Pandora obupne prodajalke
No pa evo nism si misnla da bom kdj pisala tu ampak ne morm najti nobenega pojasnila in resitve pa mi nogoce lahko v tem kdo od vas pomaga…. in sicer me je fant za valentinovo 14.2 zeleu presenetit z pandorinom obeskom, kupil je vzel vrcko dal v avto in prsu domou, ko sm odprla vrecko je bila prazna z samo racubom notri, vse smo preiskal ceu auto na glavo obrnl pa ga ni blo, on se je vrnu v trgovino povedal prodajalki situacijo ce je moznost da je pozabila pa ali lahko prevrti kamere da pogleda ali je ona pozabila skatlco z obeskom prilozit v vrecko al jo je pa on nekje zgubu(kar ni oopcija sva 99% prepricana) na kar se je ona zacela z racunom v roki trest je mela solzne oci in sla stet inventar in je rekla mu da inventura stima kar sploh nima veze z vezo ker je on ze placal seveda stima potem bi mogla kje za pultom poiskat ce je pozabila ha dat… no uglaunem je rekla da ona do kamer nima pristopa razen nadrejene torej poslovodkinje na kar je moj fant zahteval pogovor z njo in mu je po telefonu povedala da ga bo poklicala v ponedeljek 17.2…. pride tudi ponedeljek in ker ni bilo nobenega klica je on poklical spet v trgovino na kar so rekle da nimajo casa in da naj poklice pozneje ko je spet poklical in iskal poslovodkinjo je ona rekla kako je zgubila njegovo stevilko ki jo je priloziu seveda in rekla kako ona sploh ne rabi kamer gledat ker je prepricana da je njega zaposlena dala skatlico v vrecko in da ona teh kamer nikomur ne sme pokazat kar je razumljivo saj ima vasaka trgovina svojo politiko ampak se pred tem ko se je vse zgodilo se je fant pogovarjal z varnostniki ki jih pozna iz tega shopping centra na kar so oni rekli da je ta punca kar nezanesljiva in je zelo velika moznost da ce je pozabila dati skatlico v vrecko nato mogoce tudi ukradla….no ker pa poznava veliko varnostnikov je eden od njih zelel nam pomagati ter se sam obrnil na trgovino vprasal po kamerah ker ima seveda tudi dovoljen pristop do kamer je poslovodkinja tudi njega odvrnila in mu rekla da je z gospodom ze vse zmenjena in ni potrebe po temu…vse skupaj se je zdelo zelo cudno ze odklanjanje pregledovanja kamer same poslovodkinje samo zaradi njene prepricanosti v svojo podrejeno sva se obrnila na policijo ker sva vedla da bodo oni edini imeli dovoljen pristop kameram v trgovini…fant je dau izjavo vse opisal in zvecer dobiva klic policije ki pravi da so odsli v trgovino in da oni sploh nimajo nastavljenih kamer v trgovini???!? Naj bi bile kamere povsod zunaj in znotraj shopping centra ampak jih tam za cudo ni?! Zdej me pa zanima ali je to sploh mozno da v trgovini z nakitom nimajo niti ene kamere torej kako bi potem lahko nekoga z dokazi osumljali tatvine recimo…? Prosim ce je kdo imel podobno izkusnjo ali pa se spozna na njihovo politiko odgovori????
Nimam pojma glede Pandore, ti pa povem kaj se je zgodilo meni osebno, ko sem prek študenta dwlala pred leti je bilo to. Stranka mi je ukradla 500€ iz blagajne. Vse pod kamerami iz več kotov, videl se je dobro obraz. AMPAK, to ni dokaz na sodišču, kot da jih ne bi bilo. Zabijala sem ure pri kriminalistki na prepoznavi obrazov v njihovi bazi, ker ga tam ni bilo, nismo imeli dokaza, za bruhat res. Zakaj bi torej imel kamere, če ti ne koristi? Sploh pa Pandora ni nakit, je bižuterija, kič, ki ni nič vreden.
Verjamem, 18.02.2025 ob 22:55
Ja si napisala kič, ki ni vreden nič. Ampak prodaja se pa po cenah kot briljant?niti notri ne vstopim. Neprijazni.
Pandora je za najstnike, ki mislijo, da so prijeli cel svet za ja*ca, ko so svoji punci prinesli Pandora ogrlico ali zapestnico. O pravem nakitu ti najstniki nimajo kaj dosti pojma.
Za 50€ se niti ne splača izgubljati toliko časa in se stresirat. Naj si tvoj tipo to vzame kot lekcijo, da se vedno pogleda, preden se vzame, sploh ko je govora o vrednejših stvareh in da se vedno pogleda, preden se zapusti prodajalno. Ne podpiram trgovk, ampak je del krivde tudi na tvojem tipoju, ki ni preveril.
Pohvalno se mi zdi, da je policija sploh reagirala. Za tatvine manjše vrednosti običajno ne trznejo – samo naredijo zapisnik, preiskave dejanja pa ni. Drugače pa ja, je možno, da v trgovini ni kamer. Je pa stvar sledeča. Te kamere običajno niso postavljene tako, da bi se videlo, kaj trgovka počne za blagajno. Iz slike je ponavadi tudi nemogoče razbrati take drobnarije kot so uhani ali obeski. In še zadnje, močno dvomim, da bi zaposlena to počela. Do denarja itak ne more, hkrati pa bi za vsako tako malo tatvino imela na vratu stranko in potencialno policijo. Če se že krade, in ja se dogaja, potem zaposleni to delajo preprosto tako, da sunejo artikle na način, da jih noben ne opazi oz. se odkrije šele pri inventuri. Takrat pa trgovina to preprosto odpiše, saj se ne ve, zakaj točno se stanje v računalniku ne ujema s stanjem na policah. Seveda, če je tega preveč, potem tatu že odkrijejo. Prej ali slej. No, v zlatarni verjetno že prej, ker je malo artiklov in načeloma vsi zaposleni vsaj približno vejo, koliko je česa.
Vzamita to kot poceni lekcijo- vedno prevesti, če je tišti kar si plačal res v škatli. Ne vem sicer koliko stanejo obeski v Pandori, ampak ugleda, da sta zapravila več časa kot je obesek vreden. Sicer pa sem jaz pred leti izgubila malo večji predmet kot je obesek. Vse preiskala. Nato pa skoraj čez leto našla po naključju tam, kjer sem že prvotno iskala.
Izobraževanje, 19.02.2025 ob 09:02
Vzamita to kot poceni lekcijo- vedno prevesti, če je tišti kar si plačal res v škatli. Ne vem sicer koliko stanejo obeski v Pandori, ampak ugleda, da sta zapravila več časa kot je obesek vreden. Sicer pa sem jaz pred leti izgubila malo večji predmet kot je obesek. Vse preiskala. Nato pa skoraj čez leto našla po naključju tam, kjer sem že prvotno iskala.
popravek:
* preveri. Tisto zgleda
bd272813, 18.02.2025 ob 21:47
No pa evo nism si misnla da bom kdj pisala tu ampak ne morm najti nobenega pojasnila in resitve pa mi nogoce lahko v tem kdo od vas pomaga…. in sicer me je fant za valentinovo 14.2 zeleu presenetit z pandorinom obeskom, kupil je vzel vrcko dal v avto in prsu domou, ko sm odprla vrecko je bila prazna z samo racubom notri, vse smo preiskal ceu auto na glavo obrnl pa ga ni blo, on se je vrnu v trgovino povedal prodajalki situacijo ce je moznost da je pozabila pa ali lahko prevrti kamere da pogleda ali je ona pozabila skatlco z obeskom prilozit v vrecko al jo je pa on nekje zgubu(kar ni oopcija sva 99% prepricana) na kar se je ona zacela z racunom v roki trest je mela solzne oci in sla stet inventar in je rekla mu da inventura stima kar sploh nima veze z vezo ker je on ze placal seveda stima potem bi mogla kje za pultom poiskat ce je pozabila ha dat… no uglaunem je rekla da ona do kamer nima pristopa razen nadrejene torej poslovodkinje na kar je moj fant zahteval pogovor z njo in mu je po telefonu povedala da ga bo poklicala v ponedeljek 17.2…. pride tudi ponedeljek in ker ni bilo nobenega klica je on poklical spet v trgovino na kar so rekle da nimajo casa in da naj poklice pozneje ko je spet poklical in iskal poslovodkinjo je ona rekla kako je zgubila njegovo stevilko ki jo je priloziu seveda in rekla kako ona sploh ne rabi kamer gledat ker je prepricana da je njega zaposlena dala skatlico v vrecko in da ona teh kamer nikomur ne sme pokazat kar je razumljivo saj ima vasaka trgovina svojo politiko ampak se pred tem ko se je vse zgodilo se je fant pogovarjal z varnostniki ki jih pozna iz tega shopping centra na kar so oni rekli da je ta punca kar nezanesljiva in je zelo velika moznost da ce je pozabila dati skatlico v vrecko nato mogoce tudi ukradla….no ker pa poznava veliko varnostnikov je eden od njih zelel nam pomagati ter se sam obrnil na trgovino vprasal po kamerah ker ima seveda tudi dovoljen pristop do kamer je poslovodkinja tudi njega odvrnila in mu rekla da je z gospodom ze vse zmenjena in ni potrebe po temu…vse skupaj se je zdelo zelo cudno ze odklanjanje pregledovanja kamer same poslovodkinje samo zaradi njene prepricanosti v svojo podrejeno sva se obrnila na policijo ker sva vedla da bodo oni edini imeli dovoljen pristop kameram v trgovini…fant je dau izjavo vse opisal in zvecer dobiva klic policije ki pravi da so odsli v trgovino in da oni sploh nimajo nastavljenih kamer v trgovini???!? Naj bi bile kamere povsod zunaj in znotraj shopping centra ampak jih tam za cudo ni?! Zdej me pa zanima ali je to sploh mozno da v trgovini z nakitom nimajo niti ene kamere torej kako bi potem lahko nekoga z dokazi osumljali tatvine recimo…? Prosim ce je kdo imel podobno izkusnjo ali pa se spozna na njihovo politiko odgovori????
Pri 12 letih ni prav, da imaš fanta.
Po napisanem sodeč nisi stara nič več, tako pišejo otroci, ki še ne vedo, da obstajajo vejice, pike, velike začetnice…
Tip je prinesel domov samo vrečko in račun, brez škatlice z obeskom? A ni opazil, ko je v trgovini vzel v roke prazno vrečko? Ali je obesek mogoče podaril komu drugem, ker si pa naletela na prazno vrečo z računom, pa glumi? No sem poročena 20 + let, pa se še ni zgodilo, da bi mi mož nekaj, kar mi je kupil za darilo, dal z računom, da ne bi pogledal doma, kaj mi bo dal.
Če prav razumem, 19.02.2025 ob 09:28
Tip je prinesel domov samo vrečko in račun, brez škatlice z obeskom? A ni opazil, ko je v trgovini vzel v roke prazno vrečko? Ali je obesek mogoče podaril komu drugem, ker si pa naletela na prazno vrečo z računom, pa glumi? No sem poročena 20 + let, pa se še ni zgodilo, da bi mi mož nekaj, kar mi je kupil za darilo, dal z računom, da ne bi pogledal doma, kaj mi bo dal.
Samo res, tip ji je kao izrocil povsem prazno vrečko, samo račun je bil notri. Looool, itak, škatlico je dal drugi, ona je našla dokaze in zato sedaj ta farsa s policijo.
Sem ze kupovala v Pandori. Ko sem izbrala izdelek, mi je zaposlena izdala listek s kodo izdelka. Med tem, ko sem pri drugi placevala, je prva nakit zapakirala kot darilo: v skatlo, pap vrecko in nalepko. Vidis ne, kaj pakira, ker placujes na drugi strani trgovine. Po tezi ne mores ugotoviti, ce je izdelek dejansko notri, ker je nakit prelahek v primerjavi z embalazo. Ce kupis kot darilo, pa paketa ne odpiras. Racunas na postenost, ker si tudi sam posten in ne prenasas ljudi naokoli.
Ce bi bila poslovodkinja profesionalna, bi ponudila nov obesek. V primeru, da bi folk to zlorabljal, pa naj spremeni, da se nakit zapakira pred stranko.
Če ni tole zajebancija, bi jaz na vajinem mestu šla takoj nazaj in od poslovodje zahtevala da pregledajo posnetke iz tistega dne, zagrozila s policijo in inšpekcijo.
Seveda je možno, da je punca dala v vrečko račun, škatlica je ostala na mizi, fant ni bil pozoren ker je plačeval in potem samo zagrabil vrečko. Prodajalka pa potem škatlico z obeskom skrila, jasno da ni dala nazaj, ker ji zaloga ne bi štimala.
Kamere so namenjene preverjanju in nobena poslovodja nima pravice reči, da posnetkov ne smejo pregledati. To je laž.
No pa naj povem da se je tocno tako tudi zgodilo, sicer ze skatlica in obesek sta zelo lahka in se razlika teze vrecke ne opazi, ker je bila vrecka lepo zaprta pa seveda ni niti pogledal ker zaakaj bi? hotu mi je dat ne odprto darilo seveda, za vse tiste, ki pisete da je dal neki drugi pa nwm kaksne neumnosti nismo vsi bolani da porabimo toliko casa na prevare, pac je pa cudno mi bilo to da policija pravi da v trgovini nimajo nastavljenega varnostnega nadzora?! Torej kaj js ko bi sla ukrast tam tri zapestnice ni kamer mislm ne razumem te njihove politike? Jezna sem ne zaradi zgubljenega darila,denarja… vse se da vrnt ampak me boli ta nepravicnost, ker se imajo za nekaj vec vse zaposlene v pandori ko sem gledala ratinge na googlu pa itak katastrofa same slabe besede cez njih???
OMG, doživela identičen primer aprila 2023, bom kar napisala, Pandora v Supernovi Kranj. Še danes sem jezna, da sva s fantom tako medlo odreagirala in za ljubi mir vse skupaj pustila!!
Prideva tja, jaz si izberem zapestnico. Ona jo za pultom (jaz čez pult nisem videla) daje kao v škatlico. Me še praša, če bom vrečko, rečem ne. Plačam, vzamem škatlico in greva s fantom na kavo. Želim pogledati na kavi še enkrat zapestnico in šok, v škatlici ničesar. Pogledava v vse reže, po hodniku, po New Yorkerju, nič. Greva nazaj, in blond prodajalka že na daleč rdeča v obraz, ko naju zagleda. Povem da imam problem, da v škatlici ni zapestnice. V oče me ni niti pogledala. Gre štet zalogo, kao vse štima. Pride iz pavze njena kolegica, črne lasje, zgleda poslovodja al kaj. Začneta skupaj prav zavzeto vse šteti. Videlo se je, da jo je ščitila. Zaloga vse ok, se pravi sem jo zgubila jaz. Potem fant reče za kamere. Pravi prodajalka, da bi morala priti policija, da bi varnostnik sploh lahko predvajal posnetek. Ok, s policijo nisva želela met opravka, zvečer, izmozgana po celem dnevu. En kup komplikacij, in celo dramo sta tam ustvarili obe, da so naju vsi gledali, da nama je bilo nerodno in je fant enostavno še eno plačal in sva šla. Sem pa 99%, da jo je res zaračunala, ampak jo je pač “pospravila” pod pult. Zaradi sprva zardelosti in zadrege, kasneje pa kao na veliko iskanje rešitve s policijo.
Pri Pandori nikoli več zaradi odnosa.
Forum je zaprt za komentiranje.