Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partner ne mara mojih otrok

Partner ne mara mojih otrok

[/quote]

Čiste nepomembno, bistvo je, da ji je takoj povedal, kako in kaj, igral je na odkrite karte, ona pa, kot sem napisala, po babje, ga bom že spremenila.

Grem stavit, da se je žena ločila od njega, ker je bil hladen in brezbrižen tudi do lastnih otrok.
[/quote]

Svoje otroke zelo razvaja in jih ima rad kakor sem jaz do zdaj videla. Ni pa mi še povedal kaj točno je povzročilo njun razhod. Glede tega ne želi deliti skoraj nič. Res je, da je preteklost in nimam kaj siliti v to.

Na žalost imaš prav. Ubogi otroci. Če se s partnerjem ujameš, ni nujno, da se karakterno ujameš še z otroki.
[/quote]

Ampak potem se ženske počutijo, kot da so pokvarjene, če imajo “prtljago.”

Draga mamica, prosim, preberite še enkrat vaš problem od začetka in konca in v njem prepoznajte alarmantne znake, ki se jih v celoti zavedate, ampak jih očitno zaradi bolečine in strahu pred čustveno osamljenostjo zavračate. Vsi v življenju se soočamo s takšno ali drugačno bolečino in vsi iščemo neke hitre rešitve, ki pa že od začetka nakazujejo na to, da nekaj ni prav. Žalostno je predvsem to, da tem znakom ne zaupamo in si mečemo pesek v oči upajoč, saj jutri bo pa bolje. Ne, ne bo. Bolje bo točno takrat, ko bomo prevzeli odgovornost življenja samega sebe in svojih otrok v naše roke ter sprejemali odločitve, ki bodo ustrezale nam. Verjamem, da vam je s pozornostjo in podporo segel v srce, da vam je kot oseba pokazal, da pa ste le lahko ljubljeni in srečni, vendar se morate zavedati, da ljudje, če res nimajo velikega srca, ne zmorejo pogleda na tujega otroka, kar je pravzaprav žalostno, saj otrok ni nič kriv. Vendar se bi ob vaših besedah poraja vprašanje: ali ste bili kot majhna deklica čustveno zapostavljeni s strani vašega očeta. Potem razumem, da sedaj to isto zgodbo peljete naprej in tudi svoje otroke pripravljate na takšno življenje. In če je odgovor da iz vaše strani, prosim, prekinite ta začaran krog, sprejmite odgovornost, in ne vodite otrok v življenje kot ga imate že vi. Ljubite sebe in življenje, in nekega dne bo tudi ljubezen našla vas. Do takrat je pa ne iščite na vsak način. Vsekakor pa je življenje vaše, in če vam tako odgovarja, potem vam želim vso srečo in čim manj srčnih bolečin 🤗

Zato pa ste ločenke same s svojimi otroci, dokler ne zajahate tretjerazrednega konja, ki mara vašo prtljago. Zdaj ali jo res, ali zgolj “igra”, da lahko vsake dva dni skoči na kobilo, to je pa drugo vprašanje.

In ženske ste neumne, da glava boli.
[/quote]

Ti si pa tak kreten, da si s tabo niti na kavo ne bi zelela. Tudi dedci niste glih biser inteligence. So izjeme, kar velja za OBA spola. In taksno posplosevanje, kot se ga ti posluzujes, samo nakazuje tvojo primitivnost, egoizem in nesposobnost empatije. Boga tista, ki te mora prenasat. 🙂

[/quote]
Razumem, kaj hočeš povedat.. ni pa treba bit nesramn/a. Jaz sem se pripravljena trudit…
[/quote]

Ti si se pripravljena trudit? Vztrajas z njim, ceno pa placujejo tvoji otroci. Zakaj vztrajas? Ker si obupana? Vem da je tezko biti sam, posebno kot si napisala, da je tezko biti sam za vse. Amosk ce bos z njim ostala skupaj BOS VEDNO SAMA ZA VSE kar se tice tvojih otrok. Ker tvojega jebaca (sama ves da to ni tvoj partner) tvoji otroci niti mako ne zanimajo. Kako lahko dovolis, da se nekdo iz tvojih otrok na tak nacin norcuje? To kaj on dela je custveno nasilje do njih, ker otroci cutijo ko jih nekdo zanicuje. Poskusi z kaksno terapijo, da izves, zakaj tako grdo ravnas z otroki. Boljse ti je biti sama kot pa kretena prenasat.

Jaz sem mišljenja, če ne sprejmeš mojih otrok, potem v celoti ne sprejmeš mene. Nisi sama in ste v paketu!
Imela sem očima in iz lastnih iskušen povem da je delal velike razlike med mano in potomci ki so prišli za mano. Kot otroka me je to zelo bolelo.
Če ne sprejema tvojih otrok, ne glede kako se obnaša do tebe, bi bilo dobro premisliti ker tole dolgoročno….. Vedno bolj se boš žrla

5 otrok najstnikov na kupu, od katerih 3je ( torej večina) niso plod njegovega semena. Ja, grdo se obnaša do tvojih otrok – ni te vreden če se do tvojih potomcev ne zna obnašati. iso tvoji otroci kribi, da so ostali brez očeta tako, kot so – verjetno bi tudi oni raje imeli svojega biološkega, kot tega tvojega loleta za njih. Grdo. Razmisli, ali je njegova klobasa med nogami tega vredna. Rad te ima zato, ker rabi “servis”, takšen in drugačen. In ta servis trenutno mu špila. Jaz svojim otrokom tega ne bi naredila, če bi videla, da do njih ni tako enako pozoren in jim ne nudi take topline in ljubezni, kot jo tudi ti verjetno nudiš njegovima sinovoma. Tvoj partner je egoistične pezde.

Svoje otroke zelo razvaja in jih ima rad kakor sem jaz do zdaj videla. Ni pa mi še povedal kaj točno je povzročilo njun razhod. Glede tega ne želi deliti skoraj nič. Res je, da je preteklost in nimam kaj siliti v to.
[/quote]

Preveč si naivna, on o tebi in tvojih otrocih ve raktično vse, ti o njemu in njegovi bivši zvezi pa nič.. Kaj je torej tisto ključno, kar vaju torej trenutno tako veže – samo seks servis?

Ni in ne bo v redu za tvoje otroke. Žal, moraš gledati tudi in predvsem na in za njih, ker so sedaj v letih ko je čustveni odnos, zgled, toplina in bližina, dostopnost, odprtost najbližjih v primarni družini zelo pomembno za njih. Ko bodo stari 18, bo prepozno.

Morda preveč pričakuješ od njega. Vzljubil je tebe. Morda tvojih otrok ne bo nikoli. Ni on kriv, da nimajo očeta in ga ne more nadomestiti. To je samo tvoj problem in ga moraš reševati z otroki, brez njega. Pogovarjaj se z njimi, poslušaj jih in jih napoti na pravo pot s tem kar znaš in imaš v sebi. To je najboljša popotnica za njih. Ujčkanje krivice usode ne bo pomagalo ne tebi ne njim, sploh pa za to ne krivi druge. Sprejmi odgovornost za svoja dejanja in to kar lahko TI narediš za to, da bo njim kar se da dobro. Bodi borka a ne žrtev in ne smili se sama sebi, ker se zgledujejo po tebi. Naj se naučijo sami zapolniti to praznino z izjemno ljubeznijo do življenja samega. So negovani, so ljubljeni, skrbite za njih in naj se navadijo to ceniti in biti hvaležni za to kar IMAJO. Mnogi niti tega nimajo, pa korakajo skozi življenje srečni in zadovoljni.

To je tako, kot bi želel on, da se ti ukvarjaš z njegovimi starši in jih vzljubiš. Lahko se zaštekate, lahko pa ne. A to ne sme spremeniti VAJINEGA odnosa. Vidva sta par. Ne še 8 ljudi zraven. Loči to, pa ti bo lažje razumeti moj nasvet. Če jih spoštuje je to dovolj. Na tebi je, da svoja otroka naučiš kako živeti. On ima že svoja dva.

Če bi jaz kdaj imela drugega moškega, ne bi nikoli silila, da se spozna z mojimi otroki. Kaj šele druži. Če bi imel željo, ok, če ne tudi ok. Meni bi bilo pomembno le to, da se midva ljubiva in razumeva ter spoštujeva. Ostali “sorodniki” in prijatelji izvzeti.

Morda preveč pričakuješ od njega. Vzljubil je tebe. Morda tvojih otrok ne bo nikoli. Ni on kriv, da nimajo očeta in ga ne more nadomestiti. To je samo tvoj problem in ga moraš reševati z otroki, brez njega. Pogovarjaj se z njimi, poslušaj jih in jih napoti na pravo pot s tem kar znaš in imaš v sebi. To je najboljša popotnica za njih. Ujčkanje krivice usode ne bo pomagalo ne tebi ne njim, sploh pa za to ne krivi druge. Sprejmi odgovornost za svoja dejanja in to kar lahko TI narediš za to, da bo njim kar se da dobro. Bodi borka a ne žrtev in ne smili se sama sebi, ker se zgledujejo po tebi. Naj se naučijo sami zapolniti to praznino z izjemno ljubeznijo do življenja samega. So negovani, so ljubljeni, skrbite za njih in naj se navadijo to ceniti in biti hvaležni za to kar IMAJO. Mnogi niti tega nimajo, pa korakajo skozi življenje srečni in zadovoljni.

To je tako, kot bi želel on, da se ti ukvarjaš z njegovimi starši in jih vzljubiš. Lahko se zaštekate, lahko pa ne. A to ne sme spremeniti VAJINEGA odnosa. Vidva sta par. Ne še 8 ljudi zraven. Loči to, pa ti bo lažje razumeti moj nasvet. Če jih spoštuje je to dovolj. Na tebi je, da svoja otroka naučiš kako živeti. On ima že svoja dva.

Če bi jaz kdaj imela drugega moškega, ne bi nikoli silila, da se spozna z mojimi otroki. Kaj šele druži. Če bi imel željo, ok, če ne tudi ok. Meni bi bilo pomembno le to, da se midva ljubiva in razumeva ter spoštujeva. Ostali “sorodniki” in prijatelji izvzeti.
[/quote]

Žalostno, da otroke šteješ med druge sorodnike in prijatelje. Pač nekaj trivialnega, nujno zlo. Važno, da ima na piedestalu klobaso nekega mimobežnega jebača in jo časti kot zlato tele. Naj se otroci sprijaznijo, da je osnovna prioriteta njihove matere tešenje srbečice med nogami. Ah, seveda, če to zavijeješ v celofan, se lepše sliši: ljubezen in spoštovanje.
Ni čudno, da se nam dogajajo Anete z Jesenic in podobni primeri, ko so bolj kot lastni otroci pomembni trenutni pofuklji.

[/quote]
To velja za ljubimce, ne za partnerje.

Žalostno, da otroke šteješ med druge sorodnike in prijatelje. Pač nekaj trivialnega, nujno zlo. Važno, da ima na piedestalu klobaso nekega mimobežnega jebača in jo časti kot zlato tele. Naj se otroci sprijaznijo, da je osnovna prioriteta njihove matere tešenje srbečice med nogami. Ah, seveda, če to zavijeješ v celofan, se lepše sliši: ljubezen in spoštovanje.
Ni čudno, da se nam dogajajo Anete z Jesenic in podobni primeri, ko so bolj kot lastni otroci pomembni trenutni pofuklji.
[/quote]

🙂

[/quote]

To je njen partner, ne pa oče njenih otrok. Iz zapisa sem razumela, da si želi, da bi se on ukvarjal z njimi, ker pogrešajo očeta. Njej partner ne more biti njihov oče. Če jih spoštuje in se z njimi razume, ok. Če ne, lih tako v redu. On je starš svojima. Z njo je partner. Jaz te stvari ločim, pa so mi otroci zelo pomembni. Otroci hitro odrastejo in gredo po svoje. Če je že imela to srečo, da si najde ustreznega partnerja, naj to ljubezen neguje, ne pa ustvarja probleme tam, kjer jih ni. Ona je dolžna poskrbeti za svoje otroke, ne ta partner in ne nihče drug.

[/quote]

To velja za ljudi brez otrok, ko si se enkrat odločiš za starševstvo, pa nima zveze ali je ženska ali moški, je prioriteta starša vzgoja otroka v duševno in telesno zdravega odraslega. Kako vam to ni jasno, meni je, pa nimam otrok.
In ne, ne moreš biti v razmerju z nekom, ki tvojih otrok niti ne sprejema, kje je še to, da jih ima kot svoje, iskreno rad. Jih niti ni dolžen, tudi jaz jih najbrž ne bi zmogla, a potem s to osebo zaključiš takoj.

To velja za ljudi brez otrok, ko si se enkrat odločiš za starševstvo, pa nima zveze ali je ženska ali moški, je prioriteta starša vzgoja otroka v duševno in telesno zdravega odraslega. Kako vam to ni jasno, meni je, pa nimam otrok.
In ne, ne moreš biti v razmerju z nekom, ki tvojih otrok niti ne sprejema, kje je še to, da jih ima kot svoje, iskreno rad. Jih niti ni dolžen, tudi jaz jih najbrž ne bi zmogla, a potem s to osebo zaključiš takoj.
[/quote] ona piše, da je partner v resnici pa je ljubimec. Oče ne bo nikoli, lahko pa je
‘prijateljski’. Otroci niso dolžni gledati ‘strica’, ki se do njih obnaša neprimerno, kakšen je to človek.

Jaz nisem vlačila domov prijateljev dokler ni bil otrok dovolj star in samostojen. Do taktat sem se pa otroku posvečala.

Popolna zveza je zame, da me moški razvaja in me podpira, jaz pa mu nudim enako nazaj. Pogovarjala sva se v pozne večere.. skupaj nazdravljala na lepšo prihodnost.. zdelo se je, da me razume in občuduje. Dal mi je vedeti, da je tukaj zame.. in to me je pomirilo. Vse kar rabim je objem in varnost. Zato sem se tako zagrela zanj… ker je enostavno zgledalo, kot da me razume. Oba brez partnerjev, sicer on ločen, ampak okej. In zdaj mi je težko. Sicer pa je vedel, da imam otroke. Že takrat mi je dal vedeti, da ni “človek otrok”… pa si nisem mislila, da bo tako.
[/quote]

Potem ti je torej dal vedeti da mu ni do otrok. Živiš v prepričanju da jih bo nekoč sprejel..Žal ti moram povedat če ti je tko že nakazu da tud tko misli in jih ne bo(tvoje upanje je da jih bo nekoč, ampak si mečeš pesek v oči, ker ti je tko bolj udobno, ti priporočam da si priznaš tko kot je. Je lažji da si priznamo pa čeprav krutosti, kot da si skos nekaj prikrivamo-na dolgi rok je to absurd) sprejel žal. Vedu je da jih imaš pa ti je reku. Če bi mu ti bila mu ne bi bila nobena ovira nič verjemi mi.

ona piše, da je partner v resnici pa je ljubimec. Oče ne bo nikoli, lahko pa je
‘prijateljski’. Otroci niso dolžni gledati ‘strica’, ki se do njih obnaša neprimerno, kakšen je to človek.

Jaz nisem vlačila domov prijateljev dokler ni bil otrok dovolj star in samostojen. Do taktat sem se pa otroku posvečala.
[/quote]

Se strinjam. To ni problematično. Kot da bi hodila na hobi ali šport, pač neka sprostitev in veselje, kot čvek s prijateljicami.
Ženska pa ga vabi domov, ubogi reveži mali ga obletavajo on pa hladno nič. Samo pomislim, pa me zaboli srce.

Se strinjam. To ni problematično. Kot da bi hodila na hobi ali šport, pač neka sprostitev in veselje, kot čvek s prijateljicami.
Ženska pa ga vabi domov, ubogi reveži mali ga obletavajo on pa hladno nič. Samo pomislim, pa me zaboli srce.
[/quote]

Saj to, če bi se jahala kje zunaj, je vseeno, ne pa da ga vlači domov. Otroci se mi smilijo. In nekateri tako ravnanje še zagovarjajo. Ni čudo, da je toliko nesrečnih otrok, ko matere dajejo prednost vsakemu, ki jih je pripravljen za kratek čas potešiti, čez par mescev pa že vlačijo novega domov, vmes se pustijo še komu napumpat, pa čez dve leti uleti nov.

Dobr bi že lahko vedla da ima tebe samo zato da ga lahko kam namoči.
Kaj mu bodo drugi tuji otroci,e ima pa svojih čez glavo zadosti.
Babnice tega ne poštekajo .
Zame ste res glupače

Ti nisi mama. Ti si razvajena novodobna afna, ki sama sebi predstavlja center zivljenja.
Povsod pises kako TI trpis, kako rabis da te nek xy tip razvaja?! Halo?? Otroci pa ne trpijo, niso izgubili oceta? In poleg vsega morajo ziveti z nadomestkom oceta, ki jih ne mara? Sram naj te bo!

Uboge tri male dušice namesto da bi ti oni predstavljali center zivljenja, svojo energijo vlagas v porivaca, ki jim ne zmore biti niti prijatelj, kaj sele ocim. Revezi, niso rojeni pod srecno zvezdo.
No, upam da te bo razvajal se naprej, saj placali bodo otroci. Trapa

Dobro se ve zakaj rabi moškega ,samo zato da jo naskakuje,je bila že v preteklosti vajena teh fu ka rij.
Mater so pa ene res potrebne.
Zanimivo koliko nas je pa takih ko pri teh letih ne iščemo nobenega več ,ker se ne maramo nikomur več podrejevati.

A si neumna??
Resno???
Teri ga u PM, ni ok za tvoje otroke.

Kako si lahkonsppoh z njim, če ne mara TVOJIH otrok????
važn da se ti na kurac natikas ane

To je njen partner, ne pa oče njenih otrok. Iz zapisa sem razumela, da si želi, da bi se on ukvarjal z njimi, ker pogrešajo očeta. Njej partner ne more biti njihov oče. Če jih spoštuje in se z njimi razume, ok. Če ne, lih tako v redu. On je starš svojima. Z njo je partner. Jaz te stvari ločim, pa so mi otroci zelo pomembni. Otroci hitro odrastejo in gredo po svoje. Če je že imela to srečo, da si najde ustreznega partnerja, naj to ljubezen neguje, ne pa ustvarja probleme tam, kjer jih ni. Ona je dolžna poskrbeti za svoje otroke, ne ta partner in ne nihče drug.
[/quote]

Bravo!

Ženska, nehaj se trudi za zvezo, ker delaš škodo svoji družini. Ima 3 izbire: z njim si, kadar imaš čas in nimaš otrok (so recimo na obisku pri babici in dedku) in je pač f-friend, oz 2: ga nogiraš in si poiščeš bolj normalnega deca (ni treba, da je mahnjen na otroke, pozdravljanje in neignoriranje pa sodita v osnovno oliko!!) oz 3: uničiš vaše družinsko življenje in samopodobo svojih otrok za občasno nazdravljanje in kvazi oporo. Ti imaš otroke. Če te podpira, te podpira z njimi (ne rabi jim bit foter, olikan in prijazen do njih kot soljudi pa pač mora biti) ali te pa zgolj izkorišča za nazdravljanje in namakanje. Daj se malo oddalji od situacije in razmisli. Pa srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close