pakoštani-slamnate hiške
Mi letujemo že tretje leto v Pakoštanih in sicer prav v teh hiškah.Nevem kje so videli kokoši in druge stvari, saj je ta objekt ograjen in zelo lepo urejen – glede zelenic ter vsa ostala čistoča je na višku. Ta objekt so zgradili Francozi in ga tudi dolga leta vzdrževali, sedaj pa so lastniki drugi. Glede sanitarij je tako: od vsake hiške so oddaljeni največ 50 metrov in seveda zelo čisti, saj se čistijo vsake dve uri in ne samo podpisujejo, kot je v navadi pri nas. Hrana je odlična, osebje zelo prijazno. Na vas pa je, da se sami odločite!
ha tudi jaz ne vem kje je vida vidla koze in ovce :)))))) edin zajčki skačejo okoli kar je prov simpatično 🙂
ja midva sva bila lani zelooooooo zadovoljna !!!
priporočam edino kakšen pips ker je kar precej mrčesa – no midva sva se mal sladkala in privabila mravlice pa kakšna stonoga pride mimo…drugače pa nasplošno zelo popoln dopust – res hrana več kot odlična izbira zelo pestra, tudi pjača pri vseh obrokih kolikor jo želiš, cena pa zelo ugodna ja!plaža super ker je ogromno sence, ležalniki zastonj, ful prijazno osebje in res popolna sprostitev brez avtomobilskega hrupa in podobnih stvari ki jih vsaj jaz na dopustu ne maram – tako da zelo priporočam !!!
uživite
Mi gremo tja tudi že tretje leto z dvema otrokoma. Z možem sva imela nagledane tele hiške še v času, ko so bili lastniki Francozi, ampak takrat so bile pa res zasoljene cene. Sedaj se mi pa zdi za light all inclusive ugodno.
Mi smo zelo zadovoljni, predvsem ker za teden dni odklopimo vse-mobitele, Tv, radio, res fino.Plaža in morje pa čudovito.
LP, Metka
Mene pa še nekaj zanima. Ali ste šli v Club Pakoštane v lastni režiji ali preko agencije? Kajti razlika je v ceni……če greš direktno k njim je višja cena, kot če greš preko agencije.
V ponedeljek grem na agencijo vprašat še osebno.Do sedaj sem brskala le po internetu.
lp,Kristi*
Midva z možem bila lansko poletje. Prvič po 19 letih sama za cel dopust.
Odlična izbira. Cena se mi ni zdela zasoljena. V naselju ni avtomobilov (se jih pusti pred recepcijo) živali ni nobenih…smradu tudi ne. Osebje zelo prijazno. Čez cel dan razne animacije…od jutranje telovadbe..juda…aerobike….tenis…izposoja kanujev… do otroškega vrtca na plaži….večerne animacije seveda vse v ceni – all enclusiv.
Hrana odlična- plaža odlična- sanitarije čiste (zmeraj dovolj tople vode).
Nobenih insektov.Nobene gužve – ne na wc-jih ne na plaži…ne v jedilnici.
Okolica odlična – v bližini je Vransko jezero kjer je rezervat ptic-midva sva veliko kolesarila okoli jezera.
Midva sva imela hiško v prvi vrsti – čisto ob plaži.
Bilo je super – bom še šla.
Stole lahko prinesete s seboj, odvisno je le kje boste imeli hišico. Namreč se ne da pred vsako hišico postaviti stolov- neravna površina, kamni.
Mi smo imeli hišico dokaj na ravnem in smo imeli lahko stole.
Glede komarjev – nam je samo eno noč v celem tednu nagajal en samcat komar:)))
lep dopust, LP
lep pozdrav.
tisti ki ste bili na počitnicah v mesecu juliju in juniju bi prosla če mi lahko odgovorite, kaj mi priporočate da vzamemo s seboj (če še posebej kaj priporočate poleg osnovne prtljage (oblačila).
zanima me še, če je na razpolago dovolj ležalnikov na plaži in kako je z pijačo – ali je pijača samo pri obrokih?
hvala
Pijača je ob obrokih na razpolago. Ma mi smo jo nosili iz restavracije v plastenkah od 0,5 litra -v nahrbtniku. Naj se ne bi nič nosilo ven, ma mi nismo imeli problemov z pijačo. Edino glede hrane so bolj komplicirali.
V kompleksu je tudi bar in cene so sprejemljive, nič kaj bolj drago ni kot pr nas.
Glede ležalnikov pa takole; Nekateri so si že zgodaj zjutraj rezervirali ležalnik(so prinesli brisačo nanj). Če je gužva jih zna hitro zmanjkat, tako da vam priporočam kakšen armafleks ali kaj podobnega.
Ne pozabite svetilk in ključavnice za hiško!!!
Lep dopust!
p.s.MI smo se imeli super, res enkratno! Tudi animacija je super, tako za otroke,kot za odrasle!!!!
Mi smo bili lani junija, je kar v redu, hišice so prav posrečene, sanitarije čiste, plaža OK, motila me je edino grozna gužva pri kosilu in večerji, pri kosilu pa je v restavraciji tudi zelo vroče. Hrana bolj tako, a ker je velika izbira, se za vsakega kaj najde. je pa treba čakati v dolgih vrstah, da prideš do hrane.
Mi smo imeli lepo vreme, ne predstvljam pa si, kaj bi počeli, če bi deževalo in kako bi se hišice držale v dežju. Sicer je v v njih prijetno hladno.
Skratka, imeli smo se lepo, nas pa tja ne vleče več.
Nikar ne razmišljaj – pojdi na Djerbo, zaradi:
– boljšega in bistveno stabilnejšega vremena
– boljšega udobja hotelov
– boljše in pestre hrane
– animacij za otroke in odrasle
– ker je čisto drug svet (pa še z dostopno ceno)
– ker se gre z letalom (otrokom je všeč, pa še zmatran nisi)
– ker so prijazni, itd.itd.
Če pa želiš še toplejše morje in oh in sploh, poglej še malo na Egipt – priporočam ti hotel Noria resort v Sharmu (izerdno dobre animacije, v centru mestu) – je junij izredno ugoden, otroci gratis, pa še se najdejo.
Če te še kaj zanima vprašaj, ampak res nikar v slamnate hiške za toliko denarja (nimam nič proti hrvatom, vendar so predragi za to, kar nudijo).
Dobro izberi in lep dopust!
Forum je zaprt za komentiranje.