Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek partner-prijatelj?

partner-prijatelj?

Me nekaj zanima. Jaz svojega partnerja samtram za najboljšega prijatelja. Povem mu lahko praktično vse. Zadnjič sem to omenila kolegici v službi, pa me je prav butasto gledala.

Kaj pravite? Je vaš partner/partnerica tudi vaš najboljši prijatelj?

Absolutno. Skupaj sva že 21 let, polovico mojega življenja. Se še ni zgodilo, da mi njena družba ne bi prijala, je daleč najpomembnejša oseba v mojem življenju, in povsem normalno se mi zdi, da je tudi moja zaupnica.

Če ne bi bil moj najboljši prijatelj, ne bi mogel biti niti moj partner.

Meni je tudi najboljši prijatelj. Je pa res, da se znava tudi močno skregat.
Z mojo najboljšo prijateljico se pa nikoli ne skregava. Tako, da isto to ni. Mu pa lahko vse zaupam in se nanj 100% zanesem.

Tako bom rekla….
Partnerju moraš 100% zaupat….torej je lahko tudi prijatelj.

Je pa res, da se določene reči z njim ne pogovarjam…reči katere vem, da ga ne zanimajo oz. so bolj ženskega stila 😉
kar pa ne pomeni, da mu tudi tega ne bi povedala…
Imam dve dobri prijateljici, moja najboljša prijateljica je pa moja sestra….z njo se lahko pogovarjam tudi če imam kak problemček s partnerjem, njej 100% zaupam in bi dala zanjo roko v ogenj,kakor tudi ona zame. pač ista kri 🙂

Partner kot najboljši prijatelj?…hmmm..no se mi vseeno zdi, da je boljš to vlogo dat nekomu drugemu 🙂

Jaz se nanj 100% zanesem, vem da bi mi pomagal, če bi bila v kakih težavah, a zaupam mu pa le ne vse.

pri meni je situacija podobna. Mu zaupam, vem, da se lahko zanesem na njega, ga smatram
za pomembnejšo osebo v svojem življenju ampak imam kup skritih misli, ki mu jih nikoli ne bom
zaupala. In mesta najpomembnejše osebe mojega življenja klub vsemu ne bo nikoli izpodrinil.

Pri nama je enako. Če bi moral pred njo kaj skrivati ali ji ne bi želel povedati – bi temu težko rekel “dobra skupnost”.

Moj mož je moj najboljši prijatelj, zaupava drug drugemu, če sem v težavah, se vedno lahko zanesem nanj in on name. Pa tako kot pravi katkacopatka, kakšno žensko reč pa tudi obdržim zase oz. za ženski krog 😉

Da. Je najboljši prijatelj tudi.
Z dvema prijateljicama se pa pogovarjamo ženske čveke in to pa ostane med nami. To so pa naše vezi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close