Najdi forum

partis-težava

Imam problem.
Dobil sem obvestilo preko maila,da so me odstranili s portala.Sedaj pa ne morem priti na njihovo stran,da bi kaj potegnil dol.Res sem bolj nov,zato nisem nekaj v redu delal,kao premalo sejal ali nekaj podobnega.Kaj mi je za storit,da me spet vključijo “noter”?
Ali se da odpret kakšno drugo stran,kjer lahko vlečeš dol filme,risanke,pesmi,…?
Samo povem vam,da nisem vešč tujih jezikov.
Baje obstoja e-mule,ali mojblink,in še morda kakšen.
Res,prosim za pomoč.Moj otrok bo vam zeeelo hvaležen.

Odstranili so te zato, ker si premalo sejal.
Moral bi pogledati pošto na partis, kjer si dobil opozorila.

Lahko jim doniraš kakšnih deset evrov, pa boš spet gor, ter jim to sporočiš na e-mail.
Poskusi pobrisati vse piškote in zgodovino na svojem pc-ju, ter registrirati z drugim imenom.

Ja res je tako,premalo si sejal in so te odklopili. Probaj se še enkrat registrirat na novo ampak pazi registriraj se z novim uporabniškim imenom in geslom in daj drugi novi e-naslov morda ti bo ratalo drugače pa glej da boš zadosti sejal imeti moraš zmerom 1 ali več.Drugič pa opazuj kaj ljudje največ vlečejo dol in potegni še ti tisto in po končanju sejaj dalje da ne boš prec prekinu pa še več dni tako da se ti bo kaj zaloge nabralo.
Lp

Tisti, ki pa nimajo nonstop prižganega rač., pa se jim bolj splača kakšna donacija, ker drugače rač. ki je nonstop prižgan tudi porabi precej elektrike.

Drugič če ti uspe, probaj poiskati si za download čimveč freeleche datotek, ker ti jih ni potrebno odsejati.

lp

MENI NI JASNO KAKO DRŽIŠ RAZMERJE NA 1. ALI MI LAHKO KDO POVE?

odsejat moreš kar si dol potegnil 700MB dol in moreš vrniti isto količino..

Kako pa to narediš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close