Partner ne mara mojih otrok
Moja izkušnje ja taka, da me očim in mačeha nikoli nista sprejela, ne glede na to kaj sta govorila oče in mama. Očim je na tak prikrit način vedno perferiral skupnega otroka, mačeha pa svojo hči od prej.
To se najbolj izkaže ob smrti staršev, Mačeha se obrne vstran, če me vidi, z očimom smo pa še v sodnem postopku. Oba sta namreč prepročana da mi iz zapuščin ne pripada nič.
Mene bi tudi motilo, če bi dobil žensko z otroki. Taki pač moški smo. Ni to stvar odločitve,… Ne morem si reči, bom imel rad otroke od partnerke, če jih ne moreš imeti, tudi če bi jih hotel.
Tudi druge živalske vrste v večini primerov ne marajo tujih mladičev. Take nas je ustvarila narava.
Zalostna13, 04.02.2021 ob 06:57
Moji otroci hrepenijo po partnerjevi prisotnosti, ker so v prometni nesreči izgubili očeta.
Ko sem spoznala novega, sva se takoj ujela. Cela najina zveza je bila popolna, dokler ni spoznal mojih otrok. Od takrat se obnaša drugače.
Ne vem zakaj, ker ima tudi sam 2 sinova. Mojih si ne želi videti, še pozdravi jih ne, kadar pride na obisk. Kot da ne obstajajo.
Jaz imam 1 fanta in 2 hčerki dvojčici. Vedno ko pride priletijo in želijo pokazati izdelke iz šole, on pa jih pogleda, kot da je to najtežja stvar na svetu. Ne sodeluje.
Zelo ga mam rada, ampak tole je pa kr neki. Sploh ne štekam.. do mene pa je tako pozoren. Končno sem zaupala po vsem kar se je zgodilo.. zdaj pa to.
Pokazi mu vrata. Pika. Ker bo samo se slabse. Prioriteta so tvoji otroci, ne nek zabit trotl, ki mu je mar samo lastna korist.
to je dober pokazatelj kdo je. tvoji otroci bodo ob njem ranjeni in odrascali z obcutkom da niso dovolj da so nezazeljeni. jaz bi ga zapustila in cavci. otroci morajo biti na prvem mestu in partner ki jih ne sprejme pac ni pravi. verjetno bo tak slej ko prej tudi do tebe sploh ko se preslita skupaj.
Tomaz.Gorec, 25.02.2022 ob 09:02
Mene bi tudi motilo, če bi dobil žensko z otroki. Taki pač moški smo. Ni to stvar odločitve,… Ne morem si reči, bom imel rad otroke od partnerke, če jih ne moreš imeti, tudi če bi jih hotel.
Tudi druge živalske vrste v večini primerov ne marajo tujih mladičev. Take nas je ustvarila narava.
Mene bi tudi motilo, da bi dobila moskega z custveno napako. Samo zato, da bi ga zastonj namakal. Aja zenske moramo pa kar vse vzet? Ce je ta zenska pametna, ga bo po hitrem postopku odslovila. Prioriteta so otroci, ne en razvajen, custveno nedorasel “moski”, ki to ni. Verjetno so ga ga doma zavijali v vatko, zato je locen, po vsej verjetnosti odtujen od lastnih otrok, ker je se sam en velik otrok.
Ljuba duša, kaj tebi ni jasno? Na prvem mestu bi morali biti tvoji otroci. Moških res ne manjka in med toliko in toliko nepravimi se lahko najde tudi kak biser.
Govorim iz izkušnje. Po ločitvi me je obletavalo kar nekaj samcev, sploh pri enem bi imela kraljevsko življenje… a sem čutila, da mojega otroka ne sprejema in kmalu sem dobila potrditev, da je res tako. V istem dnevu sem ga zbrisala iz telefona in življenja.
Nedolgo zatem sem srečala nekoga, ki je pot v moje srce našel ne predvsem – a tudi zaradi čudovitega odnosa z mojim otrokom. Danes je najboljši oče pod soncem. To se pozna tudi na otroku, je samozavesten in uspešen. Vprašanje je, kakšen bi bil, če ga leta nazaj ne bi postavila na prvo mesto. Očimi in mačehe lahko s svojimi besedami in ravnanjem otroke nepopravljivo zaznamujejo.
Premisli. Moj odločen nasvet je: išči dalje. Svet je poln moških in med njimi je zagotovo tudi popolna kombinacija zate. Otroci pa MORAJO biti na prvem mestu. Vedno.
Avtorica, imam občutek, da si ali zelo, zelo mlada, ali pa hudo naivna. Kaj je zate pravo partnerstvo, mili bože. Če bi to rekla moja vnukinja pri 6 letih, bi še prenesla. Če pa to reče ena odrasla ženska, pa nekaj ni v redu.
Skratka, zakaj ti otroci niso prvi? Zakaj ti počutje otrok ni na prvem mestu? Kako si lahko z moškim, ki TVOJE otroke IGNORIRA? Kaj je narobe s tabo?
Ti verjamem,da ti je hudo in te boli….otroci so vec vredni,kot trenutni partner ..ta bo nekoc odsel…
Moj bivsi je bil in se je tak do lastnega otroka…zato vec ni prisoten v najinem zivljenju…..z otrokom nimata stikov….ga ne zeli v svojem zivljenju….
Je pa zdaj vzoren ocka tujima otrokoma…svojega pa ne kontaktira….
To ti trga srce….ampak vseeno…voziva…sem prej bila mama in oce…in se zdaj sem
Sprijazni se, 04.02.2021 ob 09:14
Resno?? Tako moški razmišljate? Samo ti otroci niso nič krivi.. kaj potem naj vse matere, ki so ločene otroke dajo v rejništvo, da bo partner srečen???
[/quote]
Ne rabiš jih dat v skrbništvo, se boš pa mogla sprijaznit, da moškemu mladiči tujega moškega niso zanimivi. In ta v tej zgodbi se točno tako obnaša. In to je normalno. Potem imaš pa še “moške” papke, ki v zameno za luknjo kao sprejmejo tuje otroke. 🙂 Alfa samci jih ne sprejmejo nikoli.
Ti Si očitno alfa samec…idiot..pa se iskreno opravičujem žalitvi ampak nisem našla lepšega izraza…
Forum je zaprt za komentiranje.