Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partner mi ni več všeč

Partner mi ni več všeč

Ženske, če ste pametne, se poročite z moškim, ki je copatast pa priden za delo pa priden v službi, priden doma. V glavnem s tega vidika idealen. Za poročit.
Potem pa si najdete pa še nekoga, ki bo opravljal tiste ta prijetne zadeve. Se pravi ljubimca.

zakaj pa:
priden, doma, priden v službi, copatar in sličen s copatarskimi lastnostmi

ne more biti dober ljubimec ?

Ma si fu**kje**na kot majmun -;))))

Copatrji pa res niso dobri ljubimci. So pa odlični za vse ostalo.

Veš kaj – če se pa moškega da naučiti menjavati rolce papirja v wcju,
pol se ga pa da tud naučiti, kako žensko popedenat.
Z mal truda.

Dilema je strašna! upam, da ti bo z delom na sebi in branjem poučnih knjig rešiti problem!
Priporočam Butalce!☺☺☺[/quote]

No zaradi takšnih postov in komentarjev se plača iti na MON. nasmeh na ustih zagotovljen!

No pa mi ti povej strokovno, po kakšnem času praviš da seksula zanimivost za partnerja zbledi?

Pa dobro, ni treba zahajat v sarkazem, če nimam prav, potem hvala bogu, ne?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Da napovem prihodnost. Avtorica bo “načevljala luzerja”, luzer si bo čez teden dni našel drugo in avtorica bo spet nesrečna, ko bo spoznala, da njen tip ni bil luzer. Ampak takrat bo že prepozno…

Boom, lepo prosim, enkrat že razreši te tvoje travme… Prav srce boli, ko te človek bere… saj sploh ne živiš, človek, zatumban v neko preteklost, zamere in nezaceljene rane… o.k., je bolelo, končana zgodba, Naredi korak naprej. Zakaj za vraga moraš še celo življenje to vlačiti za seboj…??????

Dilema je strašna! upam, da ti bo z delom na sebi in branjem poučnih knjig rešiti problem!
Priporočam Butalce!☺☺☺[/quote]

Pazi, ne se z njo zajebavat, je bla na govorilnih in je slabe volje, ki jo potem stresa tukaj na forumu. 🙂

Boom, lepo prosim, enkrat že razreši te tvoje travme… Prav srce boli, ko te človek bere… saj sploh ne živiš, človek, zatumban v neko preteklost, zamere in nezaceljene rane… o.k., je bolelo, končana zgodba, Naredi korak naprej. Zakaj za vraga moraš še celo življenje to vlačiti za seboj…??????[/quote]

To je njegova resnica.

Boom, lepo prosim, enkrat že razreši te tvoje travme… Prav srce boli, ko te človek bere… saj sploh ne živiš, človek, zatumban v neko preteklost, zamere in nezaceljene rane… o.k., je bolelo, končana zgodba, Naredi korak naprej. Zakaj za vraga moraš še celo življenje to vlačiti za seboj…??????[/quote]

Ker mu je fajn, ko (vsaj malo) trpi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sem mislila, da mi boš postregel s statični podatki npr – da si po dveh letih vsako pustil. Samo verjetno ni vpliv seksualne nezanimivosti partnerja, ampak lastne nezrelosti in nesposobnosti, da poleg vključiš še čustveno plat.

Priporočam, da nehaš razmišljati in se enkrat prepustiš. Že v puberteti sem prebrala en verz in mi je ostal v spominu in mislim, da drži kot pribito.

“Bolje ljubiti in ljubezen izgubiti, kot ne ljubiti nikoli!”

[/quote]

Ne zmorejo vsi ljubiti. Zato je toliko zafuranih zgodb, ker se ljudje ne znajo imeti radi.

Ne zmorejo vsi ljubiti. Zato je toliko zafuranih zgodb, ker se ljudje ne znajo imeti radi.

Ah ja, ljubezen. Najslabše je, ko ti ljubiš, on/a ti pa ne vrača, se sploh ne zmeni zate. Ljubezen je potem ena sama bolečina.
Prav nič ti ne pomaga, če ti znaš ljbuiti, če ljubiš, če ti tisti nekdo tega ne vrača. Potem pa trpiš in mogoče nastanejo nove poezije.

Prava ljubezen je lahko kvečjemu obojestranska, sicer se temu reče kaj drugega. Ne vem, zakaj ljudje ždijo v odnosih, kjer mislijo, da samo oni dajejo in samo oni ljubijo in nič ne dobijo in so nasploh največji ubožci. Jim že paše.

Če ti ljubiš, oseba, ki jo ljubiš pa ti ne vreča, je menda ja logično, da potem nista v razmerju. Torej ne ždita skupaj.

Jaz bi se na tvojem mestu vprašala, če vem kaj je ljubezen! Ker to, kar ti pišeš sigurno ni. Ti si zaljubljena v sanje in misli! je fajn trpeti , ane?

Jaz bi se na tvojem mestu vprašala, če vem kaj je ljubezen! Ker to, kar ti pišeš sigurno ni. Ti si zaljubljena v sanje in misli! je fajn trpeti , ane?[/quote]

Jaz bi se pa vprašala, če nisi bila nikoli zaljubljena v nekoga, ki ti tega ni vračal in bi se tudi vprašala. Zakaj si tako z užitkom napisala, je fajn trpeti? Uživaš, če nekdo trpi ali kaj?

Ne, ni logično. Obstajajo razmerja, kjer ni ljubezni, pa so vseeno skupaj. Torej ždijo.

Jaz bi se na tvojem mestu vprašala, če vem kaj je ljubezen! Ker to, kar ti pišeš sigurno ni. Ti si zaljubljena v sanje in misli! je fajn trpeti , ane?[/quote]

Jaz bi se pa vprašala, če nisi bila nikoli zaljubljena v nekoga, ki ti tega ni vračal in bi se tudi vprašala. Zakaj si tako z užitkom napisala, je fajn trpeti? Uživaš, če nekdo trpi ali kaj?[/quote]

Aja, zaljubljenost je nekaj drugega. Mešaš pojme.

Jaz bi se pa vprašala, če nisi bila nikoli zaljubljena v nekoga, ki ti tega ni vračal in bi se tudi vprašala. Zakaj si tako z užitkom napisala, je fajn trpeti? Uživaš, če nekdo trpi ali kaj?[/quote]

Ne ljubca, ne uživam, če kdo trpi. Napisano je provokativno, da se ti zaveš, da ti je fajn, ko trpiš, ker si potem lahko nesrečna in za svojo nesrečo kriviš druge.
Tako nesrečno zaljubljena sem bila nazadnje v srednji šoli. Sedaj v teh letih pa žal ne bom jiokcala z nekom, ki me ne pogleda!!!

Da ponovim, pišem o zadevi, kjer so čustva le z ene strani, z druge strani pa jih ni bilo nikoli, torej ne vem kje bi tu lahko nastalo kakšno razmerje? Če nekdo do tebe nič ne čuti, menda je ne bo silil v razmerje s tabo, saj to je vendar logično.

Ampak to ni ljubezen, a veš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close