Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice parkiranje v Munchnu

parkiranje v Munchnu

Ali ima morda kdo izkušnje s parkiranjem na letališču v Munchnu? Informacije na internetu sem že našla, tako da sem videla cene. Zanima pa me predvsem, če je varno. Ali je parkirišče za dolgotrajno parkiranje (mislim, da je za to primerno P51) varovano? Koliko je daleč od samega letališča in kako se potem pride na letališče?

Hvala za odgovore!

Mica

Lani sem šel na Lanzarote in sem pustil avto en teden na parkirišču na letališču,kjer mu ni bilo nič hudega.Če niste sami pustite sopotnika in prtljago na letališču in odpeljete avto na parking ter se vrnete z avtobusom,ki nenehno kroži po letališču.Ob vrnitvi pana avtobus in po avto.
lp
dani

Letališče v Munchnu je precej novo. Za parkiranje konjička pa je dobro poskrbljeno. Kot je že Dani rekel lahko pustiš sopotnike in prtljago pred vhodom in parkiraš na enem od sicer nevarovanih parkirišč. Opazil sem da varnostna služba kroži okoli teh paririšč, vendar ni permanentnega varovanja. Ko parkiraš vzameš listek in se odpelješ z avtobusom do terminala. Ob vračanju lahko plačaš s kreditno kartico kar na aparatu, kjer si listek tudi vzel. Za 1 teden cca. 38 € (tako je bilo pred nekaj meseci).
Torej če nimaš ravno Ferarija ali Porsheja mislim da ni panike, da bi se kaj zgodilo.

LP

Res je, sem pustil avto 2 tedna ko sem bil na Šrilanki – cena je 54 eur in vse v redu.moho napisal:

samo uživaj

Ojla!

Sploh ni nobene panike. Jaz sem bila lansko leto na Sri Lanki in sem letela iz Munchna. Avto je bil parkiran na parkirišču 17 dni(imaš možnost tudi garažo, vendar je dražje). Potem imaš pa itak buse, ki vozijo non stop.

LP Taja

naj še jst potrdim, da je parkirišče ok in imam dobre izkušnje. Avto sem tam pustila dvakrat po 14 dni pa nikoli ni bilo nobenih težav.avtobusi vozijo zelo zelo pogosto, tako da do terminala prideš zelo hitro. dobro si je zapomnit št busa, da veš ob vrnitvi takoj na ker bus morš it…..je pa cel letališki kompleks zelo zelo velik – zdi se kot da si se pripeljal v eno mesto – zato predlagam, da če ne boš imela veliko prtljage greš najprej parkirat avto. kajti drugače ti gre ful časa, da pelješ sopotnika in prtljago, nato greš parkirat in nazaj. men se zdi to brez veze. razen če maš dovolj časa (nočna pot do munchna približno 5h, čez dan še kakšno uro več, vsekakor pa je treba vzeti rezervo – nikoli ne veš kaj te čaka na cesti:)

srečno pot in uživaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close