Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partizanska imena

Partizanska imena

Kaj pa če bi bla Mariči, naša forumska mamči?

Kdo pa PRI , ZA , PRED , OB … ???

Ja kdo MIDVE !

Saj ni več prostora, a ne, sva bolani pa bolehni, pa rabiva plac, saj to je čist jasn, a ne?

hahahah, saj ne dohajam ,,,hahaha

Oja, sem prebral, ampak Andrejka, govedna je za na druge forume, mi ne sede, pa ne paše tisto obkladanje v ta kontekst :)) Naka, tele sem, ja sam ne tle gor 🙂

Čau!

Jani

JA !!!

Sorry, pa sem res s fulla s’falu :))

Ma Janči zlati , dej no dej , saj ti si zame vedno in samo Korenčkov Palček !
Ja ali ne ?
Reci , dušo !

a si ti tud kake gobe čez vikend jedu???
Pravijo če fališ si takoj v rit ??!!!
hahahahahaa

Prosi Janija …naj ti napiše višino (namreč zaradi palčka)

Saj vem , saj vem Štumpi , saj zato pa ga hecam , ker če je kdo od naju palček – no potem sem to jaz – 1.58 🙂 – ma je pa jezik za ga trikrat ovit okoli :))))

Ja, včeraj…mnjask, puranji zrezki v gobovi omakci z sirčkom, pa maslen krompir, malo zeljnate solate…. ej, a veš, da mi je full dober ratal :))

Ajd, čau, do popoldan!

Jani

Se bom branil z molkom…. do 16. ure :))

Čau!

Jani

Jaz sem se za kosilo včeraj tud namljaskal , (na obisku ,spet zaspal , no pri njemu mi je vse dovoljeno )

Janči, Janči, sej ni blo tko hudo mišljeno, sej sm hotla sam nakazat, koko nas drugi delajo teleta! Ti bod pa kr tist, kar sam hočeš bit. Sorry, če si me dragč razumu, ne? Bod Janči, ker si ti naš najboljši prjatu!!! Oki????? (To je sposojeno, pa že ne vem več, kdo tako lepo napiše: Oki doki!!!)
Brzimna

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Povzetek:

Andrejka – Lisička
Pepi – Knofek
Jana – Zajček
Marija – Mamči
Jani – ? Sonček
Kaja – ?
Hubert – ?
Sašo – Macho
Štumpantl – ? Ohrovtek

Na testu angleščine bi rekli – Fill in the missing words.

Ja , saj , ti si tako vsestranska in neulovljiva osebica , da bi te lahko klicali kar po trenutnem razpoloženju – včasih mamči , pa lubči , pa frendi , ja , tisto s svetnico pa res ne bo šlo – kako bi naredila ljubkovalnico iz tega samostalnika ?
A.

Ja, Hubi bi lahko bil tudi, hm …. kaj v zvezi z ljubeznijo, saj zmeraj zakuri s takošno temo, da smo pol vse cel dan u luftu ……… recimo…….. no ……… hm ………… Gugajuča se cipelica (predoooooolgooooooo), kaj pa …… Odkriti dekolte ……………. še vedno predolgo, pa npr. …………. Ljubljeni ……… no ja, malo krajše je že, samo nisem prepričana, da bi mu bilo všeč ……… kako se pa to napiše v angleškem jeziku … kdo je že tisti, ki obvlada tukaj gori vse jezike, ta bi vedel …….. oh, kaj pa če njemu damo tisto ime, ki se piše z veliiiiiikooooo začetnico. Ne, ne bi smeli, mora biti nekaj bolj našega ……pa po italijansko, Lisička, pomagaj: ali se temu reče Casanova???

Potem pa ostaja še Kajči ……… njej bi pa kot naši vedeževalki pripadalo lepo, častno ime, kot npr. Astrologinja ???

Štrumpi, a ti bi bil Ohrovtek zaradi kodrčkov? Pa če bi bil Tooooffffffsiiiiiii????Se spominjaš tiste čudovite risanke s Tofsijem in pojočo travico ???? Bodi Tofsiiiiii!!! Bodi, pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzz?

Mamči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Evo, super Marija, Hubi bo Casanova.
Tale s Tofsyjem je pa the best.

Ampak jest bi bla rajš kakšna živalca, nočem bit Astrologinja.

Ni blema …. bom tudi Topsi ….sam me zanima katera je videla na meni kodre ….(ja med nogami res , za tam nimam besed)
Mari, srce odhajam ,saj veš kam (vrtec ….potem še po hodiča …)
hehehhee
Želim vam lep dan , se slišimo jutri
Topsi- hehehe

A ti Kaja bi bila rada pa živalica.

Pa bodi Veverička, saj si najbolj tej razigrani živalici podobna.

Potem pride v poštev še Ptičica Siničica, ampak to je že bolj dolgo, čeprav lepo “poješ”, ko te zagrabi!!!! Mislim, poješ, no, bolj skladaš, ampak, saj je vseeno, mi imamo v ušesi melodijo, ti pa besedilo, eno brez drugega pa težko gre.

Tretja možna stvarca – živalca bi bila Vidra, ali pa Bober, saj veš, tisti, ki si sam hiško naredi.

Pol pa še: Deževnik Maks, pa trotek Vili, pa kobilica Flip, pa Želodko Superca, kar izberi, ljuba Kaja, do jutri pa še kaj pogruntam. Velja?

Mamči

Zdi se mi, ljubi Štrumpi, da je to v moji glavi zraslo, ker se mi zdi, da kolikor si nabri in navi, moraš biti tudi skodran, pa amen. Če ni tako, nič hudega, ampak jaz sem si mislila za orientacijo, ko te bom iskala, vzeti kar skodarno glavo in amen. Še dober, da ni vse tako, misli si, da grem v BTC-ju k enemu skodrancu in mu rečem: Ojla, Štrumpi, saj si ti Štrumpi, ane?

O ti moj ljubi ………. saj bi me verjeto domov slišali od smeha, ko bi se vse to drugače obrnilo!!!!
Mamči

aja ??? .. a jest sm pa luft … pa skos nej po luftu frcim …. no way :):))

bzz bzz
cebelica

čebelica, samo moment, da se konzultiram 🙂

Ma ne, cebelica, saj so tudi druge še ostale brez partizanskega imena: tukaj je še sandra s., pa barbara, pa kocka, pa Mici, samo moramo še pogruntati, kakšno je njihova partizanščina in kakšno bo njihovo ime, samo se malo strpi, dušice draga!! Tolikim “detetkom” je težkonajti ustrezna in čisto prava imena, samo čisto malo še potrpi, prav !!!
Mamči

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close