Parfumi Avon
Aha! Je pač varianta, da prideš do parfuma poceni, če ti je slučajno kakšen všeč (odmislimo kvaliteto, ime…). Jaz sem onega kupila za 16 evrov (prej mi ga je kolegica dala za probati), sem ful zadovoljna, pa za tak denar ne dobiš nobenega kenzota, armanija, diorja,…
Po pravici povedano-vse obožujemo parfume, ampak malokatera si lahko privošči zbirko 15 parfumov po 40 evrov. Pri meni je to kot življenjska naložba…:-) Zgleda bo treba napisat listo želja (za razne rojstne dneve itd.), da ne dobim 1000 fererotov, milk, puloverjev, ki mi niso všeč…
A to še velja?:) Jaz bi bila vesela… soncek27@gmail.com
Sama prodajam Avon in vam lahko povem, da je (še) vedno najbolj prodajan – vsaj pri meni – Today.
Dober parfum za cca 25 EUR.
Kofetka, verjamem, da so tisti za 50 EUR in še več boljši, se popolnoma strinjam, ampak 50 EUR za 1 parfum je cena, ki si jo žal marsikatera ne more privoščit.
Že za 25 EUR se nekatere težko odločijo.
A to še velja?:) Jaz bi bila vesela… soncek27@gmail.com[/quote]
a lahko še men prosim.. na kalica77@hotmail.com hvala že vnaprej.
sama kupujem prfume kot so christina aquilera, naomi, puma.. niti nimajo tako visoke cene in še lepo dišijo.. nekaj časa pa sm uporabljala tudi prfume od avona..vendar ne dobivam več kataloga domov.
katere prodajate prfume od avona, mi lahko pošiljate meile na zgornji naslov. Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.