Partnerstvo, ce to sploh je
Skupaj sva ze skoraj desetletje z mlajsim otrokom, kmalu gre v prvi razred. Partner med seksom zeli da mu pocnem marsikaj, sva zelo odprta glede intime, vendar ko zelim obratno da bi se on potrudil nima casa, je utrujen, ravno danes se mu ne da. Pravi da bo jutri. Vendar tega jutra oz. Naslednjega dne se nism docakala. Oz. Tako redko da lahko recem da teh skupnih trenutkov ko uzivava skoraj da ni. Skoraj vsak dan zeli da mu ga potegnem, kar ve da to rada pocnem. On pa mezi z rokami za glavo in uziva. Dotakne se me obcasno recimo 2 seksa od 5ih da se da malo zraven. Vendar prakticno vedno na mojo pobudo. Seksava pogosto, vendar ne tako kot bi si zelela. Ko cutis da si te nekdo zeli in komaj cakas dotike. Seksam zgolj za njegove uzitke. Mojih uzitkov z njim ni nikjer oz. So tako redki da brezveze. Tudi ko grem na njega se njemu mesa od dobrega seksa. Js pa komaj cakam da zakljuci, no saj to je tako hiter v 5 minutah, tudi rekorde z minuto je ze podrl. Redko kdaj 10 minut. Vedno ampak res vedno on samo lezi kot hlod. Jaz sem tista ki skace in se trudi da se imava fajn. Zato imam nekaj ljubimcev s katerimi lahko recem da dobim to kar mi manjka doma. Nevem kako ga spodbuditi da se zacne malo bolj angazirati pri seksu, naj omenim da njemu abstinenca od seksa ne pomeni nic. Pac ne bo seksu. Si ga bo pa vrjetno na roko takoj ko bo prilika… aah…. res ne vem kaj naj ?
Forum je zaprt za komentiranje.