pariz
Maja potujemo z družino v Pariz (2 odrasla, 2 otroka 10 in 14 let). Karte imamo že rezervirane, zdaj pa se ukvarjamo z rezervacijo nočitev. Poklicli smo tudi Slovenca, ki ima hotel v predelu La Defense, pa bi radi še kakšne osebne izkušnje? Naj gremo v ta hotel, kakšno hrano nudijo? Naj raje izberemo kakšen aparthotel, nam lahko priporočate kaj konkretnega?
Veseli bomo tudi nasvetov, katere znamenitosti obiskati. Pa tudi mnenja / izkušnje / nasveti glede obiska Disneylanda, Asterixparka….skratka, kaj bi bilo zanimivo za naju in hkrati za najina najstnika.
Hvala za vaša mnenja.
Če bi radi v Parizu hotel z dobro hrano, bo treba po moje kar globoko seči v žep. Ker taki bolj popotniški hoteli nudijo zajtrk (v Franciji bolj skromen) ali pa še to ne. Kadar gremo mi v hotel, zmeraj rezerviram na booking.com. Zadnje čase pa rajši bivamo v apartmajih, jih nekaj tudi najdeš na bookingu, jaz običajno iščem na airbnb.com, homeaway.com, housetrip.com, holidaylettings.com… Je pa treba kar pohitet, ker boljše (in ugodnejše) namestitve so rezervirane kar nekaj vnaprej. Karkoli že boste rezervirali, naj bo blizu metroja, potem itak pridete vsepovsod brez problema.
Ogledaš si pa pač stvari, ki te zanimajo, to pa menda sami najbolje veste, kakšni so interesi in zanimanja vas vseh štirih. Pa odvisno je tudi, koliko časa boste tam, v kakšnem tempu boste hodili naokoli…
Forum je zaprt za komentiranje.