Parkiranje na intervencijskih poteh
Pozdravljeni,
domujem namreč v strnjenem naselju z veliko intervencijskimi potmi, kjer mnogi zaradi udobja parkirajo kar na intervencijskih poteh. Živim z gospo, ki bi zaradi zahtevnega zdravljenja lahko potrebovala nujno zdravniško pomoč. Seveda tu de gre samo za enega človeka, temveč za vse, ki se jim lahko pripeti kakršna koli življenjsko ogrožujoča situacija, zaradi katere bi potreboval pomoč gasilcev/nujne medicinske pomoči/policije. Situacija me že dolgo okupira in mi nikakor ni všeč misel, da bi nečimrnost nekoga prikrajšala za nujno potrebno pomoč.
Zanima me, kakšne izkušnje imate s tem ter kaj lahko posameznik naredi, da se intervencijske poti izprazni neodgovornih voznikov.
Pozdravljeni, žal izkušenj nimam glede tega. Nekateri stanovalci preko upravnika puščajo obvestila o napačnem parkiranju. Nekaterim to zaleže. Lahko pa vedno, ko so vozila parkirana na intrevencijski poti, pokličete mestno redarstvo ali policijo in bodo izdali plačilne naloge za napačno parkiranje. Ponavadi zaleže, ko “akcijo” parkrat ponovijo. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.