Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Paris-London s Palmo

Paris-London s Palmo

Je mogoče že šel kdo s Palmo Paris -London (letalo-vlak-letalo)?

Res nihče?

Tudi jaz ogledujem to ponudbo. Kakšen nasvet?

Mi smo bili s Palmo v Parizu (z letalom); če je vprašanje o Palmi 🙂 Imeli smo se krasno, vodička je bila odlična, Mateja; razgledana, zanimiva, odlično pozna vse kar nam razlaga, nikakor ni dolgočasna, je tudi za hec in dobro družbo. Od takrat trudimo se, da hodimo s Palmo na izlete. Moram pa pripomniti – da vsebinsko program ni vedno čisto tak, kot je v prospektu (mi smo se recimo zapalili za izlet do MontStMichela, pa nama ga je vodička čisto odsvetovala – ker že tako ni ogromno časa). Sicer vse kar je našteto, da je “vključeno v ceno”, se pogleda, mogoče drugačno zaporedje, a to najbrž niti ni važno. Včasih se je nama zdelo, da so ogledi preveč na hitro, ne uspeš ujeti vzdušja, mi bi si mogoče pogledali manj znamenitorsti a bolj doživeto… A to je čisto subjektivno, kjer nama je zmanjkalo časa, drugim je ostalo….
pejte s palmo, imeli se boste čudovito, videli boste ogromno, kar se pač v kratkem času videti da. Boste tudi kar nekaj prepešačili 🙂

Sem si pogledala program in je brez veze za tako malo časa hodit v dve takšni mesti kot sta London in Pariz. Razen če je nekomu do tega, da pač pride tja in “odkljuka” taglavne znamenitosti. Drugače sta pa to mesti, za kateri si je treba vzet malo več časa, da ju res doživiš. Po možnosti brez agencije, da si sam krojiš svoje dneve. Pa še ceneje pride, če greš dosti zgodaj v akcijo in najdeš ugodne letalske povezave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close