Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Parfum White Diamond

Parfum White Diamond

Tole s temi Fragrancex je čisto ok, res pa je, da je tudi v Sloveniji dosti internetnih parfumerij (Princesa ipd.), ki opravljajo delo vsaj tako dobro kot podobni v tujini ali pa še bolje – Slovenci pač :).

Jaz sem kupila pri Fragrancex in sem sicer tudi dobila, nimam pa tako dobre iskušnje. Izdelka sem dobila šele po kakšnem mesecu in hvala bogu, da parfuma nista bila za darilo. Embalaža je bila namreč takšna, kot da je bil parfumček že precej “obdelan” kje v kakšni parfumeriji in za darilo absolutno neuporaben.

Pač je odvisno od tega kaj želiš in zakaj kupuješ.

Še to: kakšni posebni strahovi s temi karticami pa mislim, da so danes l.2008 že precej odveč. Tako pri nas kot v tujini. Lopovi so pa tako ali tako povsod.

Jaz sem bila z Fragnancexsom zadovoljna, ker sem dobila parfum White diamondts, katerega sem si tako želela. V Sloveniji še nisem zasledila, da bi kje prodajali ta parfum. Bi pa bila zelo vesela, če bi se dobil kje v Sloveniji, zato bi te lepo prosila, če mi lahko napišeš nekaj spletnih strani, kjer bi si lahko sama pobrskala po internetu kaj vse na internetu in po kakšnih cenah ponujajo parfume pri nas.

Hvala in lp.

Pozdravljene parfumarke!
Jaz že nekaj časa iščem tale parfum in pri nas ga ni za dobit.
Bi ga pa z veseljem naročila tukaj. Mi lahko malo več poveste kakšen je postopek, saj sem bolj tako tako z angleščino. Imam pa kartico od nlb-ja.
Ali je to mogoče? Hvala za odgovor.
Lp
Jasmina

Tukaj si ga lahko naročiš, ne vem pa kako je kaj s kartico NLB-ja. Če boš naročevala ti bo verjetno pokazalo katere kartice so veljavne. Sem že malo pozabila katere kartice so veljavne, Mastercard in Visa zagotovo je. V polje “coupon” pa vpiši “free”, da ne boš rabila plačati poštnine, ta pa znaša okoli 12 evrov, mislim, da so podaljšali prosto poštnino do 31.1.2009. Jaz sem bila zelo zadovoljna, malo dalje čakaš ampak zagotovo dobiš.

http://www.fragnancex.com

Lp

Hello. Prosim za nasvet parfumčico kako do naročenega parfuma. Tudi jaz sem naročila pri FragranceX dva parfuma , ločeno. Naročila sem 2.7.2009 in 10.7.2009 vendar še danes nisem prejela paketov. Že sem klicala na pošto v ljubljano carinski oddelek, pa so me prosili za številko paketa. Te številke pa mi na fragrancex ne morejo dati, ker je ni. Prosim te kako lahko najdem svoja paketa ali pa moram pač čakati.
Hvala ti za odgovor,Zala

Zalika, ne vem kaj se jim je tokrat zgodilo. Jaz sem naročila že 26.6., poslali naj bi 29.6., pa še danes nimam. Sem že 3x urgirala, pa pravijo naj počakam, da bo ziher prišlo. Ne vem, sem že malo obupala, po moje so začeli te reči krasti po poti, ne morem si misliti nič drugega, verjamem, da so oni poslali. Vedno je prišlo v 14 dneh. Sploh pa sem jih jaz že sita in ne bom več naročala pri njih, ker se mi ne da tako dolgo čakat. Sem našla nekaj strani v Angliji, kjer tudi pošiljajo v SLO in ker so v EU, ni carine in ne DDV za plačat. Plačaš samo robo, ne gre čez carinsko pošto in pride v dobrem tednu. Do sedaj je še vse prišlo. Pa še omejitev nimaš, lahko kupiš kolikor hočeš. Poštnino pa plačaš po kosu, nekaj manj kot 3 evre na kos, ne glede na vrednost.

Parfumčica hvala ti za odgovor. Ne preostane mi nič drugo, da čakam. Prosim te ali lahko daš naslove od teh strani iz Anglije. Ti si pri njih že kaj naročila in je bilo ok? Bom mogoče pri njih probala naročiti.

Ja, najboljše je, da še malo počakava, ampak jaz sumim, da je nekdo vse skupaj pobasal, ne vem no, še nikoli v petih letih ni trajalo več kot tri tedne, večinoma pa 10-14 dni.

Najprej malo poglej po tejle slovenski strani. Imajo veliko izbiro in se tudi kaj dobrega najde in niti ni tako drago:

Angleške so pa naslednje:

Tukaj pa najdeš vse sorte, pa večkrat so akcije. Malo pobrskaj. Fino je, ker nisi omejena z zneski, ker ni carine, ne nič drugega, samo njihova poštnina in prinese ti poštar.

Popravek, angleška je še ena:

(in ne spleticna.si, kot sem jo po pomoti navedla)

Parfumčica, danes sem prejela iz Ljubljane pošto iz Carinske pošte. Poslati jim moram račun za enega od naročenih parfumov. Tako, da se eden paketov zagotovo ni izgubil.Imam pa upanje, da se tudi prvi naročeni parfumček najde.Tudi tebi želim, da bo vse ok.

No, mogoče je pa res še upanje. Izgleda, da boš ti le dobila vse. Moje od 29.06. pa še ni prišlo in se bojim, da je kam poniknilo, tako kot avionski kovčki, ki se “izgubijo” in se nikoli ne najdejo. Bomo videli. Pošiljke, ki sem jih naročila v Angliji v začetku avgusta, so pa že vse prišle…

Parfumčica
Paket je bil danes dostavljen. Dodatno so me skasirali še 10,50 EUR. Tako so za naročeni Dolce&Gabbana- 40 ml so zaračunali kar 5,30 DDV+potni stroški. Pa sem jih klicala in so mi razložili, da je paket (osebna raba) v komercialne namene in da se zaračuna 20%DDV. Sem kar besna.
Čao

Ja, najbrž je bil znesek na računi višji od 30$ oziroma 22 evrov s poštnino vred. Kadar je tako, plačaš 20% DDV plus neko odpiralnino in kar nekaj se še namislijo. Jaz vedno gledam, da je znesek v gornjih mejah in potem ne plačam nič. Zato sem pa sedaj presedlala raje na Anglijo, ki je isto kot EU, zato tukaj ni nobenih carin in DDV-ja in znesek je lahko kakršen koli in ne plačaš nič, samo robo in angleško poštnino, ki je pa par evrov. Dolce& Gabbana je pa med malo dražjimi, zato si takoj na znesku za DDV. Vedno si moraš pred nakupom sama izračunati, koliko te bo vse skupaj stalo, pa potem primerjati z ceno tukaj, potem se pa odločiš. Sicer se lahko zgodi, da te pride kdaj še dražje kot doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close