Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style parfumi/zima, poletje, hladno…

parfumi/zima, poletje, hladno…

Malo spremljam to temo o parfumih. Pa me zdaj nekaj zanima, sama bolj redko uprabljam parfumčke, pa še to traja, da najdem kakega, ki mi lepo diši;) Veliko pišete, da je en parfum bolj za poleti, bolj za pozimi, če je hladno…Zdaj me pa zanima, kakšen vonj pa naj bi imel zimski, poletni…parfum?
hvala
lepo se imejte;)
Branka

Branka, kakšne parfume uporablati, je izbira vsake posameznice. Ene ves čas uporabljajo en sam parfum, druge jih imamo pač več in jih ločimo glede na letni čas. Tako da, če ti paše, da uporabljaš en vonj tako poleti, kot pozimi, ga uporabljaj.

Sicer pa so poletni parfumi bolj lahki in sveži, medtem ko so za pozimi malo bolj “težki”.

Jaz se tudi podpišem pod Tejin post. Točno tako kot je napisala.

Kar se parfumov tiče je res vse odvisno od ph kože in je res, da če ti parfum diši na nekom še ni nujno, da bo dišal na tebi. Zato je najbolje, da za parfum, ki ti diši vzameš tester in ga sprobaš, kako je na tvoji koži. Je pa res, da se ženske poslužujemo poleti bolj svežih vonjev (Cool water of davidoff; Clinic Happy, Light blue dolce gabbana; L eau per kenzo, parfumi caroline herrera, pa se in se) po zimi pa bolj težkih vonjev (Hugo boss, kenzo flower, cerutti 1881, isse myake, poison, Addict dior, Dolcevita dior, pa tega je spet se in se). Sem pa mnenja, da je parfum odraz vsake ženske, ker se v njem izraža določena osebnost, ravno tako kot je obleka odraz osebnosti, zato predlagam, da greš neodvisno v Mullerja ali pa v kaksno drugo drogerijo in si izberes parfum tebi “pisan na kozo”. Toliko za enkrat pa lep pozdravček od tuške

Punce, hvala;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close