Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partnerjev telefon

Partnerjev telefon

Malo za šalo, malo zares…zanima me, kaj si mislite o tem…partner je imel vedno (dolga leta) normalno na glas telefon (razen zvečer, ko sva šla spat, sva si običajno dala telefona na tiho, zjutraj pa spet normalno na glas). Kakšno leto nazaj si je začel partner telefon tudi čez dan dajati precej po tiho (da si ga slišal le, če si bil zraven pa da ni bilo bučno)…sedaj pa ga že ima velikokrat na tiho čez dan (ko je doma) oz si ga da na glas, ko odide od doma…pa tudi geslo je naštimano na telefonu že nekaj mesecev. Omenim čisto normalno pa je rekel, da mu tako paše in če ga kdo kliče pa ne sliši, da ga bo pač poklical, ko mu bo. Pa še rečem (čisto normalno brez kakršnihkoli negativnih prizvokov), da si lahko ženska marsikaj misli, ko se začnejo spremembe pri obnašanju telefona pa seveda ni ok, ker težim (mu pač tako paše), celo bolna sem bila… Ne vem. Kaj pa vi menite?

Že 100x prežvečena tema. Dajte si kaj novega izmisliti.

Odgovor na objavo uporabnika
ladygaladriel, 16.11.2022 ob 16:39

Že 100x prežvečena tema. Dajte si kaj novega izmisliti.

Psihopatski gnoj, spelji se!

V nekem trenutku je meni dop**zdil telefon in sem ga dala potiho, na nulo. Tako sem imela nekaj let, potem sem ga dala na vibriranje in tako imam tudi zdaj ze kar nekaj let. Na zacetku sem ga dala na glas, ce sem kam sla, da ga slisim, ce me kdo od doma klice, zdaj tudi to ne delam vec ze kar nekaj let.

TElx, 16.11.2022 ob 16:27

Malo za šalo, malo zares…zanima me, kaj si mislite o tem…partner je imel vedno (dolga leta) normalno na glas telefon (razen zvečer, ko sva šla spat, sva si običajno dala telefona na tiho, zjutraj pa spet normalno na glas). Kakšno leto nazaj si je začel partner telefon tudi čez dan dajati precej po tiho (da si ga slišal le, če si bil zraven pa da ni bilo bučno)…sedaj pa ga že ima velikokrat na tiho čez dan (ko je doma) oz si ga da na glas, ko odide od doma…pa tudi geslo je naštimano na telefonu že nekaj mesecev. Omenim čisto normalno pa je rekel, da mu tako paše in če ga kdo kliče pa ne sliši, da ga bo pač poklical, ko mu bo. Pa še rečem (čisto normalno brez kakršnihkoli negativnih prizvokov), da si lahko ženska marsikaj misli, ko se začnejo spremembe pri obnašanju telefona pa seveda ni ok, ker težim (mu pač tako paše), celo bolna sem bila… Ne vem. Kaj pa vi menite?

Kaj sploh sprašuješ. Spremembe vedno nekaj povedo. In ja, ima nekoga, s katerim si sms-ja. Danes niti ni to nujno ljubica, lahko je ljubimec.

Verjetno ga tudi odloži z ekranom obrnjenim navzdol ter ga jemlje s seboj v kopalnico mar ne?

❗❗, 16.11.2022 ob 16:41

Psihopatski gnoj, spelji se!

So ti spet tablete spustile.

Mislim, da oba lažeta. Ti v izjavi, da ni bilo negativnih prizvokov.

Ojoj, poznam.. In ja, vprašaš lepo, pa takoj napad, kaj je s tabo narobe, ker to je pa čisto normalno, da ima on naenkrat na tiho telefon in celo geslo?? Ne bit naivna, sem 90% sigurna, da ima nekaj za bregom. Tudi moj je imel.

Nimam nič za bregom, a doma telefon zadnje leto vedno tiho, ko grem od doma pa dam na glas ? lahko ni nič… Če pa je, pa bodo kmalu tudi drugi znaki – pretirano urejanje, ful več ali ful manj sexa…

Nisi bolna. Da ti je pa to rekel, pove vse. Zelo ljubeče in v skrbi za tvoje dvome. Ti je v dokaz za pomiritev pokazal izpiske telefona, aplikacije za komuniciranje? Ker klice in sporočila se lahko izbriše.

Midva ga imava doma prav tako na tiho in v dnevni na polici zaprtega z ovitkom.

Oba telefona sta pod kodo.

Jaz vem njegovo, on mojo.

moj telefon je večino časa na tiho

Po tiho, da je mir in ne javljam se na ne znane številke. Če me kdo ne znani rabi naj pošlje sms ali mail. Zaklenjene imamo pa itak vsi…

Nekaj je, če je skoz, drugo pa če se to zgodi naenkrat. V službi mu ni treba nič podaljševat?

Kva ti nimaš druzga dela, koker, da spremljaš glasnos moževega telefona?

JBT kake ženske ste to? D spremljate možev telefon? Telefon je njegov ne tvoj, kva ni jasen?

Ce si zavohala neki..ti ne bo dal miru.

Ce bi moj rekel..neki sumim bla, bla..in ce bi imela   cisto vest..mu dam takoj telefon in naj si pogleda.

Tist , k pa skriva, pa znori..da se partner pol pocut smotano…in sele drug dan ali par ur zatem hoce vpogled v tel..

Prepozno…je imel ali imela cas zbrisat..

Imam telefon na tiho. Prej sem ga imela na glas.

Na tiho sem ga dala, ker mi vsak faking viber pozvoni in msn, tega se mi res ne da poslušat.

Itak sem.si dala vse na mute,  ampak mi potem kaka reklama zvoni, pa bedarije.  Optika clarus, Telemach, hervis, …

Ob nakupu novega telefona, je tudi moj telefon dobil geslo za odkleniti, ko ga nekaj časa ne rabim.

Nimam afere.

Ne vem, lahko je kaj, lahko pa tudi ne. Jaz sem si telefon zaklenila takrat, ko sem si nalozila mobilno banko in je bilo geslo priporoceno. In vsi v druzini moje geslo vedo. Afere nikoli nisem imela. Moj cisto sveze bivsi moz, pa je imel geslo od nekdaj. In kar naenkrat potiho in povsod s seboj.  imel je afero. Je pa res, da so bili se drugi znaki:je kar naenkrat zacel skrbeti za svojo kondicijo, kadar je sel s “prijatelji” ? ven se je zrihtal in nadisavil in si z gelom tistih par las k jih ima ustvaril “cudovito” frizurco. Ce je samo telefon, mogoce res ni nic..

Pri meni je bil eden izmed najbolj očitnih znakov varanja drugačno obnašanje glede telefona. Jaz bi ti rekla: “Ne bodi naivna.”

V normalnih, odprtih, povezanih odnosih partnerjev telefon ni nedostopen. Jaz bi mu rekla: “Dragi moj, rada te imam in spoštujem tega, ampak zaradi tega telefona sem malo zbegana glede najinega odnosa. Bi te motilo, če mi ga pokažeš, da ga pogledam?” Če nima kaj skrivati, ne bo problem, če pa ima, se bo pa izgovarjal na “zasebnost” ipd. – potem itak veš, koliko je ura. Če lahko delam nekaj najbolj intimnega s partnerjem, potem menda tudi lahko pogledam kdaj v njegov telefon. Podobne nasvete sem poslušala tudi na  YT v oddajah Stephan speaks, Helena Hart, Lisa Bilyeu …

V glavnem srečno!

Sama ga imam najvec potiho, danes prisla iz sluzbe in je bil se pol dneva v torbici…

Geslo vedo vsi v hisi.

Enostavno se mi ne da menit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close