Panda
Pred dvemi dnevi v trenutku nismo imeli dostopa na internet.Telemahovi majstri so svetovali od odklopa sp2 do odklopa požarnega zidu in nazadnje na novo inštalirat windowse,ker naj bi prišlo do nesoglasja komponent in ne vedo zakaj. Prepričana sem , da res ne vedo.Sedaj dela ampak ne ve ali bi vmes izdihnil ali ne.
Jutri bodo poizkusili še priklop na UBS.RECIMO, DA VEDO KAJ DELAJO.
Mene pa zanima ali lahko pred tem inštaliram AV PANDO IN KAKO.
SREČNO
Pred dvemi dnevi v trenutku nismo imeli dostopa na internet.
Ja čudn’.
Telemahovi majstri so svetovali od odklopa sp2 do odklopa požarnega zidu in nazadnje na novo inštalirat windowse,ker naj bi prišlo do nesoglasja komponent in ne vedo zakaj.
Ja itaq – Telesmehovim mojstrom večkrat pride do nesoglasja komponent, ter vpliva Jupitrove lune (Evrope), s primesmi Hubbla, kar ima sicer vpliv na komponente peska na Marsu.
To so njihovi običajni odgovori 🙂 – n’č čudnega!
Prepričana sem , da res ne vedo.Sedaj dela ampak ne ve ali bi vmes izdihnil ali ne.
Jutri bodo poizkusili še priklop na UBS.RECIMO, DA VEDO KAJ DELAJO.
Mene pa zanima ali lahko pred tem inštaliram AV PANDO IN KAKO.
– Ti Pandico kar lepo v miru instraliraj.
Ko ti internet ne bo delal, naredi naslednje:
Start
Run (Zaženi)
odtipkaj cmd in pritisni tipko V redu (ali OK)
nato tipkaj:
cd\ in enter tipko
ipconfig /all > tele.txt
potem pa z notepad-om odpri to datoteko:
notepad tele.txt
pa prekopiraj vse skupaj sem na forum, da vidimo kaj in kako, lahko pa TeleSmehovim mojstrom pošlješ po emailu.
Naslednje še ko ti ne bo delal – naredi:
Start
Run (Zaženi)
nato tipkaj:
ping 193.2.1.66 – pa poglej ali ti sistem vrača paketke (koliko izgubljeni, itd…)
mogoče še:
Start
Run (Zaženi)
nato tipkaj:
tracert -d 193.2.1.66
ps. saj jih ne želim žaliti, eni fantje so prav fejst tam, drugi pa – najbrž tudi!
lp
Forum je zaprt za komentiranje.