Partner mi ni več všeč
Boom, lepo prosim, enkrat že razreši te tvoje travme… Prav srce boli, ko te človek bere… saj sploh ne živiš, človek, zatumban v neko preteklost, zamere in nezaceljene rane… o.k., je bolelo, končana zgodba, Naredi korak naprej. Zakaj za vraga moraš še celo življenje to vlačiti za seboj…??????[/quote]
To je njegova resnica.
Boom, lepo prosim, enkrat že razreši te tvoje travme… Prav srce boli, ko te človek bere… saj sploh ne živiš, človek, zatumban v neko preteklost, zamere in nezaceljene rane… o.k., je bolelo, končana zgodba, Naredi korak naprej. Zakaj za vraga moraš še celo življenje to vlačiti za seboj…??????[/quote]
Ker mu je fajn, ko (vsaj malo) trpi.
Sem mislila, da mi boš postregel s statični podatki npr – da si po dveh letih vsako pustil. Samo verjetno ni vpliv seksualne nezanimivosti partnerja, ampak lastne nezrelosti in nesposobnosti, da poleg vključiš še čustveno plat.
Priporočam, da nehaš razmišljati in se enkrat prepustiš. Že v puberteti sem prebrala en verz in mi je ostal v spominu in mislim, da drži kot pribito.
“Bolje ljubiti in ljubezen izgubiti, kot ne ljubiti nikoli!”
Jaz bi se na tvojem mestu vprašala, če vem kaj je ljubezen! Ker to, kar ti pišeš sigurno ni. Ti si zaljubljena v sanje in misli! je fajn trpeti , ane?[/quote]
Jaz bi se pa vprašala, če nisi bila nikoli zaljubljena v nekoga, ki ti tega ni vračal in bi se tudi vprašala. Zakaj si tako z užitkom napisala, je fajn trpeti? Uživaš, če nekdo trpi ali kaj?
Jaz bi se na tvojem mestu vprašala, če vem kaj je ljubezen! Ker to, kar ti pišeš sigurno ni. Ti si zaljubljena v sanje in misli! je fajn trpeti , ane?[/quote]
Jaz bi se pa vprašala, če nisi bila nikoli zaljubljena v nekoga, ki ti tega ni vračal in bi se tudi vprašala. Zakaj si tako z užitkom napisala, je fajn trpeti? Uživaš, če nekdo trpi ali kaj?[/quote]
Aja, zaljubljenost je nekaj drugega. Mešaš pojme.
Jaz bi se pa vprašala, če nisi bila nikoli zaljubljena v nekoga, ki ti tega ni vračal in bi se tudi vprašala. Zakaj si tako z užitkom napisala, je fajn trpeti? Uživaš, če nekdo trpi ali kaj?[/quote]
Ne ljubca, ne uživam, če kdo trpi. Napisano je provokativno, da se ti zaveš, da ti je fajn, ko trpiš, ker si potem lahko nesrečna in za svojo nesrečo kriviš druge.
Tako nesrečno zaljubljena sem bila nazadnje v srednji šoli. Sedaj v teh letih pa žal ne bom jiokcala z nekom, ki me ne pogleda!!!
Forum je zaprt za komentiranje.