Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parketar LJ?

Parketar LJ?

Rabim dobrega parketarja v LJ. Odločili smo se za hrastov parket. Če ima kdo s kakšnim parketarjem dobre izkušnje, bi prisila, če mi lahko priporoča. Sem govorila z enim parketarjem in mi je omenjal neke plošče, ki se dajo pod parket, ker naj tla ne bi bila dovolj dobra/trdna/ravna. Sama se ne zastopim najbolj v te zadeve (tudi mož ne:) Zato bi res rada nekoga, ki je dober in ki mi lahko ponudi dober parket.

Zelo kvaliteten parketar je Marolt Metod.Mob.št. 041-514-148.Je zelo kvaliteten,prijazen,poslušen za želje strank.Je iz okolice Šk.Loke

… a dela zelo dobro in pride tudi v Ljbuljano… toplo priporočam… parketarstvo Savanović iz Kranja… telefon 041 515 438

Pozdrav!
Če še niste našli oz. izbrali od ponujenega vam jaz prilagam še enega. Nam so super zrihtali pri adaptaciji stanovanja. Imena firme se ne spomnim bil pa je delavec Zdravko 040 502 952. So iz Ljubljane.
Srečno!

Samo Savanović ne vzamite, ravno nam je položil poden in smo zelo ne zadovolji, njegov odnos in kvalitetna dela sta katastrofa

da boš tukaj gor našla samo samo reklamo.

A parket ste že kupili? Ponavadi tam, kjer prodajajo, ponujajo tudi polaganje.

Drugače pa kakšne bučke so to z dilami pod parket?! Estrihe je treba zbrusit in potem se lepi direktno na beton. Ene je pa res lahko okoli prinest:-(

Aja, tudi položili ti bodo natanko toliko dobro, kolikor boš “pasja”.

Lepo bi bilo,če nekoga opisujete v slabi luči,da se tudi predstavite z imenom in priimkom.Slaba kvaliteta še slabši odnos v dvajsetih letih svojega dela nisem še imel izkušnje,da bi nekdo rekel katastrofalen odnos+slaba kvaliteta.Prisrčno vas prosim,da me pokličete rad bi vam vrnil dvojne stroške,ki ste jih imeli z naročilom mojih del.

ŽELJKO SAVANOVIĆ 041-515-438

Resnicno slab odnos do strank, prosim poklici me, da ti bomo pokazali vse luknje  v parketu ter odstopanja, za kazerega si trdil, da je neunicljiv. Bojan Planinšek, 064 170 107

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close