Partner si dopisuje z drugo
meni gre pa na kozlanje ob vsem tem in samo zato ker sem tudi sama doživela nekaj podobnega.Ko sem jaz to odkrila,sem ga takoj napadla,ker se nisem mogla zadržat ti pa če LAHKO še malo počakaj in boš še kaj novega izvedela.Če je kaka možnost stopi s to osebo v kontakt.Preglej še njegove meile.Jaz sem odkrila marsikaj.
Zato te čisto razumem kako ti je.
Reši zadevo čimprej pa srečno.
Mislim, da imaš ti še najbolj prav ******!!
Budalo sem ga prej lepo vprašala, pa se je začel izmotavat, da je to ena, ki jo je “spoznal” pri pokru, izmenjala sta si msn naslove in mu je baje včeraj mail poslala.
Samo jaz imam občutek, da tu nekaj smrdi in mi je žal, da nisem počakala, samo kaj ko je tako težko.
Ni mi jasno, da če je tako nedolžno, zakaj je skrival?
Sedaj sem mu dala med stike to punco-ima sliko na msn-ju na oko je stara 20 let, če ne manj.
Pa dregljaj sem poslala in vprašala kako je?
Ni mi še nnič odgovorila-sem poslala iz njegovega msn-ja.
In pa je šel na trening-trenira otroke(nogomet).
Me zanima. če bo kaj napisala.
ja jaz sem isto kontaktirala bejbo s katero si je dopisoval.Celo z dvema.
Z eno sva še sedaj na vezi,ena pa mi ni odpisala nikoli.No ampak mislim da je stvar urejena,ker se je obema predstavljal za čisto nekoga rugega(beri ime in priimek).Pa še zamolčal je da ima 3 otroke in ženo.
Ja prinas se je začelo s chatom in nato meili,pa telefoni.
Upam da kaj dlje ni šlo,za eno sem ziher za drugo pa ne čisto.
resi zadevo in poročaj! srečno
Nisem prebrala, kaj so ti odgovorila druga dekleta, jaz ti lahko svetujem le eno. Pogovori se z njim, vprašaj, ne delaj prehitro takih in drugačnih zaključkov. Mogoče je vse skupaj nedolžno, možno je pa tudi kaj drugega.
Razišči zadevo in upam da ti bo s pogovorom uspelo.
Veliko sreče ti želim in lp
Pa sem ti lepo rekla, da počakaj. Zaj bo lepo poskrbel in za sabo pospravil, da se ne bo dalo nič več videt.
Žal, a zdej se lahko se soočita in je od njega odvisno kaj in koliko ti bo povedal.
Po mojih predikcijah – nič.
Moj je skos to trdil. Pa mi je ratal ´vdret´ v njegov mejl. Sem imela kaj videt…. Lažejo ko prasci in vsi so isti, na žalost!
NEMOREMVERJETI mogoče pa bi poskusila partnerja odvajat od dopisovanja s tako voljo, kot otroka od plenice??
Zakaj bi se vrtela okol te teme kot mačka okol vrele kaše? Sklopi računalnik, prepovej mu vse stike z neznankami! prijateljice mu pa ti določi!
In potem se nekateri čudijo, da dedec komaj čaka kako tako srečat, ki je vsa sladka do njega….če ima doma tako šefico….
Da se mora človek pri 30 za nekaj zagovarjat, kot otrok?!…in kaj boš, če izveš, da si pišeta packaste stvari, da ji reče sonce in da sta se šla telefonski sex? Ga boš po riti?:)))))
Uaaa, kaksna obiskanost posta, ocitno je veliko ljudi v strahu, da se tudi njim lahko kaj takega zgodi oz. ze dogaja.
Sem lepo napisala, da sta za pogovor potrebni 2 zreli osebi. Moski, ki skriva take stvari to prav gotovo ni. Takih se je treba lotiti drugace. Sicer pa si nas vprasala upostevala si pa napacne odgovore. Drugic ti zelim boljso izbiro !
Forum je zaprt za komentiranje.