Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partnerjev otrok oz bivša žena

Partnerjev otrok oz bivša žena

Na oba foruma sem dala temo, ker sem hotela veliko različnih mnenj in sem jih tudi dobila. S partnerjem se ful razumeva in glede njega nimam nikakršnih dvomov. Pač sem občutljiva in me prizadane, da nekdo k me sploh ne pozna govori o meni grdo. Sam opažam da mi gre vedno bl, čez en ušes not, čez druzga pa ven:)
Hvala vsem za mnenja

lP
Hruška

Ne strinjam se z osebo ( sanjaa), ki pravi, da se bo slej ko prej vrnil k bivši ženi “! Ne verjamem, zakaj pa bi to naredil, neumno !!! Svetujem ti lahko le, da z punčko obdrži pozitiven odnos, nikoli in res nikoli se ne spusti na raven njene mame in nikoli ji ne reci ničesar proti mamici !!! Ker veš, otroci so zelo, zelo pametni in sčasoma sami uvidijo, kdo je vredu in kdo ne, s kom jim lepo….ne glede na to kaj jim kdo reče !!! Imeti pa boš morala še preveliko dozo potrpljenja a boš videla, da se bo čez en čas vse lepo uredilo! Želim ti vso srečo ! čao

Ps.: jaz sem imela obratno situacijo, z očetom moje hčerke sva se razšla in nekaj let kasneje je on imel žensko ( s katero ima zdaj drugega otroka ), ki pa je le 10 let starejša od najine hčerke, pa se nisem dreznila v to ker je to pač njegova odločitev in sem jo prav lepo sprejela ! Ampak je ona kasneje moji hčerki govorila grozne stvari o meni ( ne sanja se ti, koliko noči sem prejokala, ker me je to prizadelo, jaz ji nikoli nisem storila žalega, da bi ženska imela lahko povod za to ), se drla nanjo in če verjameš ali ne njen oče ni mignil s prstom. Pred tem je bil on priznam dober oče najini punčki. Žensko sem nadrla kot psa, ker se je hčerka od tam vsakokrat prijokala domov. Vendar otroku čez njiju še manj pa čez očeta nisem nikoli in res nikoli rekla ene žal besede. In otroci to vidijo, hčerka je očetu sama rekla pri devetih letih, da ne želi več k njemu, ker nič več veselega ne počneta. Žal je on to mirno sprejel in od takrat ga ni več blizu. Hčerka je stara 12 let in od takrat ga je videla 4 krat ( na ulici, v trgovini ), pogledala sta se in on se je obrnil vstran od nje, niti besede ji ni rekel, niti ene čistitke za rojstni dan, ničesar. Ampak jaz ji še danes nisem rekla žal besede čez njenega očeta. To pa zato, da mi nebo mogla nikoli očitat in če bo mogoče, ko bo velika, želel navezat ponovne stike z njo, se bo odločila sama na svojih videnjih in občutkih ! Imam, pa že 5 let enga partnerja, s katerim se pa lepo razumeta in ga je celo sama od sebe pred 4 meseci začela klicati oči, čeprav sem ji rekla, da to ni prav, ker ona ima samo enega očija ! Odgovorila mi je ” jaz želim, da je on moj oči ” ! Zato sem ti rekla, da bodi potrpežljiva in nikoli ne govori čez njeno mamico in punčka bo situacijo sčasoma ocenila sama !

Pošlji oblikovano (08-12-04 00:47)

Kiaara

Hvala in upam da se bo odnos med tvojo hčerko in njenim očetom čimprej uredil, da bo interes za to prišel iz obeh smeri.
Lp
Hruška

Hruška, hvala za želje ! Boš videla, da te bo ščasoma deklica vzljubila bolj kot si misliš, le obdrži pozitiven odnos ! Otrok to vidi in sam oceni, ko bo punčka sama to ocenla, bo njena mamica v tem pogledu ostala brez moči in vse se bo uredilo ! Ker takrat si pa pol otroci ne pustijo več polnit glave z takšnimi neumnostmi, njej bo lepo ko bo s teboj in to bo jasno dala vedet tudi mamici, boš videla :))) !!! čao

Kiaara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close