Participacija za necepljene
Kot razumem, ni prav, da bi pijanci doplačali za svoje poškodbe, ki jih imajo zaradi pijanosti. Saj so reveži bolni, odvisnost je huda bolezen.https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/beoviceva-o-tem-ali-bi-morali-sami-placati-zdravljenje-tudi-kadilci-alkoholiki-in-tisti-s-prekomerno-tezo/
A necepljeni, ti so pa sebicni in neodgovorni, če ne cepijo in bi bilo prav, da plačajo.
Če se bo tako začelo, kje se bo končalo?
Sem 1x cepljena in od kar sem cepljena imam težave s srcem – že prej sem jih sicer imela, toda blage. Palpitacije temu rečejo. Sedaj so obupne. Težave z dihanjem, kot da ni zraka, tahikardijo, slabo počutje.
Pravijo, da to seveda ni od cepljenja. Nisem pričakovala nobene drugačne razlage.
-
Z veseljem plačam, če bom mogla v bolnico, ker tega cepiva vase več nočem.
mamamija801, 03.12.2021 ob 05:10
Včeraj na trafiki časopis z naslovnico :KATJA UMRLA OD CEPIVA
zraven pa obvestilo,da pripravimo os.dokument kot dokazilo,da smo CEPLJENI..oz.PCT….kje je tukaj logika?
Mar se jim je res že čisto “odpeljalo”?
Če je narod glup in vsakemu študentu kaže svoje osebne podatke, potem so takšne novice logične.
Ker to ne morem verjeti kako je ta narod debilen.
opuit, 02.12.2021 ob 14:10
yram, 02.12.2021 ob 11:14
Ja bravo veleumi. Kot da so ljudje v bolnici samo zaradi korone. A boste kadilcem, ki zbolijo za pljucno boleznijo tud uvedli ta nesmisel, pa zasvojencem s hrano, ko jih zelodec zvije, morda zasvojencem z alkotom, ko jih jetra itd…aja sej res ni cepiva proti temu :)))
Uvedite kar hocete, cepila se ne bom. Jasno- jasno.
Boš pa plačevala kazen na Grškem je 100 EUR mesečno, v Švici pa enkratni znesek 7000 EUR. Potem te pa še covid udari, ni da ni.
Ma daj ne blejaj iddiot. Jaz sem ze vse preplacala z davki, jaz dovolj placujem. Kaj je iddiot a res mislis, da bos zaradi enega cepiva zivel dlje kot ti je namenjeno, lahko te zdravega in cepljenega tovornjak zbije. Ljudje pocasi dojemajo, da jim prodajajo macka v zaklju.
Forum je zaprt za komentiranje.