Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek partnerski odnos po varanju

partnerski odnos po varanju

Anamarija ne bi omenjal ce se pa poznava ti bo tale stavek povedal vse.
Januarja letos sem pustil srcu svojo pot in delcek tega sem podaril Anamari in se sedaj se sprasujem kako bi bilo ce bi se zadeva nadaljevala pa se na zalost ni ker sem doma skusal urediti zadeve ti pa tudi,pa dvakrat sva srecala.
Upam da spet srecam prijateljico nekje, nekoc

Davor,
nisem tista Anamarie.
sem pa sama doživljala podobne stvari
zato vem kako se počutiš.
je čutiti bolečino iz tvojega pisanja.
najbrž se doma stvari niso uredile, kot si upal in mislil, da se bodo.

bila sem prevarana in to ne le kos sex za eno noč. ni se mogel odločiti katero bi, pa je bil z obema. jaz zaljubljena tepka pa tega nisem opazila (no bila je kriva tudi razdalja 150km). dokler obe nisva imeli istočasno dopusta in hoteli preživeti nekaj časa pri njemu na morju. vse mi je postalo jasno. končala sva na moj rojstni dan, brez da bi se mi kakorkoli opravičil-ne, odšel je žurat s svojo punco (št.2).
strl mi je srce, še vedno nisem prebolela-vendar sem še mlada, vem da bomcdx napisal:

Anamarie, dej že nehi pesmice pisat!Prav na jetra mi že greš! Oba sva bila prevarana, sva šla narazen, se spet najdla, drug drugemu oprostila! In živiva 80% boljše življenje, kot sva ga prej! Samo treba se je pogovort, ne pustit, da ti drugi krojijo življenje,treba je oprostit pa it naprej- normalno, če si to sposoben! Najlažje je oditi pa pustit in pokazat kako šibek si lahko! Tudi nek problem je lahko težek, če se ne potrudiš, da bi ga rešil!!! Ali pa vzgoja otrok!???? Pa vseeno ne obupaš!???? Sedaj predvsem najin zakon temelji na zaupanju in odkritosti! Če si mlad in nisi resno vezan, pojdi….če pa misliš, da se splača potruditi, potem se potrudi, konec koncev lahko zmeraj greš! Vsaj dal si možnost nekomu in predvsem sebi!

bravo!

Stella: mislim, da si zadela jackpot!!!

morm rečt, da mi je tale tvoj odgovor verjetno najbolj všeč od vseh, kar sem jih prebral na tem forumu! sploh tisti zadnji del: “…Če si mlad in nisi resno vezan, pojdi….če pa misliš, da se splača potruditi, potem se potrudi, konec koncev lahko zmeraj greš! Vsaj dal si možnost nekomu in predvsem sebi!..” Svaka čast! Če že nebi bila oženjena, bi te kr oženil!! :))))

v bistvu sploh nisem mislil nič svojega napisat, ampak samo pokomentirat Stellin odgovor……… :))

LP

Remedy

zakaj ti grem na živce?
zato, ker ne mislim kot ti?

so what, če si mu ti oprostila?
so what, če živita sedaj boljše življenje?

treba je oprostit pa it naprej?
halo???
to je tvoje mnenje.
– jaz se malo bolj cenim.

jaz mislim,
da se za takega tipa, ki ti je sposoben lagati
v obraz NE splača potruditi.

ZAME JE ŠIBAK TISTI,
KI NAJPREJ VARA
POTEM SE PA POGOVARJA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report