Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partnerjev sin narkič

Partnerjev sin narkič

zdravljenje ni povsod placljivo ,s o tudi zastonj zdravljenja, brezplacna preko zdravstvenega zavarovanja, tako da vas skusa ogoljufat , bolj pametno da varcujete za svojo hcerko .. Ne bodite naivna.

Gamad smrdljiva! Da bi se slo pa za tvojo hcero bi dala pa 100 tisoc € ce bi blo treba. Da te sram ni! Spoki ig njujinega zivljenja pa bos vsem uslugo naredla.

Sebicna al ne. Naj mu sam placa zdravljenje al pa naj gre ce tega ne more sprejet

Odgovor na objavo uporabnika
Mama331, 17.07.2023 ob 13:10

Sebicna al ne. Naj mu sam placa zdravljenje al pa naj gre ce tega ne more sprejet

Si lahko zamislis obratno situacijo? Njena super-truper hcerka zboli, “partner” ima denar in ji mirno rece v gobec: TVOJ otrok, TVOJA skrb.

To, za moje pojme, NI partnerstvo, ampak friends with benefits oziroma, po domace, fuk par pod isto streho.

heri, 14.07.2023 ob 13:37

Ti še naprej mirno varčuj za svojo hčerko.

Ta luzerski sin je produkt tvojega partnerja in njegove bivše. In to že dolgo prej,kot ga poznaš ti.

Ti nisi dolžna dati niti evra za takega njegovega sina.

Zakaj tvoj partner hoče, da ti financiraš? Misli, vsaj delno? Kaj noče razumeti, da bi ti rada poskrbela za svojo hčerko in nisi prav nič dolžna dati za njegov škart?

Kakšen pa je sploh ta sin do tebe? Te spoštuje, ima veliko stika s tabo  ali pa samo bluzi okrog in sisa pare?

Kot že ene pravijo…svoj drek naj spucajo tisti,ki so ga nasrali. Če bi partner še naprej vztrajal na tem, bi bilo res bolje razmišljati o odhodu,oz razhodu.

Svojo krivdo bi model rad prenesel nate? Kaj pa,če ne bi vedel, da imaš denar? Koga bi izkoristil takrat?

In navsezadnje, sicer zate nepotrebno, ampak naj pred tabo ta sin in ded govorita o vsem tem neposredno  s strokovnjakom za odvajanje. Kajti, kdo ve, koliko bi to ,najbrž neuspešno zdravljenje res stalo in pa še, če bi ta luzer sploh šel tja, če ni zadaj fora, da pride do denarja, potem pa…?

Kaj ima pol veze, da ima partnerja? To je fukfrendovstvo in nič drugega; kot so že napisali.

meni se zdi pa poden, da partner sploh pričakuje kaj takega od tebe. jaz tud ne bi hotla met takega dedca, kot oče je zglajzal čisto. ma ne vem, bi morali slišat obe strani

Tu ti dam prav. Vnaprej zgubljen denar. To je partnerjev problem. Bi on tudi dal za stanovanje za tvojo hčer?

Katka560, 14.07.2023 ob 07:42

S partnerjem sva skupaj 4 leta, jaz imam 21 let staro hčerko, on ima 24 let starega sina narkomana. Fant nima 1 ure delavnih izkušenj, nobene šole, nič. Moja hči je pridna, študira, ob študiju dela. Njegov sin je narkič že nekje od 15 leta, tudi problemi z zakonom so bili zaradi kraje. Zdaj partner pritiska, da bi mu MIDVA plačala neko drago zdravljenje oz. rehab v tujini. To bi naju stalo vsaj 10-20 tisoč evrov. Meni se zdi absurd, da bom toliko plačevala za mulca narkomana, niti moj sin ni. Zaradi tega mi je rekel partner, da sem sebična. Denar namreč varčujem, da bom hčerki kupila stanovanje.

Kje pa je njegova mama?

anonimno 673467, 17.07.2023 ob 15:24

meni se zdi pa poden, da partner sploh pričakuje kaj takega od tebe. jaz tud ne bi hotla met takega dedca, kot oče je zglajzal čisto. ma ne vem, bi morali slišat obe strani

Sam zakaj je ona z njim že 4 leta? Kaj je razlog? Očitno samo sex. Ker vse pišete, da ne bi bile s takim človekom. Avtorica ne bi dala denarja za njegovega sina. Zakaj sta potem skupaj? In to, da je njegov sin narkoman, je vedela že prej. No, saj od avtorice ne bo več ne duha ne sluha; po navadi avtor samo odpre temo, pol pa ugibaj.

Imam podobno izkušnjo. Sicer sem s partnerjem ostala, odnos pa je zastrupljen. Ko sem zvedela, da je sin narkoman, bi ga morala zapustiti. Odidite

Prav imaš!!!

Ti šparaj za svojo hčerko, zakaj bi ti mogla zdraviti tujega “otroka”!?!

NE PUSTI SE!!!!!

Njegov sin si je sam kriv, tvoja hčerka pa se trudi in zato šparaj še naprej zanjo saj je TVOJA.

Na tvojem mestu bi prispeval natančno 0 EUR. Njegov zafuran sin narkič, luzer, kriminalec je njegov problem že od 15 leta. Naj on sam financira odvajanje.

Če bi bil ta pravi moški bi mu že zdavnaj dal dve možnosti izbire. Ali se odvadiš ali pa se odseli. Brez poganjanj!

Toliko zgodb poznam kjer je bil kakšen otrok narkič in ni druge resšitve kot na izbiro zgoraj omenjeno. V nasprotnem primeru se uniči vse. VSE!

theobroma, 17.07.2023 ob 14:46

Si lahko zamislis obratno situacijo? Njena super-truper hcerka zboli, “partner” ima denar in ji mirno rece v gobec: TVOJ otrok, TVOJA skrb.

To, za moje pojme, NI partnerstvo, ampak friends with benefits oziroma, po domace, fuk par pod isto streho.

Njegov sin ni bolan, ni zbolel. Njegov je samo narkič. Velika razlika!

NeprijetnaResnica, 17.07.2023 ob 20:23

Njegov sin ni bolan, ni zbolel. Njegov je samo narkič. Velika razlika!

Odvisnost je bolezen.

Živjo pravilno razmišljaš če je treba zamenjaj še partnerja

Živita s hčerko v njegovem stanovanju ali v sta v svojem?

Jaz poznam nekaj narkomanov, ki so bili dolga leta brezplačno v komuni. Če zdrži 5 let v navadni komuni, bi mu pa častila 1 leto nadstandardne.  Tam bi seveda moral opravljati šolanje in delati. V tem času bi dobil novo priložnost za življenje zunaj.

20 jurijev pa neb investirala v narkomana. Najprej bi moral dokazat, da misli resno. Tuj ali moj otrok – vseeno.

Tea163, 17.07.2023 ob 20:39

Odvisnost je bolezen.

Odvisnost ni bolezen. Odvisnost je posledica šibkega karakterja. To pa nikoli ni bila bolezen. Odvisnost se deklarira kot bolezen zato, da lahko vlečejo denar iz zdravstvene blagajne.

Ne plačuj nič za tega luzerja. Njegov fotr je tudi luzer,če v tem času ni znal zrihtat pezdeta drogeraškega. Njegova mati tudi.

Daj povej, te ima ta sin rad? Ti prinese darilo  in ti čestita za rd? Ti pride pomagat,ko moraš prenašati kaj težkega ? Te pokliče kak dan in te vpraša, kako si?

Ne?

No, torej si mu dolžna ravno toliko.

Fotr bi te rad izkoristil. Ne daj denarja, pa boš videla tudi fotrov odziv. Imata s hčerko biti kje drugje? Jaz bi se od teh ljudi čisto distanciral.

Ne daj nič!

Mene pa zanima odkod temu sinu denar, ker trde droge stanejo. On ne dela, kdo mu kupuje ? Mama ? oče ? Se prostituira ?Ali služi s preprodajo, kar je kaznivo. In prav zapor bi lahko bila rešitev. Nič droge, delo, knjige.

Komune so zastonj. Neke drage klinike so plačljive. Pa nobeno od tega ni garancija, da se bo sin ozdravil. Če zdravljenje želi samo oče, sina nima smisla pošiljati nikamor, pa naj je zastonj ali naj stane milijone. Sin se mora sam odločiti, kaj bo s svojim življenjem. Kako prekleto težko je to, ve samo tisti, ki je šel čez to kalvarijo. Ni nobenega recepta, kaj pomaga. Enemu pomaga, če ga starši vržejo na cesto, drugi bo še bolj zabluzil in bo čez dva dni lahko mrtev, enemu lahko pomaga zapor, drugemu bo zapor le neko začasno zatočišče … Mora se zgoditi nek “klik”, premik v glavi, da se bo džanki odločil za drugo pot. Ta “klik” lahko pride, lahko tudi ne pride. Starši si lahko želimo tega klika, upamo, naredimo VSE, pa nikoli ne vemo, kako se bo zgodilo v resnici. Ampak ja, upanje umre zadnje. Drugače pa stojte partnerju ob strani in mu bodite v oporo.

Obstaja tudi zakon karme

Jaz recimo, včasih takole pljunem senat. 1 X sem enim v Afriko. Skoraj zmeraj, se mi je čudežno, pojavil od drugje. Sebična si]zrlo. Hči, si bo z lahkoto kupila stanovanje. In veš kaj, če ne boš plačala, bo hčerki karmično na nekem izpitu falila 1 pika in boš s a la za njene izpite. Ne hecaj se in plačaj. Sebičnica. Ne veš, za k a j je na drogi. Da bi mu ti pomagala, mu pa itak ne znaš.

4 leta, 14.07.2023 ob 09:19

Anonimno 9204, 14.07.2023 ob 09:03

Če je tole resnična zadeva bi rekla, da ti s tem fantom nimaš nič, za njegove težave sta kriva biološka starša. Bi se pa na tvojem mestu vprašala kakšen dec sploh je tale tvoj, da je dopustil, da je s sinom prišlo tako daleč. Jaz si takega moškega že ne bi želela imeti ob sebi.

4 leta sta že skupaj, saj ona ni danes izvedela, da je njegov sin narkoman od 15. leta dalje. Tako da nasveti, naj zapusti partnerja, niso na mestu.

In kaj ima za primerjat tu zraven svojo hčerko?

Nič ni povedala o materi tega sina, a ona ne more plačat?

Točno: kje je pa sinova biološka mati? Je umrla? Kaj pa njeni starši?

Avtorica, pišeš v zelo agresivnem tonu o tem ubogem zasvojencu, celo pogovorno ga imenuješ ‘narkič’, kar na žalost pove dosti o tvoji sovražni mentaliteti. Razumem, da ga podzavestno ali a kar zavestno sovražiš, ker kali tvojo srečo s partnerjem, njegovim očetom, vendar malce sočutja in dostojanstva ti ne bi škodilo. Se pa v osnovi strinjam s tabo, da je to vendarle v prvi vrsti odgovornost njegovega očeta in matere.

Vendar se mi zdi, da je problem predvsem ta, da nisi sprejela partnerja v ‘celem paketu’, torej vred s problematičnim sinom. Očitno je, da tega sina ‘narkiča’ ti nekako zanikas, kot da zate ne obstaja drugače, kot moteč element, s katerim nočeš imeti opravka.

Če vidiš, da so sin in njegovi biološki bližnji tako zmedeni in izgubljeni, da je zasvojen že toliko časa, zakaj se ti ne angažiraš in ti najdeš rešitev? S tem bi izkazala lojalnost partnerju, tvoje dobrodelstvo pa bi zelo koristilo tvojemu grabezljivemu značaju. Saj je jasno, da boš najprej poskrbela za biološko hčerko, vendar malo več altruizma v življenju ti tudi ne bi škodilo.

Zakaj je avtorica DOLŽNA poskrbeti za zdravljenje tega Đankija?( tako se mu lahko reče ,ker je đanki, a ne?)

On je sin svoje mame in svojega očeta.

Ta isti partnerjev sin avtorice niti ne povoha, zanj je  ona nič in nič.

Bi pa ata rad svojo nalogo izkoriščevalsko prestavil na avtorico. Prav je samo tako, da se ata in mama te zgube vsedeta skupaj in naredita svoj lastni  načrt za rešitev svojega sina. Na svoje stroške.

Ampak! Tu je še najvažnejše vprašanje : ali se ta sin sam, zavestno in z najglobljo odločnostjo želi rešiti iz tega sranja, ki ga je sam nasral?

Ve, ki obsojate avtorico, ste se to sploh vprašale?

Karma ,karma, karm….ja, verjamem vanjo.

Vendar se ta karma zdaj ukvarja s tem sinom, ki sta mu starša omogočila, da je postal đanki. To je njuna karma.

Avtorica s tem vsem nima čisto nič. Fant je že bil propalica, ko je spoznala njegovega očeta. Torej ni na njej nobena krivda, da sta onadva sina tako zafurala.

Avtorica je dobro vzgojila svojega otroka, onadva ne. Kaj je torej ona kriva? Bo ta drek od fotra ali mame dal kasneje denar nazaj za hčerino stanovanje? Ja, itak, da bosta…..ddd…..

Kaj pa bi ta slabi fotr naredil, če ne bi vedel, da ima ona denar? Koga bi scuzal? Pa njegova mat?

Tu zadaj nekaj smrdi.

Avtorica, ne daj jim ničesar. Če lahko, pač reci, da si vezala in ne moreš. Če pa bi te izsiljevali( na kakršen način pač), pojdita s hčero po svoje. Ali pa vrzi starega iz stanovanja, če je tvoje.

Svoje smeti naj ta familija sama pospravi.

KrEna2023, 19.07.2023 ob 07:31

Točno: kje je pa sinova biološka mati? Je umrla? Kaj pa njeni starši?

Avtorica, pišeš v zelo agresivnem tonu o tem ubogem zasvojencu, celo pogovorno ga imenuješ ‘narkič’, kar na žalost pove dosti o tvoji sovražni mentaliteti. Razumem, da ga podzavestno ali a kar zavestno sovražiš, ker kali tvojo srečo s partnerjem, njegovim očetom, vendar malce sočutja in dostojanstva ti ne bi škodilo. Se pa v osnovi strinjam s tabo, da je to vendarle v prvi vrsti odgovornost njegovega očeta in matere.

Vendar se mi zdi, da je problem predvsem ta, da nisi sprejela partnerja v ‘celem paketu’, torej vred s problematičnim sinom. Očitno je, da tega sina ‘narkiča’ ti nekako zanikas, kot da zate ne obstaja drugače, kot moteč element, s katerim nočeš imeti opravka.

Če vidiš, da so sin in njegovi biološki bližnji tako zmedeni in izgubljeni, da je zasvojen že toliko časa, zakaj se ti ne angažiraš in ti najdeš rešitev? S tem bi izkazala lojalnost partnerju, tvoje dobrodelstvo pa bi zelo koristilo tvojemu grabezljivemu značaju. Saj je jasno, da boš najprej poskrbela za biološko hčerko, vendar malo več altruizma v življenju ti tudi ne bi škodilo.

“Dobar i glup ista je stvar …”

Ko bo pa zapravila denar za hcerino stanovanje in ne bo nobenega rezultata, bo pa kaj? Altruistična gos, ki jo bo še lastna hči zasovražila.

Mislim, da je ti sicer zgodbica za klike. Pa vseeno, starša sta s tem ODRASLIM fantom 24 let. Ona pa samo 4. Torej: dve desetletji sta imela časa, da mu privzgojita prave vrednote, mu pomagata na zavoženi poti, če bi bila vredna imena STARŠA!

Preberi si knjigo Saše Kveder: Tokrat bo drugače. Nič ni bilo nikoli drugače.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close