Palični mešalnik
vzami takega, ki ima ful veliko moči, lažje boš delala, hitreje in, da ima dodatne posode, pridejo prav so kot mini multipraktik……
…priporočam Braun turbo 500 Watt, je resnično dober, palica gre na 2 dela ima zraven še metlico za stepanje in regulator moči in nov dizajn, da ne šprica, cena cca. 15.000 SIT saj pri nas, jaz sem zraven kupovala še nekaj drugega na gotovino in sem jih konkretno vprašala koliko popusta dajo na to, pa gotovina, tako, da sem dobila za 12.000 SIT……je investicija 1A, tega imam pri mami
doma imam pa na mikserju dodatek to palico in je 350 Watt in je tudi zelo O.K.
Lp pa veliko sreče pri izbiri
Imam Boschevega dodatki :
Moč 350 W, snemljiv kovinski nastavek, prosojna mešalna posoda z merilno skalo, posoda za sekljanje, posoda za pasiranje z nastavkom, metlica za stepanje, ves pribor je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.
Meni je odličen pomočnik, priporočam!
Mislim, da je trenutno v Merkurju v akciji okrog 10.000 sit.
Jaz imam sedaj tega Boschevega (dobre pol leta) pa nisem tako zelo zadovoljna z njim.
Stari se mi je lani pokvaril (bil je od Corone), ravno tako z dodatno posodico in nožkom za sesekljanje tako kot ta novi.
Moram povedati, da je v redu ker ima snemljiv kovinski nastavek in ta je o.k., ni pa preveč dobra metlica za stepanje in posoda za sekljanje (premalo seseklja) – jaz pa zelo rada delam različne namaze kjer je dobro, da so sestavine dobro sesekljane.
Vendar ko enkrat kupiš potem ne nabaviš novega in onega vržeš stran.
Bi bilo pa mogoče pametno kakšnega tisočaka dati več in kupiti kaj boljšega-
seveda takrat ko kupuješ na novo.
Čisto tko za info Sonja upam, da boste pogledali še pod post, jaz za seklanje za razne omake uporabljam od Tupperware ta njihov novi ročni mikser, zmelje kot urca 1 2 3 in imam že omako prej tudi po pol ure reznja, multipraktik pa je naredil sok iz zelenjave ali…….
Pa to ni reklama imaš jih tudi od Top shopa in podpobnih, jaz sem svojega ‘ukradla’ za na dopust moji mami in ji ga ne vrnem nazaj, stane cca. 2.000 SIT, če pa se ne motim ga imajo v večjih trgovinah druge znamke….cena podobna. Moj mož se mi že prav reži, ti pa tvoj mikser……
Na paličniku mikser za seklanje uporabljam za tržaško omako, za mletje orehov, lešnikov,…….
Palični mešalnik se mi zdi, da je mus ali nuja v kuhinji (le glej na moč), če ne potrebuješ multipraktika, jaz nimam veliko prostora, pa za na morje je pa tale ročni sekljalnik ful ok., sestavljanje zauzame 3 sekunde in ne 5 minut kot pri električni verziji, jaz zadaj kar rabim zmanjšat na male kose uporabim to posodo, ki jo imam od Tupperware (obstajajo tudi druge verzije in so enako kakovostne, ni to reklama, le da lažje veš o čem govorim, moj je zaplenjen in ga ne vrnem lastniku (moja mama). Kaj lahko narediš s tem: narežeš čebulo (ful vedno jokamo drugače), kumare, papriko, stepamo smetano, mešamo palačinke, naredimo ulivance, stepemo sneg…….majonezo…………….
Paličnega si kar nabavi ti ne bo žal, nikoli ne rabiš prelivat vročih stvari v multipraktik ali ‘blender’, da bi zmiksal, ampak to narediš kar v loncu, zraven paličnega je fajn, da imaš vsaj posodo z nožem za miksanje začimb, orehov……itd…….
Forum je zaprt za komentiranje.