Najdi forum

Pariz-nagrada

Pred dnevi sem dobil nagradno potovanje Pariz od Studia Moderne.Obljubljajo mi nepozabno potovanje mene pa zanima ,če res nudijo to kar obljubljajo.Prosim za čim več informacij,dobrih,slabih…
Hvala

Nimam odgovora, imam pa vprašanje. Ziher si naročil kaj v Top shopu, a? Poveš kaj in kako si zadovoljen?

Da res je moja partnerka si je omislila ABTRONIK to že pred tremi leti,če ga redno in pravilno uporabllaš je učinek viden že v 14 dneh .Izdelki iz top šopa so dokaj kvalitetni in uporabni pa še nagrada je tukaj je zaprobat.

Živjo,

po vsej verjetnosti gre za tisto petdnevno potovanje v Pariz, ki ga oni organizirajo vsak teden (mislim da je odhod v petek zjutraj). Jaz sem že hotela it na to, ker stane samo 55.000 sit za dve osebi, ampak sem potem ugotovila, da so samo tri nočitve v Parizu, kar pa meni ni ustrezalo. Sem pa govorila z njimi po telefonu in tudi program potovanja so mi poslali in bi potovanje vsekakor priporočala tistim, ki v Parizu še niso bili, pa nimajo ne veliko denarja ne veliko časa. Gor in nazaj se gre z busom, in imajo vse polno za vsaj tri tedne v naprej. Oni tudi potem organizirajo različne izlete – npr. v Disneyland, Versailles, pa nekaj po francoskih vinskih kleteh (za doplačilo seveda). Mislim, da jim lahko mirne duše zaupaš in na tvojem mestu bi bila ful vesela, da si zadel to potovanje. Francija je čudovita.

Če pa te zanima bolj podroben program potovanja, pa jih pokliči na tisto številko za TOP SHOP (ne vem a je 080 1551 ali 080 5115????) in reči, da te zanima potovanje v Pariz, pa ti bodo vezali to agencijo in potem jih lahko zaprosiš, da ti pošljejo program po mejlu. Pri meni so bili zelo prijazni in so mi ga takoj poslali.

Srečno!

Aja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close