Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partizanska imena

Partizanska imena

Mariči, sorči, ker motim, ampak a se strinjaš s tvojim partizanskim imenom, al iščemo dalje?
Cmok, Jana

Sandra S. bi bila lahko Pajkovka, ker se tako boji pajkov. Kaj pravite ?

sej jst cist lahko ostanem cebelica …… ker trot sem itak ze velik, k se “z onimi, ki nimajo riti za srat” bodem :):))))

bzz bzz
cebelica

kaj se ne slisi lepse .. pajcica :):))

ampak a ni tko, da moras dat tut eno energijo svoji partizanscini … ce se pa bojis pajkov …. pol pa je to tko negativna energija pri partizanskem imenu …. hmm … al pa asocira na neustrasnega borca s pajki 🙂 super-spider-woman :):))))

bzz bzzz
cebelica

Yes, Pajčica mi ni prišla na misel. Hvala za idejo.

Kaja – Kitty (mlada mucka)????

BRAVOOOO !
Ti si naša !

Hej , Kači , ti bi lahko bila sovica Oka. Zame je sovica ena res ljubka , modra živalica , pa še s Svetlano Makarovič se fajn šteka .

Stoodstotno v redu do ponedeljka, takrat bomo videli. Važi
Mamči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hmm.ampak kaj za vraga, bo v ponedeljek?

Ej, Jana, ke bi ti vedela :)) Sej jest tud ne vem… pa bodo že povedal! Neč sekirat 🙂

Čau!

Jani

Marija, saj veš, da nisem drugače zastopil, kot tako :)) Ma ni ‘blema ha ha ha :))

Lepo dobro jutro :))

Jani

Zmejnenu! Drži, k’t pr’bit! Sicer je tisti palček… noja lahko je tud palček na nogi :))

Drugače so nas pa skoraj na metre delal :))

Čau!

Jani

Tri palce merim, prstov pet :)))

Pa lahko noč, vsem skupaj, kar dejte, ja, ja, gor na klepetavcu, ja kar dejte, sej sem fovš, pa kaj? Lahko noč! Do juter!

Jani

Da ne bi imeli še bolj norih zamisli :)) evo, lahk’ sem tud sonček (uf, kaj je dober korenčkov sonček :))

Pa lepo in lahko noč!

Jani

Svima partizanima, a naročito partizankama, želimo miran i ugodan san. I neka vas uzbune ne bude!

Partizanski Zdravo!

Sunče Korenče

Zdrav-oooo !

.

Kategorično zavračam imena in njih izpeljake, v stilu: mačo, žrebec, mačkon, ipd…..

Vzrok?
Isti kot Pepijev: Zunanjost.
Kdor me je videl že ve, problem je v napačni predstavi tistega, ki me še ni.
Bolj mi usteza kako kljuse

Ma Zdraaaavo, zdraaaavo! Pa lep dan, Štumpi, presenečaš, presenečaš, s svojo temo. Svaka ti čast!

Lep dan in veliiiiiik sončka vsem!

Jani

Ljubi Sašk, nikar jeze, nikar, škoduje leeepooootiiii!!
Pa če bi bil DeVito?
Mamči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Glede na to, da ni majhen in debel (predvideva :)) bi ga morali pisati kot
Devito :))

Pa velik dobre volje danes :)))))

Jani

Kljuka .tudi tebi sončka ,in kool dan !
Tisto , ma pozabi , (lahko je pisati če pa imaš 3 pive v riti)
hehehehehe

Ej, veš, da je včasih tud to potrebno, da se človek okorajži in kaj pametnega napiše. Tudi kakšen pir? Se spomniš – žabo poditi stran od vode :))

Pa lep dan, pr’jatu!

Jani

hahahhahah ,veš da se spomnim ..

Danes v Novicah (zadnja stran ,najdaljši vic )

Marta,sredi noči trese Koširja
“Košiiiirček,Košiirček, nisi vzel TABLETE ZA SPANJE !!!!!

BOG STARI!

UUUUU ej , dobre volje pa danes ne manjka, ma…pa saj je nikol ne manjka, a jo kdo če mal, jo lahko prodam…..ma sej veste…sem gorenjka pa še kapitalistka povrh..kaj bi pol kar šenkal:)

Lepo dobro jutro vsem skupja želim…pr nas je že sonček, noooo tega pa vam pošiljam kar zastonj, da nau fovšije

Sandra S.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close