Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Parfumi Avon

Parfumi Avon

Kaj menite o teh parfumih? Vam je kateri všeč? Pa obstojnost?
Sama sem probala Percieve, ker mi ga je znanka priporočala in mi kar ugaja, čeprav sem najprej imela predsodek, da so to ceneni parfumi…

Sama imam trilogijo Today Tommorow Always in mi ful lepo diši, je tudi dokaj obstojen.
Vše mi je tudi Far Away in Little Black Dress.
Ostalih še ne poznam.

Meni ni nic vsec od avona, sem jih pa kar nekaj povohala (sodelavka prodaja, tko da sem “pri koritu”)…..

Aha! Je pač varianta, da prideš do parfuma poceni, če ti je slučajno kakšen všeč (odmislimo kvaliteto, ime…). Jaz sem onega kupila za 16 evrov (prej mi ga je kolegica dala za probati), sem ful zadovoljna, pa za tak denar ne dobiš nobenega kenzota, armanija, diorja,…
Po pravici povedano-vse obožujemo parfume, ampak malokatera si lahko privošči zbirko 15 parfumov po 40 evrov. Pri meni je to kot življenjska naložba…:-) Zgleda bo treba napisat listo želja (za razne rojstne dneve itd.), da ne dobim 1000 fererotov, milk, puloverjev, ki mi niso všeč…

Sama sem preizkusila Today in mi je bil ful všeč. Lepo diši in je v primerjavi z dragimi parfumi zelo obstojen.

Poznam vse Avon pafrume – večina jih bolj po orientalsko diši.

Všeč mi je TODAY, FAR AWAY za hladne dni, za poleti pa osvežujoč Always.
Cenovni razred res ni najvišji, so pa zelo solidni parfumi za solidno ceno.

Izgleda, da imamo enake okuse.
Tudi meni sta Far Away in Today zakon.
Pravkar mi prinašajo vzorec enega novega.

Meni velika večina ni všeč, ostali pa tako tako, nič posebnega.

če želi katera kak vzorček naj pustisvoj mail.

I.

Danes sem bila naparfumana s Tommorow. Neverjetno obstojen je.

A to še velja?:) Jaz bi bila vesela… soncek27@gmail.com

ja velja ti pošljem mail

I.

Pa ja, pa bi rada vidla katera od vas ma tak dosti parfumov(kvalitetnih seveda), ko vam niso všeč od Avona. Sama jih imam kar nekaj in tudi mož jih uporablja. Sva zelo zadovoljna, so kar kvalitetni pa tudi dostopni. Pa poglejte v trgovini kakšne so cene!!!!!!!!!!

matika, napiši svoj post bolj razumljivo! Ne razumem, kaj bi rada povedala. Jaz imam dosti parfumov, kvalitetnih seveda, Avonovi so mi pa bljak. A to bi rada slišala? Aja, uporabljam največ Diorja, imam pa tudi D&G, Bvlgari, L’Occitane,…

res sem malo nerazumljivo napisala. hočem povedat da so Avonovi parfumi kvalitetni. pravzaprav so verjetno kar vsi, če so le parfumi in ne toaletne vodice ipd., ki so pa obstojne tam nekje 2 do 6 ur. pravi parfum je pa obstojen cel dan dokler ga ne speremo s sebe. se strinjaš?

Niti ne. Raje odštejem 50€ ali več za parfum, pa imam takšnega, s katerim sem zadovoljna. Ker vem, da je kvaliteten, obstojen in meni dišeč.

Ja pa saj to je to, če je parfum ja !

Sama prodajam Avon in vam lahko povem, da je (še) vedno najbolj prodajan – vsaj pri meni – Today.
Dober parfum za cca 25 EUR.

Kofetka, verjamem, da so tisti za 50 EUR in še več boljši, se popolnoma strinjam, ampak 50 EUR za 1 parfum je cena, ki si jo žal marsikatera ne more privoščit.

Že za 25 EUR se nekatere težko odločijo.

Ja, Valenska, saj ti verjamem, a si nekatere res ne morejo privoščiti. Mogoče sem malce grobo napisala, nisem mislila na tak način. Hotela sem povedati, da tudi cena s kvaliteto sorazmerno raste.
Pa brez zamere!

Tudi jaz uporabljam parfume od Avona. Najbolj mi je všeč Avon Shine.

A to še velja?:) Jaz bi bila vesela… soncek27@gmail.com[/quote]

a lahko še men prosim.. na kalica77@hotmail.com hvala že vnaprej.
sama kupujem prfume kot so christina aquilera, naomi, puma.. niti nimajo tako visoke cene in še lepo dišijo.. nekaj časa pa sm uporabljala tudi prfume od avona..vendar ne dobivam več kataloga domov.
katere prodajate prfume od avona, mi lahko pošiljate meile na zgornji naslov. Hvala!

kateri od today, tommorow in forever je najbolj obstojen in ni preveč nežen vonj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close