Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Parfumi- poletni vs. zimski?

Parfumi- poletni vs. zimski?

Pozdrav,
kolegica mi je podarila parfum HYPNOTIC POISON od Christiana Diorja (rdeč). Zanima me, če ima katera ta parfum in kdaj ga uporablja-mislim ali tudi sedaj, poleti-ker ima zolo močan vonj in semi zdi, da je bolj zimski… Kaj pravite?
Drugače katere parfume še kaj uporabljate, vam lepo dišijo? Meni osebno lepo diši La Prairie SILVER RAIN, Lacoste TOUCH OF PINK, D&G Light blue….
Rada pa bi poskusila še kaj novega, pa v parfumerijah nikoli ne vem “na katero stran naj se obrnem”-bi rabila kakšne ideje…
Hvala….

Hypnotic Poison je nedvomno izrazito zimski vonj, saj je res zelo močan. Prišparaj ga raje za zimo, takrat pokaže svojo pravo moč. 😉 Upam, da ti je ta parfum zelo všeč, drugače ga boš težko prenašala, glede na to, da so ostali parfumi, ki so ti všeč, nežnega vonja.
Ko smo ravno pri touch of pink – meni pa ravno ta vonj ne odgovarja, poleg tega je še strašno neobstojen. Jaz sem ga dobila za darilo, ampak ga ne uporabljam nič. Glede ostalih poletnih vonjev lahko pogledaš v Mullerju na polico z novostmi, v zadnjem času me je najbolj navdušil Dior Addict 2. Dober vonj za poletje je tudi Lancome Oui, ki je sicer malo starejšega datuma, ampak odličen. Dober mi je tudi Cerruti 1881 (marelična steklenička).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close