Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style parfumi – po moje testerji dišijo bolj

parfumi – po moje testerji dišijo bolj

V parfumeriji sem probala tester profuma in mi je bil všeč. Na spletni trgovini sem ga kupila in se mi zdi, da vonj ni tako močan. Vonj testerja me je spremljal kar dva ni, mojega parfuma pa čez dan skoraj ne voham. Kupila sem 90 ml pakiranje. Parfum naj bi bil original.

To, da naj bi bil original ne nasedaj. Parfum kupi fizično v trgovini, pa še to ne v vsaki. Jaz sem npr. v Turčiji za foro kupila parfum, ponaredek, odličen ponaredek. Embalaža, škatla, original ovitek čez škatlo… V glavnem, kot da bi kupila orginal. Vonj isti. Ni kaj ni. Zanj sem dala 10 eur (v trgovini bi dala ca 60 eur). Drži pa zelo malo časa. Tako da te spletne trgovine z raznimi kvazi original parfumi so kar nekaj. Če kupiš parfum v mullerju npr. ti bo pa držal pošteno dolgo. Upam samo, da te niso preveč oskubli in da nisi dala preveč zanj.

Testerji v trgovini (parfumeriji) se mi zdijo (in dejansko so) močnejši od parfumov, ki jih potem kupimo.( da ne bo pomote- v isti trgovini) .Večkrat sem to že “doživela”.

delala kar nekaj časa v “dišavniški” dejavnosti
ja itak, da so testeji boljši. navadno je tester parfum in ne EDT oz. toaletna voda. prvi in nejpomembnejši namen je dišavo kupcu prodat, a ne.
nikakor pa niso dišave iz Muellerja bolše kot iz spleticna.si, ki jo nikakor ne gre primerjati z nakupom dišave na turškem bazarju.
ko bi vedeli, po kakšni nizki ceni pride cišava k nam, sploh če pride neposredno od proizvajalca…

Kupila sem na lejla.si in ni poceni.

Ma kako pa veste od kod dobijo parfum? Jaz sem imela priliko videt vse možne parfume na turškem bazarju in to na vsakem tretjem štantu. Vsi izgledajo kot original. To, da sama sebe nič ne voha je malo čudno. Jaz že vrsto let uporabljam isti parfum, tu in tam si vzamem kakšnega drugega, pa se zmeraj voham. Ultraviolet diši kot satan. Mogoče se ne voham skozi intenzivno, a vsake toliko časa se navoham. Našpricam zjutraj, voham se še zvečer. Glede na to, da se da dobit zelo dobre ponaredke v Bossu, pa včasih Big star in kaj vem kaj še vse, ni hudič da ti kje ne podturijo še ponarejen parfum. Če ti ena spletna stran ponuja sumljivo poceni parfum napram trgovinski ceni, je že čudno, vsaj zame.

meni je prodajalka v mulerju zatrjevala, da so testerji EDT in ne parfumi, ko sem hotela enak parfum kot je bil tester. Kupila sem EDT in tud pod razno ne diši tako kot tester…seveda v mulerju.

Pa kaj govorite, kokoške!

Testerji so različne koncentracije,od edt do edp.Parfum je redko kot tester, ni pa nemogoče.
Testerji dišijo enako ,kot enaka izvedba za prodajo.
Pa še, pol cene vseh teh izdelkov je od trgovine,polovica ostanka od uvoznika, ostalo gre proizvajalcu in še kakemu vmesnemu členu.
Delala 10 let v Muellerju -vodja trgovine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close