Najdi forum

Palubni potnik

Zdravo!

Ko smo šli na Krf, smo vzeli 1x posteljo v kabini (kjer sem bila z otrokom), mož pa je vzel avio-sedež (veliko bolje kot palubni potnik, priporočam!). Obstajata dve vrsti kabin: notranje, ki so brez okna so cenejše in zunanje, ki so s pogledom na morje. Kabina je bila itak mala (najcenejša seveda, s pogradi): V sobi sva bili s hčerjo in še s 3 (neznanimi) ženskami. Kovček smo imeli zaklenjen, pomembne stvari pa tako kot je že napisala Yrsa, imaš vedno (in povsod) pri sebi. V kabini nekako ne zatisneš očesa, ker imaš občutek, da se bo ladja vsak čas potopila, skratka vseskozi nekaj bobni. Avio sedež pa je še kar dobra stvar, bolje kot biti palubni potnik, ker ti čez noč ne pustijo, da prespiš kje na notranjem hodniku. Sedež je nekako tako kot avtobusni, ampak za noge je nekaj prostora. Vsaj na mehkem sediš in napol ležiš. Če si zunaj je zelo hladno in tudi vse je mokro, pa zelo piha. Vsaj kot sem videla, so imeli vsi mokre spalne vreče. Vse je žal povezano z denarjem.

Je pa vsa vožnja en velik dolgčas. Tistega pohajanja po ladji se tudi hitro naveličaš. Ampak tudi to moraš doživeti!

Glede tatvin bi rekla takole: nikoli nisi dovolj previden. Vedeti moramo, da niso vsi pošteni, četudi nekateri vzbujajo zaupanje.

To je samo moje mnenje, verjetno (sigurno) je tudi kdo, ki misli drugače. Skombiniraj najboljše zate!

Skratka, želim ti lep dopust in uživaj! Pa mirno plovbo!

No, mi smo se vozili na relaciji Benetke-Patras ta mesec in so ljudje spali tudi notri. Res pa ne pustijo spati v kavarni in v delu kjer so kabine. Tudi zunaj je del kjer nič ne piha in je zastekljen. So spale tako cele familije z majhnimi otroki, pa jim ni bilo hudega.
Mi smo se tako vozili prvič in če bomo še kdaj šli (upam) kabine ne vzamem več.

Kako eni komplicirate!! Zakaj ne greste raje AI – to je za vas, pa da vas agencija doma pobere. “V kabini nekako ne moreš zatisniti očesa.” ?????!!!!!

Mi smo imeli nočno vožnjo, vzeli kabino za 4 osebe, se peljali kot carji in spali kot polhi. Škoda le, da je tako hitro minilo.

No do Patrasa ne mine glih hitro(36 ur)……….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close