Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partner mi ni več všeč

Partner mi ni več všeč

LJubca? Sorry, ne padam na ženske.
Nisem še slišala, da lahko rečeš srcu, da nekoga ne boš imel več rad in ga nimaš več rad. Bi res rada slišala kako se to naredi. Ženska (sorry, res zame nisi ljubica, ampak samo ženska), ne gre zato, da te ne pogleda (s prijatelji se menda ja gledaš, a ne), ampak gre zato, da te ne ljubi. Če te ne ljubi, še ne pomeni, da te ne pogleda, da se ne pogovarja s tabo, da se ne druži s tabo. Ali pač?

Ne, ne vem, zame je.

To je samotrpinčenje brez haska.

Popolne ženske obvladajo svoje srce, se zaljubijo le v tistega, ki je pravi in ki jim vrača čustva. Zaljubiti se v napačnega pa je res nemogoče.

Torej ti praviš, da so vsi, ki so v razmerjih, zadovoljni in ljubijo drug drugega. To pa ne bo držalo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne rečem, da se je nemogoče zaljubiti. Ampak, če te ne šmirgla, nima nobenega smisla. Ok. Tip ti je všeč in se zaljubiš vanj, noge se ti tesejo. Pokažeš mu, da ti je všeč. On pa hladen naprej. Imaš dve možnosti, poiščeš varianto, da si mu vseeno zanimiva (če gre) ali pa končaš mučenje in se posvetiš nečemu drugemu. Ljubezen je za mene otipljiva: ko te stisne in vidiš žar v njegovih očeh, ko te pocarta, ko te posluša brez pametovanja, ljubčka, kupi darilo, samo da te preseneti, te pokliče po telefonu in slišiš v glasu, da komaj čaka da se dobita, ko ti skuha večerjo, …

Sem mislila, da mi boš postregel s statični podatki npr – da si po dveh letih vsako pustil. Samo verjetno ni vpliv seksualne nezanimivosti partnerja, ampak lastne nezrelosti in nesposobnosti, da poleg vključiš še čustveno plat.

Priporočam, da nehaš razmišljati in se enkrat prepustiš. Že v puberteti sem prebrala en verz in mi je ostal v spominu in mislim, da drži kot pribito.

“Bolje ljubiti in ljubezen izgubiti, kot ne ljubiti nikoli!”[/quote]

Da, razvijati, ampak kaj, ko je nekdo, ki je izjemno razumski človek in se racionalizma drži kot priklenjen, mu je področje čustev v zelo nerazvitem stadiju, inferiorni obliki. Tudi poezijo moraš (za)čutiti, seveda le tako, da izhajaš iz svojih čustvenih izkustev. Če teh nimaš, ne moreš razumeti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Torej ti praviš, da so vsi, ki so v razmerjih, zadovoljni in ljubijo drug drugega. To pa ne bo držalo.[/quote]

Ne tega ne pravim. To si ti samo narobe prebral.

Sem mislila, da mi boš postregel s statični podatki npr – da si po dveh letih vsako pustil. Samo verjetno ni vpliv seksualne nezanimivosti partnerja, ampak lastne nezrelosti in nesposobnosti, da poleg vključiš še čustveno plat.

Priporočam, da nehaš razmišljati in se enkrat prepustiš. Že v puberteti sem prebrala en verz in mi je ostal v spominu in mislim, da drži kot pribito.

Da, razvijati, ampak kaj, ko je nekdo, ki je izjemno razumski človek in se racionalizma drži kot priklenjen, mu je področje čustev v zelo nerazvitem stadiju, inferiorni obliki. Tudi poezijo moraš (za)čutiti, seveda le tako, da izhajaš iz svojih čustvenih izkustev. Če teh nimaš, ne moreš razumeti.[/quote]

Sam, če se tega zavedalš, lahko nekaj narediš na tem! Ljudje smo zato tukaj, da se spreminjamo.
Tudi meni so se zdele fajn punce, ki so tipe okrog obračale. Revce pa so se mi zdele one, ki so lazle za tipi, oni pa jih niso šmirglali. Danes, pa mi nobeno od teh obnašanj ni všeč.

Da, razvijati, ampak kaj, ko je nekdo, ki je izjemno razumski človek in se racionalizma drži kot priklenjen, mu je področje čustev v zelo nerazvitem stadiju, inferiorni obliki. Tudi poezijo moraš (za)čutiti, seveda le tako, da izhajaš iz svojih čustvenih izkustev. Če teh nimaš, ne moreš razumeti.[/quote]

Sam, če se tega zavedalš, lahko nekaj narediš na tem! Ljudje smo zato tukaj, da se spreminjamo.
Tudi meni so se zdele fajn punce, ki so tipe okrog obračale. Revce pa so se mi zdele one, ki so lazle za tipi, oni pa jih niso šmirglali. Danes, pa mi nobeno od teh obnašanj ni všeč.[/quote]

Od zunaj težko pride zadostna spodbuda, če v nas samih ne naredi “klika”. Kar pomeni ,da je drugim brezpredmetno govoriti nekaj, do česar se mora vsak sam dokopati z individualnimi izkušnjami, ker prej ne moreš razumeti kajti nekdo govori, če sam ne podoživiš tega.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Samo perfektne mone so sposobne ukazovat svojemu srcu :).

Torej ti praviš, da so vsi, ki so v razmerjih, zadovoljni in ljubijo drug drugega. To pa ne bo držalo.[/quote]

Ne tega ne pravim. To si ti samo narobe prebral.[/quote]
No, želel sem le povedat, da tudi ljudje, ki si ne vračajo ljubezni, ždijo skupaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi meni so se zdele fajn punce, ki so tipe okrog obračale. Revce pa so se mi zdele one, ki so lazle za tipi, oni pa jih niso šmirglali. Danes, pa mi nobeno od teh obnašanj ni všeč.[/quote]

Od zunaj težko pride zadostna spodbuda, če v nas samih ne naredi “klika”. Kar pomeni ,da je drugim brezpredmetno govoriti nekaj, do česar se mora vsak sam dokopati z individualnimi izkušnjami, ker prej ne moreš razumeti kajti nekdo govori, če sam ne podoživiš tega.[/quote]

No pod tole pa se kar podpišem. Očitno moramo vsi skozi različne faze.

Boom, lepo prosim, enkrat že razreši te tvoje travme… Prav srce boli, ko te človek bere… saj sploh ne živiš, človek, zatumban v neko preteklost, zamere in nezaceljene rane… o.k., je bolelo, končana zgodba, Naredi korak naprej. Zakaj za vraga moraš še celo življenje to vlačiti za seboj…??????[/quote]

kako odleže, ko človeka takole začutijo. Lepo prosim, zakaj si ne zamenjaš nick? Pasalo bi ti recimo Sestra usmiljenka :-))

Tisti,l ki si partnerja izberejo čustveno, se ga naveličajo še nekoliko prej, kot tisti, ki so preračunljivi že po naravi.

Zaljubljenost mine hitro , ljubezen pa najbrž tudi ni večna.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tisti,l ki si partnerja izberejo čustveno, se ga naveličajo še nekoliko prej, kot tisti, ki so preračunljivi že po naravi.

Zaljubljenost mine hitro , ljubezen pa najbrž tudi ni večna.[/quote]

Potem ti za vsakega, ki je npr skupaj 15 let misliš, da sta skupaj iz navade, saj ljubezni rok poteče?
Verjamem, da je v velikih primerih tako, vem pa da je lahko tudi drugače in že zaradi tega se plača ljubiti.
No pa povej kakšen čas je trajala tvoja najdaljša veza?

2 leti. In kaj zdaj?

Ja, za vsakega, ki je skupaj 15 let, mislim, da so skupaj bolj kot ne iz navade, kaj pa drugega.

Ma ljubite se vi, nihče vam ne brani..

Smo že pisal o tem. Resne zveze so za neinteligentne ljudi. Bolj, ko je človek pameten, manj bo kompatibilen, manj “ubogljiv” na ukaze. Sploh pa ne bo poslušal ženskih nasvetov.

Bolj so pametni, bolj inteligentni, težje najdejo kompatibilno osebo. Torej drži, da bodo težje našli partnerja.

Ja, pa taki hiper aktivni ljudje, z veliko hobijev, z ogromno energije, intigentni, brihtni – taki tudi težko dobijo partnerja, ker jim redko kdo lahko sledi.

Samo če tako razmišljaš, potem se res ne splača neki trudit. Maš se fajn dokler traja, potem pa gremo vsak na svoje. Hm … kaj pa vem

Dilema je strašna! upam, da ti bo z delom na sebi in branjem poučnih knjig rešiti problem!
Priporočam Butalce!☺☺☺[/quote]

Pazi, ne se z njo zajebavat, je bla na govorilnih in je slabe volje, ki jo potem stresa tukaj na forumu. :)[/quote]

Glej … saj vidiš, vsak dan je kaj. Takšno je življenje.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Boom, lepo prosim, enkrat že razreši te tvoje travme… Prav srce boli, ko te človek bere… saj sploh ne živiš, človek, zatumban v neko preteklost, zamere in nezaceljene rane… o.k., je bolelo, končana zgodba, Naredi korak naprej. Zakaj za vraga moraš še celo življenje to vlačiti za seboj…??????[/quote]

Ker mu je fajn, ko (vsaj malo) trpi.[/quote]

Potem ne bi mogel več nergati. Brez veze.
A ne Boom?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Namesto “pametni” bi moral/a napisati “samovšečni”, pa bi bila tvoja trditev popolna.
Če je človek pameten in inteligenten, bo menda vedel poskrbeti tudi za svojo srečo in ljubezen, ker drugače mu pa ta pamet nič ne koristi ali pa sploh ni pamet, ampak samo velik ego.

Ti si pa tako pameten in inteligenten in baje si poskrbel za svojo ljubezen, še vedno pa te skoraj vse v tvoji okolici moti..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close