Partner mi ni več všeč
Kak si ti meni smešen. Vsak človek, ki ga poznaš, ti postane predvidljiv. Ker ga poznaš. :)) In to ni slabost, ampak prednost.
In kaj je to takšnega, če ženski tip več ne sede? Je še mlada, mora seksat. Če zdaj ne bo, kdaj bo? Če z njim ostane še cel kup let, kakšna zveza bo to? Vegetiranje.
Zgražajte se kolikor hočete, ampak človek je tudi vizuelno bitje. In telesna privlačnost je pogosto zleo povezana z našimi čustvi. Tako delujejo možgani. Pri moških še toliko bolj kot pri ženskah.
Ampak vse bi rade slišale, da vas imajo moški enako radi in vas vidijo v enaki luči kot ko ste imele 20 kilogramov manj. Saj, lahko d aos jim všeč vaši možgani, vaša osebnost, cenijo vse, kar ste doživeli skupaj, so čustveno anvezani na vas, ampak če se jim ob pogledu an vas ne dvigne, je hudo. Verjamem, da pri ženskah ni dosti drugače. Da se ženska težko prepusti moškemu, ki je po videzu ne privlači.
Zato boljše prekinit tak odnos katerem ni ne fizične privlačnosti ne česa drugega. Z leti bo samo še težje.
Če ta komentar leti na moj odgovor, potem to ne drži. Jaz mislim, da po 10 letih veze, že veš kaj je pomembno oz. bi vsaj mogel vedeti. Poznaš ga in veš kaj mu dosti pomeni, mu dovoliš, da je to kar je. npr. ko moj vidi sneg se mu meša in takrat mi niti na misel ne pride, da bi ga vlekla na skupen izlet, ker vem, da bo šel s fredni na smučanje po celcu. Se je že zgodilo, da sva imela splanirano, da greva kam v soboto, pa je zapadlo pol metra snega, pa sva plane spremenila 🙂 Mi pa tudi on nikol ne teži , ko grem npr. sama na jadranje ali ven. Ene tipi skoz kličejo, kje so in kdaj pridejo. Mislim, halo!!!
Jaz pač govorim iz svojih izkušenj in se mi zdi po 10-tih veze lepše kot na začetku.
Forum je zaprt za komentiranje.