Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PARTNERSKI ODNOS IN INTIMA 2013

PARTNERSKI ODNOS IN INTIMA 2013

Spoštovani bralci,

sem študentka magistrskega programa Zakonskih in družinskih študij na Teološki fakulteti v Ljubljani.
Delam raziskovalno nalogo na temo Navezanost med partnerjema in zakonska intima in pri tem bi potrebovala Vašo pomoč.

Vsak popolnoma izpolnjen vprašalnik je pomemben gradnik k uspešni izdelavi raziskovalne naloge.
Vprašalnik je dostopen na linku: http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/451

Za sodelovanje se Vam že vnaprej zahvaljujem.

Lep pozdrav,
ALMA

Koliko jih pa že imaš rešenih?

Teološka fakulteta in “Zakon in družina” … I.N.R.I. … tvoji so čisto zablodili — I. Lukšič več ve o ekonomiji ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tele babnice na teološki fakulteti si navalile, kot ose! Na Sex v mestu ena iz istega faxa dela anketo o samozadovoljevanju!
A ne bi bilo bolje, da bi napisale kakšno knjigo o kuhanju kot S.M. Felicita Kalinšek????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

O kuhanju? Zakaj bi kuhala, če se lahko dol daje (čeravno sama s sabo)?

Ne delaj se neumno! To kar počnejo je tako kot v Lendavi iti v hribe! Ampah hribe sem mislil ne lendavske gorice!
Zakaj raziskovati nekaj, česar nikoli ne boš delal/a in o tem še učil še druge!!

haha Dobra ta z goricami 😀

Ja no, kaj ti veš, koliko bodo grešile teologinje O:)

Ne želim vedeti, čeprav mi je f.. k nekoč ponudila ena od njih. Okoli tistih brez faxa sem se moral potruditi.
Dandanes piše kolumne v enem od časopisov!

Glede na to, da se veliko vprašanj navezuje na oba partnerja, ali pričakuješ, da bo anketiranec/anketiranka odgovarjal/a nanje v partnerjevem imenu, ali da bosta anketo izpolnila skupaj?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

čas je za nove “nadomestke”: iDildo ☺ pa tudi vagine: iVagina

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Glede na to, da se veliko vprašanj navezuje na oba partnerja, ali pričakuješ, da bo anketiranec/anketiranka odgovarjal/a nanje v partnerjevem imenu, ali da bosta anketo izpolnila skupaj?[/quote]

Glede na to, da prihaja iz krogov, ki zagovarjajo tradicionalno družino, se ve kdo je tam glava 🙂

Glede na to, da se veliko vprašanj navezuje na oba partnerja, ali pričakuješ, da bo anketiranec/anketiranka odgovarjal/a nanje v partnerjevem imenu, ali da bosta anketo izpolnila skupaj?[/quote]

Glede na to, da prihaja iz krogov, ki zagovarjajo tradicionalno družino, se ve kdo je tam glava :-)[/quote]
ve se pa tudi kaj obrača glavo in kdo je krona ☺♥

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close