Partizanska imena
Janči, Janči, sej ni blo tko hudo mišljeno, sej sm hotla sam nakazat, koko nas drugi delajo teleta! Ti bod pa kr tist, kar sam hočeš bit. Sorry, če si me dragč razumu, ne? Bod Janči, ker si ti naš najboljši prjatu!!! Oki????? (To je sposojeno, pa že ne vem več, kdo tako lepo napiše: Oki doki!!!)
Brzimna
Ja, Hubi bi lahko bil tudi, hm …. kaj v zvezi z ljubeznijo, saj zmeraj zakuri s takošno temo, da smo pol vse cel dan u luftu ……… recimo…….. no ……… hm ………… Gugajuča se cipelica (predoooooolgooooooo), kaj pa …… Odkriti dekolte ……………. še vedno predolgo, pa npr. …………. Ljubljeni ……… no ja, malo krajše je že, samo nisem prepričana, da bi mu bilo všeč ……… kako se pa to napiše v angleškem jeziku … kdo je že tisti, ki obvlada tukaj gori vse jezike, ta bi vedel …….. oh, kaj pa če njemu damo tisto ime, ki se piše z veliiiiiikooooo začetnico. Ne, ne bi smeli, mora biti nekaj bolj našega ……pa po italijansko, Lisička, pomagaj: ali se temu reče Casanova???
Potem pa ostaja še Kajči ……… njej bi pa kot naši vedeževalki pripadalo lepo, častno ime, kot npr. Astrologinja ???
Štrumpi, a ti bi bil Ohrovtek zaradi kodrčkov? Pa če bi bil Tooooffffffsiiiiiii????Se spominjaš tiste čudovite risanke s Tofsijem in pojočo travico ???? Bodi Tofsiiiiii!!! Bodi, pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzz?
Mamči
A ti Kaja bi bila rada pa živalica.
Pa bodi Veverička, saj si najbolj tej razigrani živalici podobna.
Potem pride v poštev še Ptičica Siničica, ampak to je že bolj dolgo, čeprav lepo “poješ”, ko te zagrabi!!!! Mislim, poješ, no, bolj skladaš, ampak, saj je vseeno, mi imamo v ušesi melodijo, ti pa besedilo, eno brez drugega pa težko gre.
Tretja možna stvarca – živalca bi bila Vidra, ali pa Bober, saj veš, tisti, ki si sam hiško naredi.
Pol pa še: Deževnik Maks, pa trotek Vili, pa kobilica Flip, pa Želodko Superca, kar izberi, ljuba Kaja, do jutri pa še kaj pogruntam. Velja?
Mamči
Zdi se mi, ljubi Štrumpi, da je to v moji glavi zraslo, ker se mi zdi, da kolikor si nabri in navi, moraš biti tudi skodran, pa amen. Če ni tako, nič hudega, ampak jaz sem si mislila za orientacijo, ko te bom iskala, vzeti kar skodarno glavo in amen. Še dober, da ni vse tako, misli si, da grem v BTC-ju k enemu skodrancu in mu rečem: Ojla, Štrumpi, saj si ti Štrumpi, ane?
O ti moj ljubi ………. saj bi me verjeto domov slišali od smeha, ko bi se vse to drugače obrnilo!!!!
Mamči
Ma ne, cebelica, saj so tudi druge še ostale brez partizanskega imena: tukaj je še sandra s., pa barbara, pa kocka, pa Mici, samo moramo še pogruntati, kakšno je njihova partizanščina in kakšno bo njihovo ime, samo se malo strpi, dušice draga!! Tolikim “detetkom” je težkonajti ustrezna in čisto prava imena, samo čisto malo še potrpi, prav !!!
Mamči
Forum je zaprt za komentiranje.