Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Partnerski odnos

Partnerski odnos

Živjo vse ženske ki imate take ali pa drugačne težave v vašem partnerskem odnosu!

Glede na to da jih imam tudi jaz bi si rad dopisoval in mogoče kasneje še kaj več s katero ki je v podobnem stanju kot jaz!

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši???????, 11.04.2023 ob 18:03

Madajnodaj, 11.04.2023 ob 09:23

Caki, a ti to o meni?

? ? ?

Vsaj nick prav napisi.

Glej, se ni vec zabavno s tabo prerekat o temi. Potem, ko zaglavis na polno in pises bedarije, se pocutim, kot da se pregovarjam s hendikepiranim. Slabo vest dobim. Se mi ne zdi prav.

Blagor ubogim v duhu, kajti njihovo je bozje kraljestvo.

Sam eno stvar pa se moram:

Kura, spizdi ?

“Madajnodaj”, 

ojoj, ja ti si pa res bogi ne. ?

Ti pa res bolj malo zastopiš a ne? Ja no, nisi sam kriv, da si se rodil avtist in zaostal.

Vse ti je treba dvakrat razložiti. Še enkrat, poglej jaz sem dobro vedel kaj piše v članku(da se gre za posamezne primere), saj sem pa ja menda prebral vse slovensko kar se je dalo o tej temi najti na internetu. 

Samo hecal sem te.

Samo ti vedno znova nasedeš in se matraš, ko se delam bebca iz tebe.

hej343, 11.04.2023 ob 18:10

Kokoši, si že poslal printscreene v Avstrijo?   Ali pa vsaj na Policijo?  Ali si isti gobezdač kot Šnelculja?

Madajnodaj, 11.04.2023 ob 18:25

???

Moj bog, takega bednika pa se ne..

Spizdi, kura ?

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 18:48

Vem nimaš več besed. ?

Saj menda nisi mislil, da sem spregledal, da se je šlo za POSAMIČNE PRIMERE?

Samo tako lepo te je izivati, ko se razburiš in potem se mučiš z dokazovanjem nečesa kar že vem. Sam je tok super, ko te spravljam ob živce in se delam neumnega, da ti pizdiš. Vmes pa te še malo podregam s tem ko te v nič dam kako zaostal si. ?

Pa tako smešno je potem opazovati, ko se nakoncu želiš narediti ravnodušnega, kot da ti se pa že nisi razburjal.

Tako otročje je, tako bebavo izpade, kot da imaš 5 let. Ker se sam premakne temo navzgor in se vidi v tvojih odgovorih kako se razburjaš.

Oprosti toda ne morem si pomagati, da se ti ne bi smejal… ?

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 19:07

ti kar, 11.04.2023 ob 18:56

V največjem obupu se ljudje smejijo  😀

kr neki… ?

Tema je v temu kako mi je bebec AVTISTIČNI včeraj nasedel in sem ga zafrkaval par ur, ko mi je zagnano probal neki dokazovati. ?

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 19:24

bo že, 11.04.2023 ob 19:21

Ta monovec v vsakem sporočilu ponavlja besedo spizdi. Ne bi se strinjala, da je otročji, to meni deluje bolj kot avtizem. Jaz ga ne bi napadala zaradi tega. Ima verjetno že brez tebe dovolj težav.

Čakaj ko te bo zdaj napadel, da si ti jaz. In še enkrat napisal SPIZDI! ?

Saj razumem, da je zaostal, ampak vseeno je smešen.

Madajnodaj, 11.04.2023 ob 19:47

Itak, koki, tocno tako se je izteklo, kot si napeljal. Noben ne dvomi.

Si pa res mastermind

???

Ma daj, spizdi ?

Ajde shizo dost je, 11.04.2023 ob 19:52

Smešno je kako ti ničvredni prizadetek tukaj serješ po avtistih, govno albansko.

Še posebaj ob dejstvu da so avtisti daleč od zabitih ali neumnih.

Skratka niso oni druzbeni priseski, mali zavaljeni siptarji iz posebnih šol ste tisti tapravi druzbeno nekoristni izmecki.

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 19:53

“bo že”, 

Si videla? Kot sem rekel. Pozabil te je edino obtožiti, da si ti jaz. Ker to je del njegove motnje, da misli, da se vsem zdi normalen in če že kdo napiše kaj proti njemu sem to lahko edino jaz pod drugim vzdevkom.

Tako pač je.

Imaš pa prav, da ga nima smisla napadati, saj ima že brez nas dovolj težav.

ni smešno, 11.04.2023 ob 19:58

Ne, ni smešno, je nesramno. Ampak ja, od malega, zaostalega šipterčka pač ne moreš pričakovati, da bo kaj pametnega napisal. Ne zavevda se, da so avtisti pogosto geniji.

Tako kot, 11.04.2023 ob 19:59

Tako kot Kokoši v vsakem postu uporablja besedo “avtističen” in je prepričan, da je to žaljivka, haha.

ni smešno, 11.04.2023 ob 20:03

Zraven je pa še tako bebav, da besedo avtist uporablja tudi z drugimi niki, da je ja iz aviona vidno, da se sam sabo pogovarja in sam sebe podpira.

On, ki je šiptarski priseljenec v SLovenijo, on, ki ni končal niti posebne OŠ, on, ki živi v skrajni bedi, bi se iz koga norčeval.

Verjamem pa ,da tudi, če živi v mrzli, plesnivi luknji, da je vseeno bolje tu kot v njegovi domovini.

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 20:06

No vidite, zdaj pa je AVTISTA resnično prizadelo. ?

Zdaj si bo potrjeval pod mnogimi vzdevki. ? RES GENJALNO ti genij ?

Seveda vem, da obstajajo visokofunkcionalni avtisti. Samo taki ne bi pristali tu kot si ti, ti zguba zasmrajena. ?

Ti žal spadaš v nizkofunkcionalne avtiste, saj je zelo opazno kako zaostal si.

Vse ti je potrebno večkrat razložiti. Ničesar si ne zapomniš pravilno. 5 letni otrok prej razume neko razlago kot ti. Ne znaš sam delati povezav in zaključkov. Vse razumeš izven pravega konteksta. Znaš le skopirati kak članek sem, da bi kaj sam razumel ti ne gre. Nakoncu pa še vse pomešaš.

In še bi se dalo naštevati.

Žalostno.

Ajde shizo dost je, 11.04.2023 ob 20:25

Podgana cefurska gnilozoba, ponovno blodiš in padas v psihoticne blodnje. To je moje drugo sporocilo v tej temi.

Pa ne mores verjet kaksna kurceva trolovska golazen je to.

Nic nima, nic ne ve, nic ne dela, nic nezna, samo gnije tukaj dan in noc in se spravlja nad tiste za katere ve da se ne bodo branili.

Naj ta vlada ze enkrat uzakoni evtanazijo, da bos koncno dobil zasluzeno miloscino. Ni posteno da mores takole trpet ze leta.

[quo

te id=”23219295″][/qu

ote]

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 20:33

????????

Hahaha SPET SEM GA USPEL RAZBURITI. ?

Všeč mi je ko dosežem svoj namen. Tako kot včeraj.

Ja ni enostavno temu avtističnemu debilkotu. ??

Ajde shizo dost je, 11.04.2023 ob 20:44

Mah, brezveze… Samo za spisat papirje in poslat na potovanje preko mavrice ? Ce je zaostalo je pač zaostalo, jebat ga

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 20:48

tvoj vzdevek je AJDE SHIZO DOST JE.

Spodaj mi napišeš. PODGANA ČEFURSKA GNILOZOBA.

In kaj dobiš ŠHIZO PODGANO, torej DARKOTA.

Nisi ravno najbolj inteligenten VIHARNI, kajneda? Da se tako izdaš… ?

Ajde shizo dost je, 11.04.2023 ob 21:08

Ne bo nehalo blodit, nikoli in nikdar. Se po celem dnevu nima dovoj.

Viharje bos ti videval v Dravi, preden koncas kje kot njena naplavina ?

Kokoši???????, 11.04.2023 ob 21:16

ŠHIZO PODGANA si vedno pravil Darkotu.

Tako kot zadnjič a ne, ko si se izdal. Ko si nekaj napisal pod drugim vzdevkom in pol to citeral da si napisal komu je namenjeno. Sam da si komu je namenjeno napisal kot “Jaz vem☝️” , svoje sporočilo pa pod drugim vzdevkom.

Ti brezdelni socialc, ki cele dneve piše pod 1000 vzdevki.

ojoj ja, 11.04.2023 ob 21:18

haha, ko brezdelni socialc drugemu reče, da je brezdelni socialc.

Smeh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close