Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pari, ki vizualno ne pasejo skupaj

Pari, ki vizualno ne pasejo skupaj

Odgovor na objavo uporabnika
Monovski Kekec, 04.05.2022 ob 21:30

Zartrose se rada šali. Ona ni plehka. Resno.

Tu je forum šaljivcev. Tudi jaz sem grd samo tam kjer nisem lep, torej samo v kakih 85%.

A umaš kako sliko. Neki na tvojo temo oz ene druge teme. Kako gledaš na to, če bi ženska plačala moškemu za sex?

večina žensk gleda status tipa in ne kakšen izgleda…(avto, denarnica…..)

puhloglavke…

opažam, 04.05.2022 ob 20:52

zadnje čase opažam veliko parov, ki vizualno sploh ne pašejo skupaj. Na primer zelo simpatičen moški, partnerka pa čisto nič posebnega, povprečna , nič urejena. Ali pa huda bejba, zraven pa tip kot en klošar. Kje se najdejo taki

Očitno vsem pač ni videz najpomembnejši, tako kot tebi. A te boli, ker ti, kot umetna barbika, ne zanimaš zelo simpatičnih moških? ?

Ah, pravijo da ne pašeta visok moški pa nizka ženska, jaz pa vam povem iz prve roke, da to še kako paše! Ona je namreč predaleč in je on nič ne sliši ko blebeta in tako sta večno srečna. Pa preden bi se ta visoka prepognila, je ta mala že opravila 😉 pfff 1:0 za mikene bočkule

ene smo hude tud v trenerki pa se za nami obracajo

sam povem

🙂

meni je pa najbolj ogabno za videt če je moški bolj suh kot ženska zraven njega. hahahahahaha kako pa to zgleda grozno kot da ona njega lahko dvigne, on pa ne more njo

Žalostno da se tok obremenjuješ z drugim

Tudi sama sem mesec nazaj na Obali v hotelu opazovala pare. Bili so večinoma Slovenci. Nekateri tipi, da dol padeš, zraven pa ženske z 20-30 kg preveč, neurejene. Taki tipi si najdejo eno pridno debelo neprivlačno revo, da jim doma pospravlja, vzgaja otroke, kuha. Za vikend na morje sta šla seveda na bone. Taki tipi imajo zraven še eno do dve ljubici zgolj za sex in zabavo. Ljubici seveda izgledata 30x bolje kot žena.

Kar pa se zadeva tega, da je privlačna ženska s čudnim ali neurejenim tipom, je pa jasno zakaj – denar. Nobene druge filozofije.

Še dobro da je lepota objektivna in mamo vsi enak okus, da se lahko take sodbe dajajo.

Karin Ziherl je že zdavnaj ločena od Šimonke.

Zartrose izven profila, 05.05.2022 ob 20:28

Monovski Kekec, 04.05.2022 ob 21:24

Zartrose, tole je pa kar hudo zame za prebavit. Sem neprivlačen in nimam dosti keša. Imam vir dohodka, ki mi omogoča, da obiščem kako bolj poceni restavracijo in spijem kako kavo zunaj v kavarni in grem morda kdaj v kino.

Hočeš reči, da so se privlačne ženske v mojem življenju samo delale, da sem jim všeč? Sem lahko jaz malo izjema, ki pravilno obide pravila? Ali naj se neham slepiti, da me je kdaj katera res imela rada?

ne, zate nisem nič komentirala. jaz ne vem kako ti zgledaš in kako omenjene ženske. lepota je subjektivna stvar, tako si lahko nekomu lep drugemu ne.

Tam kjer pa izstopa da je en precej lepši od drugega, ni pa med njima za čutit nobene tiste privlačnosti, kemije itd .. pa se gre zagotovo za kaj drugega-ekonomski odnosi, za katere je tipično da ni spolne privlačnosti. Ona z njim zaradi drugih vrednost (beri denar, moč, vpliv..), on z njo za gospodinjenje in varno varanje. že to da par ne seksa, če sta oba zdrava in imasta čas je dovolj jasen znak, da nekaj ne štima. Partner je namreč prijatelj, zaveznik, sodelavec v življenju in ljubimec v eni osebi.

Leppta je relativna stvar … Ampak npr. Jaz in moj mož po videzu ne paseva skupaj, nikakor, se vsi so tako rekli. Jaz sem lepa ženska, on je podpovprečen moški, kar se videza tiče.

Tisto, kar je mene privlačilo, je njegov način razmišljanja in pogled na življenje. Njega pač moja postava, obraz, lasje …. Na koncu pa moškega poleg zunanjosti privlači karakter.

Danes vam je pa res dolgcajt.

Pejte delat.

Zaradi interesov, 27.05.2022 ob 15:43

Tudi sama sem mesec nazaj na Obali v hotelu opazovala pare. Bili so večinoma Slovenci. Nekateri tipi, da dol padeš, zraven pa ženske z 20-30 kg preveč, neurejene. Taki tipi si najdejo eno pridno debelo neprivlačno revo, da jim doma pospravlja, vzgaja otroke, kuha. Za vikend na morje sta šla seveda na bone. Taki tipi imajo zraven še eno do dve ljubici zgolj za sex in zabavo. Ljubici seveda izgledata 30x bolje kot žena.

Kar pa se zadeva tega, da je privlačna ženska s čudnim ali neurejenim tipom, je pa jasno zakaj – denar. Nobene druge filozofije.

Tebi ni jasno, da obstajajo moski, ki so jim debeluske privlacne in jih nosijo po rokah. Pac ljudje mamo razlicne preference. Taki tipi so obsedeni s tvojim telesom in nocejo, da bi zenska shujsala.

ne recem d aje to ok,. Ampak tako je

Na papir narišem prstan, drug prstan narišem na prstanec, pa sem poročen.

Nič presenetljivega. Moški smo pragnatična bitja. Lepotci, ki hočejo normalen lajf in družino pač ne vzamejo lepotice, ki jo vsak trenutek lahko nekdo odpelje. Iz lastnih izkušenj vedo kako je to

V bistvo se VREDNOST enega  in drugega nezavedno pogliha, zato se kako pašeta skupaj ena mišica in en Slavoj.  Ali pa en paraplegik in dobra mrha itd. Ko pa zaljubnost mine pa se začne delo, ali pa razhod. V bistvu v paru dejansko ni nikoli eden več vreden kot drugi, če mili eden da je, se tega ne zaveda da se precenjuje in da je dovolil ravno to, kar si zasluži. In seveda tiste frače/modeli, ki se tega ne zavedajo so potem nesrečni itd.

Jaz in desanka tud nisva ravno za skupaj.

Mah kaj pa vem. Moj je kar simpatičen, ko greva v trgovino na hitro in se ne rihtam, v trenirki, po moznosti PMS, sem videti boga poleg njega. Ko se zrihtam pa ga dalec prekasam

Žlup, 24.05.2023 ob 07:33

Leppta je relativna stvar … Ampak npr. Jaz in moj mož po videzu ne paseva skupaj, nikakor, se vsi so tako rekli. Jaz sem lepa ženska, on je podpovprečen moški, kar se videza tiče.

Tisto, kar je mene privlačilo, je njegov način razmišljanja in pogled na življenje. Njega pač moja postava, obraz, lasje …. Na koncu pa moškega poleg zunanjosti privlači karakter.

si pac sapiosksualka tem zunanji videz ni pomemben ?‍♀️

Pri meni pac velja da mi mora bit komplet vsec od tega kak je po srcu pa do meni privlacnega seksipilnega videza.. kar ne pomeni nujno da je lep sexy tudi vecini ?

Moski pa vecinoma pada na zunanjost od tu pa dalje ..

Zartrose izven profila, 24.05.2023 ob 15:10

si pac sapiosksualka tem zunanji videz ni pomemben ?‍♀️

Pri meni pac velja da mi mora bit komplet vsec od tega kak je po srcu pa do meni privlacnega seksipilnega videza.. kar ne pomeni nujno da je lep sexy tudi vecini ?

Moski pa vecinoma pada na zunanjost od tu pa dalje ..

sapioseksualec ne pomeni, da mu videz avtomatsko NI pomemben, pomeni pa, da ga najbolj od vseh kvalitet privlači inteligenca. eno pač še ne nujno izključuje drugega.

Anonimno 3511, 24.05.2023 ob 15:25

sapioseksualec ne pomeni, da mu videz avtomatsko NI pomemben, pomeni pa, da ga najbolj od vseh kvalitet privlači inteligenca. eno pač še ne nujno izključuje drugega.

vecinoma pac prevlada intelekt nad videzom ?‍♀️

Avtor te objave si pač budala ?. Očitno ti sam nisi zadovoljen sam s sabo in si ljubosumen na takšne ljudi, ki izkusijo pravo iskreno ljubezen. Takšni, ki kritizirate druge ljudi imate očitno preveč časa za neumnosti. Prvo najdi napake na sebi in poštimaj svoje življenje preden da kritiziraš druge, a ti je jasno? Kdo si ti, da imaš pravico izražati mišljenje glede tega kdo lahko ima koga rad? Res ljudje začnite se brigati zase. Mislim vsak ima svoje oči za nekoga in svoj okus. Ampak najbolj pa dobro srce šteje. Z letami se vsi postaramo in se naše telo spreminja ampak naše srce pa ostane za vedno isto…Žalostno, da nekateri še tole kritizirate kdo paše skupaj in kdo ne ?. Saj pa vsak se ne dopade vsakemu omg no.

Jaz pa že dolgo opažam pare, ki se zelo očitno sploh ne marajo. Si niso niti všeč. Izgledajo sicer fletno kot slika popolnega para. Zadaj pa nič. Beda. Zamorjenost. Naveličanost.

najprej denar potem ostalo, 24.05.2022 ob 16:47

breza20222, 05.05.2022 ob 06:12

Ta dva sta lep primer (namig, eden od njiju ima veliiiiko denarja, le kdo, hmmm):

To je Karin Ziherl, bivša manekena in bivša punca Alena Kobilice, ki ga je pustila ko je oslepel in si najdla polno Šimonkino denarnico.

Ona je bila od tega Šimonke v takratnem času njenega haklanja novega kešerja fitnes osebna trenerka in ga je zahaklala, pardon, šla na njegov tošl.

Imajo pa v trojčku skupaj sladolede Indy in Pippa. jasno  g. Šimonka takrat tudi  sofinancer.

.https://www.bizi.si/INDY-PIPPA-D-O-O/

Kva je pa to nagraužen stvor.  In starec, okol 70 let ima – še kar šmurgla. ????

Una lovača se je dobro unovčila in poskrbela za froca.  Rajši kot pa z nekim siromakom garat čez najlepša leta.

Ne vem ampak z leti ti rata jasno da videz nič kaj veliko ne pomeni. Če ne odstopa v ekstreme jasno. Midva tudi verjetno ne izgledava kot slika. Je skoraj pol metra višji od mene :). Pa ni ravno nek lepotec. Ampak jaz se ob njemu počutim kot nekaj najbolj pomembnega na tem planetu. Tak je. Zna to vzbudit v tebi. Zna me prijeti, zna objeti, zna poslušati, pusti me da sem takšna kot sem, ne rabim se pretvarjat. Vse mu lahko povem, isto on meni. Glas ima tak globok, to mi je zelo privlačno. Pa da vedno, nima veze kje sva mi da vedeti da je tam. Za karkoli. Se super ujameva. Ne menjam za nič. Partner ni za gledat, je za živet. Gledam lahko slike. Jaz rabim človeka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close