(( Kateri ti naj ponudi odprto dlan, kakor zna le moški nuditi ženski, jaz ali on? Ne imej pomislekov, sprejmi, skupaj bova pregnala črne nevihtne oblake… 😀
Ja kaj pa vem …Poskusi s “Corego”. Kolikor vidim so potem vsi srečni in nasmejani :))))[/quote]
Margo, danes si pa neke slabe volje, dveh največjih osvajalcev si se lotila s pikrim sarkazmom, prvo Dater, zdaj pa jaz. :(( Kateri ti naj ponudi odprto dlan, kakor zna le moški nuditi ženski, jaz ali on? Ne imej pomislekov, sprejmi, skupaj bova pregnala črne nevihtne oblake… :D[/quote]
Joj, končno … sem mislila, da mi ne bo nikoli uspelo :))
Torej, a te lahko prosim za eno uslugico? Računalniška zadevica … ne bi ti vzela več kot 5′
Za dobro staro Margotko :)))) Kaj praviš?
Margo, danes si pa neke slabe volje, dveh največjih osvajalcev si se lotila s pikrim sarkazmom, prvo Dater, zdaj pa jaz. :(( Kateri ti naj ponudi odprto dlan, kakor zna le moški nuditi ženski, jaz ali on? Ne imej pomislekov, sprejmi, skupaj bova pregnala črne nevihtne oblake… :D[/quote]
Joj, končno … sem mislila, da mi ne bo nikoli uspelo :))
Torej, a te lahko prosim za eno uslugico? Računalniška zadevica … ne bi ti vzela več kot 5′
Za dobro staro Margotko :)))) Kaj praviš?[/quote]
Hormonska nihanja ali vreme? :))) Ženske ste bolj tankočutne. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.