Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PARADIES: LIEBE

PARADIES: LIEBE

Če bi jaz bil na istem busu, bi prisedel k tebi, da bi se počutila varno. :)))[/quote]

Oooooo…skoraj zjokala sem se….Hvala! Hvala!

Čuj, a veš kolk dober bi vidva z unim fantom šla v promet? Jaz sem že dinarčke preštevala…:):) hihihihi. Ful lep tip je bil…..vama dvema ne bi manjkalo strank!
Huuu, lova do krova!

Če bi jaz bil na istem busu, bi prisedel k tebi, da bi se počutila varno. :)))[/quote]

Dvomim, da bi se s teboj počutila varno.:)

Kaj misliš, da bi se en afroameričan ustrašil enega fantiča? :))))[/quote]

Baje so “črni vragi” nevarni, Bibitka! Nimaš nič izkušenj? :)))
Ti bi mi pa verjetno kar v objem skočila od strahu, čeprav sem zgolj fantič? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dvomim, da bi se s teboj počutila varno.:)

Kaj misliš, da bi se en afroameričan ustrašil enega fantiča? :))))[/quote]

Baje so “črni vragi” nevarni, Bibitka! Nimaš nič izkušenj? :)))
Ti bi mi pa verjetno kar v objem skočila od strahu, čeprav sem zgolj fantič? :D[/quote]

Ja, seveda da so nevarni… saj zato sem napisala, da se tebe ne bi ustrašil. 🙂 izkušenj z njimi res nimam.:)

To pa res, rajši enemu fantiču v objem, kot, da se me “črni vrag” dotakne.:)

Mulati so bolj luštni, a ne? Čokoladen Rob Pilatus z modrimi očmi, čista eksotika, kaj? :))

Samo zate : Milli Vanilli- Girl, I’m gonna Miss You
http://www.youtube.com/watch?v=sZG-VvlErJY

Mulati so bolj luštni, a ne? Čokoladen Rob Pilatus z modrimi očmi, čista eksotika, kaj? :))

Samo zate : Milli Vanilli- Girl, I’m gonna Miss You
http://www.youtube.com/watch?v=sZG-VvlErJY%5B/quote%5D

Hudiča, točen tak je bil……
Njamiiiii…….Hvala!

Ah , potem pa na pamet govoriš. Zasavčanka, malo bo treba pogledati čez planke! :)))

Bolje hudič kot dolgočasen angel, a ne? Z njim ti vsaj dolgčas ne bi bilo, tako kot tem zrelim Britankam in Nemkam na Jamajki. 😀

Ah , potem pa na pamet govoriš. Zasavčanka, malo bo treba pogledati čez planke! :)))

Bolje hudič kot dolgočasen angel, a ne? Z njim ti vsaj dolgčas ne bi bilo, tako kot tem zrelim Britankam in Nemkam na Jamajki. :D[/quote]

A ti pa iz izkušenj, torej si imela opravka s temi “črnimi vragi”? Seveda, saj vidim, ti si že pogledam čez planke totega ptujskega pola :))))

matjaži, moj virtualni prijatelj ti si en bikk(ec) :))))))

Da te ne bom nasadil kam. Pazi se! 😀

Da te ne bom nasadil kam. Pazi se! :D[/quote]

Predvidevam, da na kakšen štil od lopate 🙂

Kaj mate to s temi črnci? Voham rasizem.

Sem imela v Angliji enega črnega učitelja z modrimi očmi (baje lečami), sexy as hell.

Mene bolj kot barva kože odbije primitivizem in nehigiena, kar pa z barvo kože in / ali narodnostjo nima veliko veze.

Mah…
Matjazko je dobil konkurenco pa se zdaj poskuša obraniti…..mislem prodati za No. 1.

Ne, z moje strani ne gre za rasizem, daleč od tega. Saj nekateri so čisto kul in tudi izobraženi. (v občini Piran je menda župan, pa še bi se najdlo, tud kakšen zdravnik ….)

Jaz osebno pač intimna z nekim “črnim vragom” (citiram matjažija) ne bi mogla imeti opravka.

“pod opravka” je bilo mišljeno, da ne bi mogla biti intimna :))))))))))))))))) lahko pa bi bila prijateljica, kolegica, sodelavka in še kaj.

eh se vidi, da mi vročina seka, saj sem že prvič to napisala :))))))))

Da te ne bom nasadil kam. Pazi se! :D[/quote]

Predvidevam, da na kakšen štil od lopate :)[/quote]

Moram te razočarai, manjši je kot štil od lopate, ampak iste trdote – rogec namreč.
Bo šlo? Ti sede? Te lahko dregnem s tem? Med rebra namreč? :)))
Kaj pa motika za na vrt ti leži kaj, Bibita, ima malo krajši štil? 😀

Predvidevam, da na kakšen štil od lopate :)[/quote]

Moram te razočarai, manjši je kot štil od lopate, ampak iste trdote – rogec namreč.
Bo šlo? Ti sede? Te lahko dregnem s tem? Med rebra namreč? :)))
Kaj pa motika za na vrt ti leži kaj, Bibita, ima malo krajši štil? :D[/quote]

Eh, če me boš na rogec, ne bo hude sile.:)

Vrt pa ni v moji domeni, tako da ne smem nič okopavat…. ta teden pa sem zadolžena samo za zalivanje, tako da glede motike ne bi vedela ali mi leži ali pač ne.

Kaj pa če bi me povabila k sebi in bi se mi zaluštalo zelene solate in kolerabice? 😀

Kaj pa če bi me povabila k sebi in bi se mi zaluštalo zelene solate in kolerabice? :D[/quote]

Vse se da uredit, samo kaj, ko ti ne bi upal priti k meni, ker se me bojiš 😉 a si pozabu? :)))

Kaj pa če bi me povabila k sebi in bi se mi zaluštalo zelene solate in kolerabice? :D[/quote]

Vse se da uredit, samo kaj, ko ti ne bi upal priti k meni, ker se me bojiš 😉 a si pozabu? :)))[/quote]

Kmalo odpotujem še nekam dlje, v en kraj za devetimi gorami in za devetimi vodami, medtem ko je do tebe le za lučaj, od tu skoraj pljunem v Savo. :))) Torej kje te naj obiščem?

Vse se da uredit, samo kaj, ko ti ne bi upal priti k meni, ker se me bojiš 😉 a si pozabu? :)))[/quote]

Kmalo odpotujem še nekam dlje, v en kraj za devetimi gorami in za devetimi vodami, medtem ko je do tebe le za lučaj, od tu skoraj pljunem v Savo. :))) Torej kje te naj obiščem?[/quote]

Ja kam pa greš matjaži? Te bomo ja pogrešali; pa še tako daleč…. in sam, te ni nič strah?

Te bom kar počakala doma na vrtu… potem pa lahko še skupaj malo zalivava…. seveda, če si za. 😉

Čuj, na Jamajko grem, je treba nekaj zaslužit. Bi te vzel zraven, ampak povpraševanje je le po fantih, ker vsem niso všeč “črni vragi”, ampak turistke imajo prav tako rade bele svetnike. 🙂

Ne vem, če splača priti do tebe, če si rekla , da imaš vse suho na vrtičku. Mokro že mora biti malo, drugače še deževnik ne zmore riti po zemlji ,da bi razrahljal zbito zemljo. 😀

Čuj, na Jamajko grem, je treba nekaj zaslužit. Bi te vzel zraven, ampak povpraševanje je le po fantih, ker vsem niso všeč “črni vragi”, ampak turistke imajo prav tako rade bele svetnike. 🙂

Ne vem, če splača priti do tebe, če si rekla , da imaš vse suho na vrtičku. Mokro že mora biti malo, drugače še deževnik ne zmore riti po zemlji ,da bi razrahljal zbito zemljo. :D[/quote]

Čuj ti pazi se tam, da te ne bodo tam ugrable in te kar tam obdržale, ko si taki svetnik.;)

Splača… lej ti njega vse skozi materialnost gledaš; saj če boš dobil zeleno solatko pa kolerabico boš pač odslužil in orng zalil…. a ne? al si mislil, da je hrana kar zastojn? ;))

Ne vem, če splača priti do tebe, če si rekla , da imaš vse suho na vrtičku. Mokro že mora biti malo, drugače še deževnik ne zmore riti po zemlji ,da bi razrahljal zbito zemljo. :D[/quote]

Čuj ti pazi se tam, da te ne bodo tam ugrable in te kar tam obdržale, ko si taki svetnik.;)

Splača… lej ti njega vse skozi materialnost gledaš; saj če boš dobil zeleno solatko pa kolerabico boš pač odslužil in orng zalil…. a ne? al si mislil, da je hrana kar zastojn? ;))[/quote]Mogoče bi pa Matjazko pripeljal voz gnoja, saj veš bio in te stvari… Samo na suh vrtiček ne bo prijelo, tudi orje se v suhem slabo…
Ne moremo Matjazka s temi rečmi farbat, fant se spozna na kmečka opravila… 😉 :)))

Ma neee, Bibitka?? Kakšen je tudi izobražen? :)))

A tale je tudi izboražen; U GANI … kak naj uganem? ….. Pa bel je!! 😉

http://www.youtube.com/watch?v=qUrJpD7dvG4

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uf, matjazko gre na dopust k svoji fiktivni punci, končno bo forum malo zadihal! Čeprav ga bodo dečve najbrž pogrešale in strtih src pisale haikuje …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close