Partner mi ni več všeč
Zdravo,
imam en problem. S fantom sva skupaj že 2 leti, oba sva stara 26 let. Že nekaj mesecev pa se pojavlja ena težava in sicer, da sem ugotovila da me fant ne privlači več – ne vizualno ne nič. Zato tudi sexava čedalje manj…včasih tudi samo 1x, 2x na mesec. Ni mi tudi do strastnih poljubov z njim, niti do dotikov. Drugače je super in vredu fant, samo ne privlači me več 🙁 Niti urediti se ne zna (kar je meni mimogrede zelooo privlačno na moškemu) 🙁
Res ne vem kaj naj naredim 🙁
Poglej, težko je danes najti resnega in poštenega moškega, ti pa si pred tem, ko ti bo začela nabijati biološka ura. Če je ta tvoj fant tak: resen, srčen, zanesljiv, da ima po možnosti še dobro službo, se ti splača počakati, da te oplodi. Potem bo še dovolj časa, da in ga boš lahko po mili volji odganjala od sebe.
Zakaj bi čakala, da jo oplodi? Potem pa je lahko doma 2x nesrečna! Ker dolgoročno gledano, ko ima ženska otroka težko dobi še kakšnega normalnega partnerja. Za tipe pa itak ni problem, ker grejo vstran in se obnašajo kot da so samski.
Od kod vam ideja, da ženske samo čakamo, da imamo otroke, potem pa smo srečne do konca življenja. Mislim, da je danes precej drugače. Za otroka se odločimo, ko mislimo, da je to to.
Draga moja, če nista za skupaj, pač nista za skupaj. Samo lahko se zgodi, da boš šele potem ko bosta šla narazen ugotovila, kako fajn je bil in kako rada ga imaš. Včasihj ko smo siti mislimo, da ne bomo nikol več lačni!
Bolj pogosta težave je ta, da moški oplodi in pobegne in pusti ubogi ženski, da se sama ukvarja z otroci on pa leta za drugimi ženskami.[/quote]
Hočeš reči, da se večina posiljenih žensk ostane nosečih?[/quote]
Upam, da ne, upam, da imajo to srečo v nesreči, da ne zanosijo ali pa, da se potem odločijo za splav, če slučajno zanosijo.
Zakaj bi čakala, da jo oplodi? Potem pa je lahko doma 2x nesrečna! Ker dolgoročno gledano, ko ima ženska otroka težko dobi še kakšnega normalnega partnerja. Za tipe pa itak ni problem, ker grejo vstran in se obnašajo kot da so samski.
Od kod vam ideja, da ženske samo čakamo, da imamo otroke, potem pa smo srečne do konca življenja. Mislim, da je danes precej drugače. Za otroka se odločimo, ko mislimo, da je to to.
Draga moja, če nista za skupaj, pač nista za skupaj. Samo lahko se zgodi, da boš šele potem ko bosta šla narazen ugotovila, kako fajn je bil in kako rada ga imaš. Včasihj ko smo siti mislimo, da ne bomo nikol več lačni![/quote]
A ni zanimivo, da ločenec z otroci z lahkoto dobi novo partnerko. Ločenak z otroci pa zelo težko dobi novega partnerja. Takoj se neha zanimanje zanjo, ko občudovalec zve, da ima otroke. Samo res ornk dedci se ne odvrnejo od ženske samo zato, ker ima otroke.
Normalno, da ti ni. Kateri normalni pa je dolgo všeč isti človek. Zdaj, če se ti fant zdi dovolj perspektiven, ostani z njim. Seksualna privlačnost sčasoma itak vedno pade, tu ne boš na boljšem, če ga menjaš za drugega, ker bo z drugim isto. Lahko greš celo s konja na magarca..seksualne užitke boš pač iskala drugje, ampak to itak vsi počnejo, ne boš posebna zaradi tega.
Forum je zaprt za komentiranje.