Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partner mi ni več všeč

Partner mi ni več všeč

Zdravo,

imam en problem. S fantom sva skupaj že 2 leti, oba sva stara 26 let. Že nekaj mesecev pa se pojavlja ena težava in sicer, da sem ugotovila da me fant ne privlači več – ne vizualno ne nič. Zato tudi sexava čedalje manj…včasih tudi samo 1x, 2x na mesec. Ni mi tudi do strastnih poljubov z njim, niti do dotikov. Drugače je super in vredu fant, samo ne privlači me več 🙁 Niti urediti se ne zna (kar je meni mimogrede zelooo privlačno na moškemu) 🙁

Res ne vem kaj naj naredim 🙁

odpikaj ga,,,,,
okoli sebe poglej…

lp

Najdi drugega, na monu je polno samskih moških.

pa odpiki ga itak

Predlagam, da ujagaš kakega poročenega, taki so najboljši.
Ne bo se ti treba ubadat z likanje, čiščenjem za njim. To bo naredila žena. Ti boš le uživala z njim.

Jaz sem pa kupila nočno omarico in zdaj ne vem kje naj jo imam čez dan.
Res ne vem kaj naj naredim 🙁

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

;-)))

čez dan jo s sabo nosi in bodi od doma

Pošlji ga na mon, samske mone se bodo steple zanj.

Poglej, težko je danes najti resnega in poštenega moškega, ti pa si pred tem, ko ti bo začela nabijati biološka ura. Če je ta tvoj fant tak: resen, srčen, zanesljiv, da ima po možnosti še dobro službo, se ti splača počakati, da te oplodi. Potem bo še dovolj časa, da in ga boš lahko po mili volji odganjala od sebe.

Bolj pogosta težave je ta, da moški oplodi in pobegne in pusti ubogi ženski, da se sama ukvarja z otroci on pa leta za drugimi ženskami.

Bolj pogosta težave je ta, da moški oplodi in pobegne in pusti ubogi ženski, da se sama ukvarja z otroci on pa leta za drugimi ženskami.[/quote]

Hočeš reči, da se večina posiljenih žensk ostane nosečih?

Plosk, plosk!!

Zakaj bi čakala, da jo oplodi? Potem pa je lahko doma 2x nesrečna! Ker dolgoročno gledano, ko ima ženska otroka težko dobi še kakšnega normalnega partnerja. Za tipe pa itak ni problem, ker grejo vstran in se obnašajo kot da so samski.

Od kod vam ideja, da ženske samo čakamo, da imamo otroke, potem pa smo srečne do konca življenja. Mislim, da je danes precej drugače. Za otroka se odločimo, ko mislimo, da je to to.

Draga moja, če nista za skupaj, pač nista za skupaj. Samo lahko se zgodi, da boš šele potem ko bosta šla narazen ugotovila, kako fajn je bil in kako rada ga imaš. Včasihj ko smo siti mislimo, da ne bomo nikol več lačni!

Bolj pogosta težave je ta, da moški oplodi in pobegne in pusti ubogi ženski, da se sama ukvarja z otroci on pa leta za drugimi ženskami.[/quote]

Hočeš reči, da se večina posiljenih žensk ostane nosečih?[/quote]

Upam, da ne, upam, da imajo to srečo v nesreči, da ne zanosijo ali pa, da se potem odločijo za splav, če slučajno zanosijo.

Zakaj bi čakala, da jo oplodi? Potem pa je lahko doma 2x nesrečna! Ker dolgoročno gledano, ko ima ženska otroka težko dobi še kakšnega normalnega partnerja. Za tipe pa itak ni problem, ker grejo vstran in se obnašajo kot da so samski.

Od kod vam ideja, da ženske samo čakamo, da imamo otroke, potem pa smo srečne do konca življenja. Mislim, da je danes precej drugače. Za otroka se odločimo, ko mislimo, da je to to.

Draga moja, če nista za skupaj, pač nista za skupaj. Samo lahko se zgodi, da boš šele potem ko bosta šla narazen ugotovila, kako fajn je bil in kako rada ga imaš. Včasihj ko smo siti mislimo, da ne bomo nikol več lačni![/quote]

A ni zanimivo, da ločenec z otroci z lahkoto dobi novo partnerko. Ločenak z otroci pa zelo težko dobi novega partnerja. Takoj se neha zanimanje zanjo, ko občudovalec zve, da ima otroke. Samo res ornk dedci se ne odvrnejo od ženske samo zato, ker ima otroke.

Dilema je strašna! upam, da ti bo z delom na sebi in branjem poučnih knjig rešiti problem!
Priporočam Butalce!☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

saj je vse jasno — tip z otroci je ploden, ima prenosljve gene …
samska/ločena … ženska z otrokom je pa candra, ki ji desci uidejo
simpl

simpl[/quote]

Meni so pa neplodni moški všeč.

O kakšni večni sreči ti to? Le kakšno bogokletstvo širiš? Veliko je še žensk, ki niso srečne, če niso nesrečne, krivi so pa seveda predvsem drugi (in še najbolj prikladno danes je, če so to partnerji). Cankarijanstvo je še precej globoko razširjeno v naši deželici.

[/quote]

In na monu, ja na monu je važno, da je ženska cankarjianska mati, drugače ni prava ženska. Vsaj vezani moški so tega mnenja. Upam, da samski niso istega mnenja :).

Pokaži mu, kar si napisala. Po moje bo problem izginil.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

simpl[/quote]

Meni so pa neplodni moški všeč.[/quote]

Mu to na čelu piše? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

😀

Normalno, da ti ni. Kateri normalni pa je dolgo všeč isti človek. Zdaj, če se ti fant zdi dovolj perspektiven, ostani z njim. Seksualna privlačnost sčasoma itak vedno pade, tu ne boš na boljšem, če ga menjaš za drugega, ker bo z drugim isto. Lahko greš celo s konja na magarca..seksualne užitke boš pač iskala drugje, ampak to itak vsi počnejo, ne boš posebna zaradi tega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close