Par Ž – M pod istim nickom (MON igrica)
Tvojo bom vzela:)). Sicer pa…imam celo kolekcijo, kaj si dvomil?:))[/quote]
Na moj štil bi se vsedla? Kaj pa vem, se bojim da potem ne bi hotla dol… noč čarovnic je pa sam eno noč…[/quote]
Glede na tvoj hitri jezik, sklepam da je štil pravtako dobro podmazan:). Ni panike, vedno vse vrnem, ko izkoristim:)).
Na moj štil bi se vsedla? Kaj pa vem, se bojim da potem ne bi hotla dol… noč čarovnic je pa sam eno noč…[/quote]
Glede na tvoj hitri jezik, sklepam da je štil pravtako dobro podmazan:). Ni panike, vedno vse vrnem, ko izkoristim:)).[/quote]
Štil bi ti podmazala, jezik pa res tud znam uporabit.. 🙂
Sicer pa izkoriščevanje v tem primeru bi bilo obojestransko… tako da tud glede vračanja bi se lahko zmenla na daljši rok (k si glih ti) rečva ene 20 let 🙂
Glede na tvoj hitri jezik, sklepam da je štil pravtako dobro podmazan:). Ni panike, vedno vse vrnem, ko izkoristim:)).[/quote]
Sicer pa izkoriščevanje v tem primeru bi bilo obojestransko… tako da tud glede vračanja bi se lahko zmenla na daljši rok (k si glih ti) rečva ene 20 let :)[/quote]
Kakšno vračanje?…jst sem samo za DAJ, nč pa ne bi dala v zameno:). Kako lahko rečeš tem učkom ne?:))
Sicer pa izkoriščevanje v tem primeru bi bilo obojestransko… tako da tud glede vračanja bi se lahko zmenla na daljši rok (k si glih ti) rečva ene 20 let :)[/quote]
Kakšno vračanje?…jst sem samo za DAJ, nč pa ne bi dala v zameno:). Kako lahko rečeš tem učkom ne?:))[/quote]
Sama si rekla da vedno vse vrneš ko izkoristiš… 🙂 torej če bi ne vračala pomeni da ne bi izkoristila, kar pomeni, da bi v tem primeru tud nekaj dala v zameno….
A to so obuti maček učke? 🙂
Kakšno vračanje?…jst sem samo za DAJ, nč pa ne bi dala v zameno:). Kako lahko rečeš tem učkom ne?:))[/quote]
Sama si rekla da vedno vse vrneš ko izkoristiš… 🙂 torej če bi ne vračala pomeni da ne bi izkoristila, kar pomeni, da bi v tem primeru tud nekaj dala v zameno….
A to so obuti maček učke? :)[/quote]
Samo je razlika, če vrneš tisto, kar si v štartu vzel:). Ne bi nič svojega dala, kapiš?:)
Učke zlate ribice…tako globoke in mokre:)).
A to so obuti maček učke? :)[/quote]
Samo je razlika, če vrneš tisto, kar si v štartu vzel:). Ne bi nič svojega dala, kapiš?:)
Učke zlate ribice…tako globoke in mokre:)).[/quote]
Ja ampak uporabnina, voznina, kilometrina, orgazmina…. se tud računa, haloo 🙂
Pa si ti ziher da govoriš o učkah? 🙂 ker tole globoko in mokro men čist na neki drugega asocira 🙂
Učke zlate ribice…tako globoke in mokre:)).[/quote]
Pa si ti ziher da govoriš o učkah? 🙂 ker tole globoko in mokro men čist na neki drugega asocira :)[/quote]
A ti vedno tolk kompliciraš?:) Daš al pa ne daš, simpl:). Kaj mene briga, katere vse stroške imaš…po tvoje bi morala kriti še del amortizacije al kaj?:))
Učke so učke, v tem ne vidim recimo ustnic:).
Pa si ti ziher da govoriš o učkah? 🙂 ker tole globoko in mokro men čist na neki drugega asocira :)[/quote]
A ti vedno tolk kompliciraš?:) Daš al pa ne daš, simpl:). Kaj mene briga, katere vse stroške imaš…po tvoje bi morala kriti še del amortizacije al kaj?:))
Učke so učke, v tem ne vidim recimo ustnic:).[/quote]
ma dam seveda, sej se ne znuca, sploh k vidim da znaš uporabljat 🙂
Mah ti nimaš nč domišlija.. kot naprimer breskvice.. niso samo sadeži 🙂
Mah ti nimaš nč domišlija.. kot naprimer breskvice.. niso samo sadeži :)[/quote]
par sta že … še pod katerim nickom kdaj objavljata oba se zmenita, pa smo zmagal še 1x
Mah ti nimaš nč domišlija.. kot naprimer breskvice.. niso samo sadeži :)[/quote]
par sta že … še pod katerim nickom kdaj objavljata oba se zmenita, pa smo zmagal še 1x[/quote]
A ne… mam raje da se prcava takole v dvoje, pol pa v skupno posteljo 🙂
par sta že … še pod katerim nickom kdaj objavljata oba se zmenita, pa smo zmagal še 1x[/quote]
A ne… mam raje da se prcava takole v dvoje, pol pa v skupno posteljo :)[/quote]
špilferderbar
zaserjeta vso temo … pa nič od vaju … kot M. Čop (… od sebe pa ne da nobene fige ..)
sej običajno / normalno tudi nisi prav gladek/a[/quote]
Počaki, da pride moja mama v njena izmeno, potem boš videl vraga.[/quote]
a ni na treningu za pojutrišnjem … lahko bi hčero kaj naučila, da boš imel kvalificirano babnico
a ni na treningu za pojutrišnjem … lahko bi hčero kaj naučila, da boš imel kvalificirano babnico[/quote]
Maja mama je že zdavnaj babica. MAma od mojega moža pa prav tako. Saj ti si tudi že dedek, če moja Udba deluje. :)[/quote]
glej poba … brez veze se siliš ☺
Pa tako, mimogrede, NM-3w, zanimivo mi je, da si se ravno ti obesil an to žensko-moško teorijo nickov. Ravno ti, ki si do zdaj vztrajno zagovarjal teorijo, akko smo tukaj vsi neki nepomembni bitki, torej neke fantomske osebe brez vonja in okusa, pa na ravni bitkov čisto vseeno če tudi brez spola.
Zdaj pa je kar naenkrat pomembno kaj sem po spolu? Se počutim kot en forumski kokun na poti v transformacijo v višje bitje. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.