PARADIES: LIEBE
Z vročimi kostanji? Brez skrbi, imam rokavice. Ti jih imaš kaj na žerjavici? 🙂
[youtube]VsAg_yodQtU[/youtube]
Američanka, lastnica hotelskega resorta, govori, da ti črni adonisi prežijo na ženske, na njihove čustvene potrebe, da jim dajo vedeti, da so kraljice, jih zavedejo… hehe, nakladanje kot da so (zrele) ženske naivne najstnice, ki gredo SAMSKE ali v družbi drugih deklet na ta potovanja z namenom lenuharjenja in poleževanja na plaži, same? :)) In da so nekakšne “posteljne žrtve” postavnih, MLAJŠIH! fantov!?? 😀 Moški se s tem “postranskim delom” preživljajo. Nudenje “uslug” seks turistkam, jim pomeni le dodatni zaslužek (denar, darila), s katerim se malo izkopljejo iznad revščine pri 60% brezposlenosti tam.
Z vročimi kostanji? Brez skrbi, imam rokavice. Ti jih imaš kaj na žerjavici? :)[/quote]
Preveč. Tebe pa sem že zdavnaj pojedla. 🙁
PS. Ti bi že lahko odprl en lep hotelček podoben tem, ki jih reklamiraš, v svojem Ptujskem polju, glede na to koliko oboževalk imaš na forumu…. 🙂 🙂 :). Bi zelo hitro obogatel. Samo ne vem kdo bi bil zamorček v tem tvojem hotelu…..sam vsega ne bi sfolgal, konkurenco pa tudi slabo prenašaš…
Hm….hudiča, tole pa je brezplačna poslovna ideja….hahahaha
Američanka, lastnica hotelskega resorta, govori, da ti črni adonisi prežijo na ženske, na njihove čustvene potrebe, da jim dajo vedeti, da so kraljice, jih zavedejo… hehe, nakladanje kot da so (zrele) ženske naivne najstnice, ki gredo SAMSKE ali v družbi drugih deklet na ta potovanja z namenom lenuharjenja in poleževanja na plaži, same? :)) In da so nekakšne “posteljne žrtve” postavnih, MLAJŠIH! fantov!?? 😀 Moški se s tem “postranskim delom” preživljajo. Nudenje “uslug” seks turistkam, jim pomeni le dodatni zaslužek (denar, darila), s katerim se malo izkopljejo iznad revščine pri 60% brezposlenosti tam.[/quote]
In kaj si hotel s tem dejansko povedat? To obsojaš, se ti zdi zanimivo, nenavadno …?
HM30
Glej pozitivno, zdaj vsaj veš, kakšen okus imam. Ni ravno sladek kot čokolada, ampak dobro… :)))
Da me ti kje nisi precenila, neupoštevajoč staro modrost, da tisti kuža, ki zelo laja, malo grize? A verjameš v te čenče? :)))
To lahko preveriš samo na en način – z igro skvoša, ker potem takoj vidiš, kako močno moški udari po žogici, njegovo tehniko itd.? 😀
Dobra poslovna ideja, lahko bi sodelovala, če imaš res naravno poslovno žilico, domišljijo in ideje, kar je razvidno iz tvojega pisanja in ni dvoma, da v tebi “nekaj je”, nekaj nedorečenega, divjega, potem mi boš zbirala klientelo – torej starejše (Ljubljančanke), ki so pri denarju ali pa vsaj bogato omožene in bi rade presekale domačo dolgočasje in monotonost vsakdana, ker jim štrikanje gobelinov ne prinaša več nobene radosti. Edino ne vem, po kakšnem ključu si bova delila dobiček, da bo pravično, ker glavno fizično garaško delo čaka zgolj mene, ti boš opravljala lažja administrativna dela in včasih vskočila kot pomožna rezerva za stranke s posebnimi željami. 60:40 zame? :)) Poslovno poslopje pa je lahko kar v naravi, da ne bova imela dodatnih denarnih izdatkov s poslovnimi objekti, namreč tu okrog nas je sedaj toliko koruze, kamor ti seže pogled je vse zeleno, pa še senco daje.
Američanka, lastnica hotelskega resorta, govori, da ti črni adonisi prežijo na ženske, na njihove čustvene potrebe, da jim dajo vedeti, da so kraljice, jih zavedejo… hehe, nakladanje kot da so (zrele) ženske naivne najstnice, ki gredo SAMSKE ali v družbi drugih deklet na ta potovanja z namenom lenuharjenja in poleževanja na plaži, same? :)) In da so nekakšne “posteljne žrtve” postavnih, MLAJŠIH! fantov!?? 😀 Moški se s tem “postranskim delom” preživljajo. Nudenje “uslug” seks turistkam, jim pomeni le dodatni zaslužek (denar, darila), s katerim se malo izkopljejo iznad revščine pri 60% brezposlenosti tam.[/quote]
In kaj si hotel s tem dejansko povedat? To obsojaš, se ti zdi zanimivo, nenavadno …?[/quote]
A upaš povedati p oresnici, če si bila samska na dopustu!!! Potem si mi že sumljiva…. :)))))
A upaš povedati p oresnici, če si bila samska na dopustu!!! Potem si mi že sumljiva…. :)))))[/quote]
Hahahaha….a me pecaš za stranko? :):):):):)[/quote]
UUUPPPSSSSSSSSSSSSS….Na napačen post odgovorila…..Sorči!
Matjazko,
– saj veš: enkrat sem te probala in nikoli več.
– samo odgovorila sem na tvoje vprašanje v prvem postu (ti ni jasno zakaj avstrijke hodijo v afriko in ne v slovenijo) ter predlagala kako to spremeniti
– midva nikakor ne moreva sodelovati najprej zaradi tega ker vem kakšnega si okusa (sam si lepo povedal, da nisis čokolada, kar pomeni da ne greš dobro v prodajo), potem pa zato ker ti samo govoriš (si kuža ki laja), jaz pa sem človek dejanj (jaz grizem)!
Kaj si probala to? Na kitaro špilat? Ne gre to vsakemu od rok. :)))
Jaz sem napisal, da smo Slovenci tudi priljubljeni med Avstrijkami. ;))
Nimaš rada živali? Sedaj sem se ti že s kužeki zameril. :)))
A grizeš ti? hahaha :))) Ne vem, če si tako nevarna, da bi me obgrizla. :)))
Ja, bingo! Lahko kaj poveš iz prve roke? Izkušnje? :)))
Z vročimi kostanji? Brez skrbi, imam rokavice. Ti jih imaš kaj na žerjavici? :)[/quote]
Preveč. Tebe pa sem že zdavnaj pojedla. 🙁
PS. Ti bi že lahko odprl en lep hotelček podoben tem, ki jih reklamiraš, v svojem Ptujskem polju, glede na to koliko oboževalk imaš na forumu…. 🙂 🙂 :). Bi zelo hitro obogatel. Samo ne vem kdo bi bil zamorček v tem tvojem hotelu…..sam vsega ne bi sfolgal, konkurenco pa tudi slabo prenašaš…
Hm….hudiča, tole pa je brezplačna poslovna ideja….hahahaha[/quote]
Sijajna ideja! Ker sem se naveličala štrikat gobeline, naj me velecenjeni Matjažko kar naroči za en dan v tednu! Enkrat na teden popestritev med koruznimi polji, matjažkotu pa žvenket novcev, ki mu bodo leteli v denarnico. Vreden si 500 na uro po interesu sodeč, zdaj si pa zamisli, koliko bi zaslužil na teden! Zato ne šparaj bogastva v hlačah samo za cenjeno soprogo!
Dokumentarec je vsekakor zanimiv, si ga bom ogledal ob prvi priliki, kakor hitro bo na razpolago za dolpoteg s torrenti. Prikazuje zanimiv pojav, da se tudi ženske poslužujejo ponudb v seks turizmu, ker včasih je veljajlo nekako, da so samo moški tisti, ki koristijo usluge prostitutk. Zdaj, ko pa imajo ženske večjo družbeno moč, ko so emancipirane in nekako hodijo “v gliho” z moškimi, se ti sterotipi in miti razbijajo, da so ženske nekako bolj čustvene, družinske, “materinske” in podobno, ker so razlike med spoloma vse bolj zabrisane. Nekateri pravijo, da če bi bil večji delež žensk v politiki ,da bi bilo manj vojn in sporov, vendar sem precej skeptičen, da bi bile kakšne bistvene razlike.
Sramota, pa še na glas to poveš….
Nisem še spoznala nekoga, ki bi se posluževal sex turizma v obliki kakršna je prikazana v dokumentarcu.
O prednostih odstotka udeležbe moških / žensk v določenih področjih življenja (politika, znanost ipd.) pa bi se dalo debatirati. Vsak spol prinaša nekaj v kakršnokoli razmerje, koliko dobrega naredi pa je vprašanje. Pa vendar, če se malo navežem na debate v kakšni drugi temi, vsak prispeva svoj delež in podzavestno izberemo tisto, kar potrebujemo. Torej, gre za del nekega načrta v katerem vsi podzavestno sodelujemo. Sodelovanje moških v vzgoju otrok in gospodinjskih opravilih nekoč ni bila navada…pa se mi zdi, da se kar dobro znajdejo v tem in definitivno naredijo pozitivno spremembo s svojo udeležbo.
Še v začetku 19. stoletja so ženske imele pravico študirati le na določenih univerzah, pa poglej koliko uspehov so dosegle v tako kratkem času…
Matjazko, vse je za neki dober, bi jaz temu tako rekla.. 🙂 🙂 🙂
Matjazko,
dobro temo si odprl….
V našem okolju je ta sex turizem neznanka, očitno dobimo kar potrebujemo doma in ni potrebe po iskanju zadovoljitev v afriki npr. Se psomni, da so v določenem obdobju na veliko govorili o slo. državljanih, ki so se vozili v Banja Luko – iskati užitke pri tamkajšnjih dekletih…
Zdi se mi, da je tudi pri nas nekaj avanturistov, ki v iskanju novih doživetij gredo tako daleč da se spuščajo v marsikakšno stvar, tudi v sex turizem. So primeri moških, ki so se preselili na Kubo npr…..in tam živijo….kako in od česa, če niso zaposleni pa lahko samo ugibamo. Enkrat sem dva modela srečala v enem pubu v Lj. sta se hvalila kako je dol oh in sploh, potem sem jim ene par konkretnih rekla in sta se hiter spokala…..
Mene bolj zanima kakšna oseba moraš biti, da se tega greš – brez kakršnegakoli samospoštovanja? Kaj lahko nekoga, moškega ali žensko, pripravo do tega, da dejansko tvega, včasih verjetno tudi zdravje, za malo mesenega užitka? Sploh pa da moraš plačati za to….. Tega ne razumem tudi pri tistih, ki si poiščejo kakšno prostitutko. lol očitno sem preveč konzervativna. 🙂 🙂
Matjažek ampak res, zakaj ta tema? Čemu se čudiš? A res še nisi nikoli gledal nobenega dokumentarca na to temo? Niti bral še nisi o tem? Saj takšen turizem je aktualen že več kot deset let. Hmmm, sem mislila, da si bolj informiran. 🙂
Sicer pa, začelo se je tako, da so hodili moški na Tajsko, v Indonezijo… Za ženske so pač bolj aktualni temnopolti, že zato, ker so višje rasti, azijci so pač bolj palčkasti. 😉
Hmmm, a imaš ti malo dvojna merila kar se tiče moškega in ženskega turizma? :))))
Packe ste ženske, a ne :))) Sovraštvo do žensk sem zakamufliral v kvazi dokumentarec, da vas očrnim. Eto, a ni bil moj motiv več kot očiten. :))))
Japka, si že bila na Jamajki ali pa na kakšnih otokih? Saj veš, kokos, palme, morje in … banane ??? :D[/quote]
Jaz ne vem s kakšnimi packami imaš ti izkušnje. Ampak isti ptiči ponavadi skupaj letajo. 🙂
Bila. Seks turizma se pa nikoli nisem šla (ne kot stranka, ne kot obrtnica), ker mi za te reči ni potrebno plačevati. Zdaj pa ali verjameš ali pač ne. Po želji. :)))
ps; prisegam na domače sadje. 😉
Matjazko,
zdaj se pa nehaj izobigati in povej ali si TI bil kdaj stranka/ponudnik sex turizma?
Kako ti vidiš oziroma kakšno je tvoje mnenje o ljudeh, ki se tega poslužujejo oziroma to nudijo?
Glede na zadnji komentar, se mi zdi, da te bolj zanima ali je to dober in če se sploh splača iti na Jamajko po sex…..takšen vtis sm dobila srči…. Tipaš kolk se splača…
Pa prosim brez prevelikega filozofiranja. Pričakujem konkreten odgovor.
Packe ste ženske, a ne :))) Sovraštvo do žensk sem zakamufliral v kvazi dokumentarec, da vas očrnim. Eto, a ni bil moj motiv več kot očiten. :))))
Japka, si že bila na Jamajki ali pa na kakšnih otokih? Saj veš, kokos, palme, morje in … banane ??? :D[/quote]
Jaz ne vem s kakšnimi packami imaš ti izkušnje. Ampak isti ptiči ponavadi skupaj letajo. 🙂
Bila. Seks turizma se pa nikoli nisem šla (ne kot stranka, ne kot obrtnica), ker mi za te reči ni potrebno plačevati. Zdaj pa ali verjameš ali pač ne. Po želji. :)))
ps; prisegam na domače sadje. ;)[/quote]
Kaj pa si zgolj poležavala na soncu in se dolgočasila na smrt? :)) Naslednjič lahko mene zraven vzameš, da bova igrala šah… 😀 Saj kakšen spremljevalec je verjetno bil zraven, po možnosti mlajši, a ne, da ti je z mlekom namazal hrbet, drugače bi te tropsko sonce preveč ožgalo. 😉
Jah, a imaš denar? Potem pa se bova naprej pogovarjala oz. dogovarjala o moji tarifi. :)))
HM30, mora biti neka določena simpatija, kemija in čustva, a ne, da človeka poznaš nek čas. Da pa samo “vletiš” ko svinja na kukuruz 🙂 , naslednjo jutro pa adijo, to je preveč brezosebno in tehnično – to ni zame.
Nimam denarja. Torej se ne bova mogla nič dogovarjati niti pogovarjati…. Sorči…
Hvala za odgovor.
Pa še eno priporočilo: naslednjič, ko odpreš temo daj kakšen namig o čem konkretno želiš debatirati. Kot nova – ker te ne poznam toliko, nisem vedela ali reklamiraš film ali pa kaj drugega želiš izvedeti, ali pa spet nekaj tretjega….
PS. Moj šesti čut deluje perfektno, misli pa še ne znam brati. Imam pa občutek, da se bom tudi tega naučila, če bom predolgo s tabo komunicirala. 🙂 🙂 Kar pa v končni fazi ne bilo nč slabega….. Madonca, na koncu bom še ugotovila, da si uporaben….hihihihi
Bom zastonj, če boš me prosila na kolenih, naj ti bo, imam mehko srce, se usmilim. haha :)))) [/quote]
Mogoče pa imam druge atribute in ne potrebujem denarja…… 🙂 🙂 🙂
Hvala za ponudbo, vendar se ne palim na moške, ki se sami ponujajo, prosim na kolenih pa tudi ne. Jaz nisem usmiljena tako kot ti.
PS. Priložnost izgubljena ne vren se nobena. še žal ti bo za tist škvoš.
Forum je zaprt za komentiranje.