Partner
Brusnica12, 20.12.2021 ob 21:47
Kako bi reagirale, ce bi izvedele da je sedanji partner pri 21 imel 14 spolnih partnerk in sex tape?
Mene bi motilo in s tako osebi ne bi bil, ker bi vrjetno bila ljubusumna. Prav tako, sama nisem taka, da bi spala z nekom s komer nebi bila v zvezi, zato bi me to odvrnilo.
Kar nekaj, 30.12.2021 ob 11:34
Eni imajo vsak teden novo …. tako da 14 sploh ni sedaj ne vem vauuuuuu številka. Si pač dobi enega, ki je nedolžen ….kaj te briga kaj bilo prej? Zaradi tega moški lažejo, ker jim ženske tečnarijo ….
Saj taki pa niso normalni.
Vsak teden drugo, bi mu dala dve okrog kepe.
Kako pa potem dela službo ali faks, če mu gre samo seks po glavi?
Takemu prismojencu še pri osemdesetih ni dovolj!
Eh ne kompliciraj – če te ni varal, ni razloga za preplah. Sama sem stara 27, do sedaj sem imela 18 spolnih partnerjev, z enimi sem bila v zvezi, z drugimi ne. Danes sem mama 2-letnemu fantku, v zvezi sem ze 4 leta, pa mi ne piše na čelu, da sem jih imela 18?ne se tok sekirat, dokler ne vara je okej. Kar je bilo je bilo. Pusti preteklost kamor je.
enamamicaaaa, 30.12.2021 ob 17:06
Eh ne kompliciraj – če te ni varal, ni razloga za preplah. Sama sem stara 27, do sedaj sem imela 18 spolnih partnerjev, z enimi sem bila v zvezi, z drugimi ne. Danes sem mama 2-letnemu fantku, v zvezi sem ze 4 leta, pa mi ne piše na čelu, da sem jih imela 18?ne se tok sekirat, dokler ne vara je okej. Kar je bilo je bilo. Pusti preteklost kamor je.
To ni normalno!halo????? Ko boš čez 10 let zbolela boš pa imela.se nič ne ceniš ali kako?
Jaz isto 8let v vezi zdaj 5let samska pri 32 sem na št. 18 …se ne obremenjujem vedno z kond. In še tablete redni pregledi pri g. Zakaj? Zato ker je življenje samo eno in bom sexala zdaj ko “sem še” kolko tolko (samozavezna:) ne pol ko bom stara 50 60 …. in me bo verjetno minlo pa še noben me nebo hoto ;%
Tinč112, 31.12.2021 ob 19:27
Jaz isto 8let v vezi zdaj 5let samska pri 32 sem na št. 18 …se ne obremenjujem vedno z kond. In še tablete redni pregledi pri g. Zakaj? Zato ker je življenje samo eno in bom sexala zdaj ko “sem še” kolko tolko (samozavezna:) ne pol ko bom stara 50 60 …. in me bo verjetno minlo pa še noben me nebo hoto ;%
In potem, ko boš pri 50 – tih in 60- tih in boš šla v lekarno in v trgovino… boš srečala svoje letnike…In vsak drugi bo tvoj bivši seks partner…haha…
Bo še zanimivo, bo…
Da ima tak moški materinski kompleks. Namreč nobena ženska ne bo iz čustvenega prestola zvestobe izrinila njegove mame, zato ne bo nikoli nobena “prava”, dokler ne bo čustveno dozorel.
Podobno pri ženskah, niso imele zdravega čustvenega odnosa z očetom, ki je verjetno bil zelo luftarske sorte, nestanoviten, nezanesljiv, odtujen ženi in otrokom ter nezainteresiran za pristne stike s hčerjo.
Forum je zaprt za komentiranje.