Parfumi-refil
To so parfumi Refan. Če boš hodila kaj na štajersko je v Mariboru trgovinca v trgovskem centru Cityn na Ptuju pa v centru Domino. Ljubljane pa ne poznam. Embalažo imajo kar sami, ti si sam izbereš koliko ml želiš.
Cena je od 1.250sit dalje; odvisno kako velikega kupiš.
Priporočam ti Hypnotic (vojn kokosa in vanilije).
Lep dan še naprej.
Talari
Ja, tudi jaz se strinjam, da to niso original parfumi. Itak je to logično, pa že vohaš, meni pa je potrdila to ena prodajalka (v Mb v City-ju), ki je rekla za en parfum, ki ga je iskala moja prijateljica (jaz sem bila z njo, tako da sem slišala na lastna ušesa! :)), da ga trenutno nimajo, ker so stranke povedale, da ni podoben originalu in so zdaj vse poslali nazaj (od tega parfuma, ki sva ga midve iskale!), da ga bojo skušali “naredit bolj podobnega originalu”. Nato sva vprašale, kdaj približno bo, pa je rekla kao v stilu, da vprašanje, če sploh bo, kar sva si razlagale kot, da če jim ne bo uspelo, ga bojo dali iz prodaje. Tako da- tako je s temi poceni stvarmi. :)))
Sicer sem si jih jaz že nekaj nakupla tam (če sem brez denarja, pač pride tudi to v poštev) in se nekateri res ful razlikujejo od originala.
no vsak ima svoje a ne.Ta ki ga imam jaz je zelo obstojen.Našpricam se lahko že dopoldan,pa ga še voham do večera.Jaz nikoli nisem dala kaj dosti na znamke(so izjeme).Pri parfumih mi je res vseeno ali so original ali ne.Če mi lepo diši raje kupim takega za par jurjev kot pa za 15.000sit.Tiste ki imate pa dovolj denarja si pa le privoščite dražje.
To je zelo relativno.
Jaz si kupim parfum vsake pol leta (8-12 tisoč), kar preračunano znese precej manj kot 100 SIT na dan, za katerih pa ne dobim niti kavice…
Tko da se mi to ne zdi ne vem kaj, da bi človek moral imet za to ful denarja.
Sicer pa naj vsak kupi kar želi in kar mu je všeč in prav je tako.
Forum je zaprt za komentiranje.